Yardım edecek var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edecek var mı?
Arkadaşlar ben 18 yaşından küçüğüm ve banka kartı almak istiyorum. Milliyet AÖL Erzincan'da okuyorum. Kendime uygun en ucuz banka kartını hangi banka ve 18 yaşından küçük olduğum için nasıl sağlıyor. Lütfen konuya cevap ya da PM

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Senin şu bankayla ne işin var yahu :)

Dur bende 1 tane banka kartı alayım.

zibidi39

zibidi39

Üye
kardesım aılenın vekaletıyle bankaya gıdıceksın yanı aılenle gıdıceksın onlar oglumuzun banka kartı cıkarmasına ızın verıyoruz dıye bı dılekce vrıcekler ve sana banka hesabı acıcaklar yalnız aklında bulunsun okuldan aldıgın ogrencı belgesınıde bankaya bırakırsan hesap ısletım ucretı kesmezler olay boyle banka tavsıye et dersen garantı bankasıyla ıs bankası hesabı var bende ben genelde netten bankacılık ıslemlerı yaptıgım ıcın bu ıkı banka hem guvenlı hemde saglam ısler cıkartıyolar umarım yardımcı olabılmısımdır

D3N1Z

D3N1Z

Üye
okuldan ogrenci olduguna dair bir belge al yapi kredi nin var öğrencilere verdikleri bir banka kartı git yapi krediye ogrenci belgenle beraber cikarirlar sana yillik banka kartı ucreti de vermezsin ogrenci oldugun icin

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Aileyle değilde başka tùrlü yolu yokmu :kop:

Lina_TR

Lina_TR

Üye
okuldan ogrenci olduguna dair bir belge al yapi kredi nin var öğrencilere verdikleri bir banka kartı git yapi krediye ogrenci belgenle beraber cikarirlar sana yillik banka kartı ucreti de vermezsin ogrenci oldugun icin

:oke: teşekkürler

Odysseus

Odysseus

Üye
Bildiğim kadarıyla banka kartı almak çok zor değil. Ben lisede okurken staj maaşımı çekmek için Vakıfbank'tan kart çıkarmışlardı. Aynı dönemde Yapı Kredi'de de hesap kartım vardı. Kendine bir hesap açıyorsun ve kart çıkarıyorsun.
Ancak kredi kartı dersen o iş olmaz işte.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Banka kartı ne işe yarar

zibidi39

zibidi39

Üye
yatırdıgın parayı cekersın yanı kendı paranı banka sana ekstra hesab acmaz (iş babnkası 150 lira ek hesap acabılıo ama ısteye baglı)

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Peki cevaplara çok teşekkürler velim olmadan bankaya bi gitsem ne derler acaba

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sen bir işler çeviriyorsun ama ...

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Sen bir işler çeviriyorsun ama ...

Hemen yanlış anlamayın:bann: Ben ailemden uzakta okuyorum ve ailem yanımda değil bu yüzden velisiz bankamatik kartı açtırmaya çalışıyorum tabi eğer veli illa gerekiyorsa bulacağız mecbur! İşte bu yüzden bilgi istiyorum

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Okuldan , ve ya yurtan birini bulursun

maxitr

maxitr

Üye
hemen onaylarlar cünkü bankalar müsteri toplamak için kırk takla atıyo !!!! :ehe

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Malesef onaylamıyorlar ne yapacağız başka bilgisi olan yok mu

mertarda255

Üye
neden bukadar uzatiyorsunuz anlamadim kardesim yapikredi ve is bankasinda 2dk bir bnkamatik kart sahbi olursun 10 tl vercen 1hafta snra gt al ama sana tavsiyem 18i gec cartfinans kart al cok super bisey

Perfect!

Üye
banka kartı için para ödemezsin ben aldım işbankasında tabi daha gelmedi kart ama hesap elimde kart da 2 güne gelecek inşallah ailen ile alabilirsin ama önermem onun yerine ek kart daha mantıklı 18 e girince banka kartı için kendi başvur daha sonra hesap devretmek zor vekalet almadan yapamıyosun

Lina_TR

Lina_TR

Üye
1 sene sonra sırf senin için dener :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt