N79 Sertifika Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DoggyMania

DoggyMania

Üye
    Konu Sahibi
N79 Sertifika Sorunu
arkadaslar telefonumu dun bi arızası için ilk defa servise goturdum bugun aldım telefon olmuş guzukuo ama pc suiteden rehberi atıcam fakat pc suite desteğini yukleyin dio yukle diyorum telefonda yuklensin mi dio yukle diyorum telefondada sertifika henuz geçerli değil, süresi dlmuş yada telefon ayarları yanlış diyor yuklemiyor rehberide atamıyorum tabiki ne yapmam lazım delircem? nokia mapside kuramıyom 2.0 versiyonu kurulu 3.0 a yukseltemiom paralı al dio taw oldum nasıl yapıcam bnu

dEs_

dEs_

Üye
Öncelikle hard formatı bi dene ve tekrar suite teli bağla... Yüklensinmi sorusuna evet de büyük ihtimalle yüklenir...

AKATLI

AKATLI

Üye
arkadaşım şimdi bu tür sertifika hatalarını önlemek için ya opda dan sertifika alcan yada telefonun tarihini geri alcan yani sadece seneyi işte ayarlara gir ordan saat ve tarih e işte sırasıyla tarihi baştan 2008 yap öle dene olmadı mı sonra 2007 yap öle öle 2005 e kadar in 2005 te olmassa artık telefonu tekrar servise götür :oke:

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
arkadaslar telefonumu dun bi arızası için ilk defa servise goturdum bugun aldım telefon olmuş guzukuo ama pc suiteden rehberi atıcam fakat pc suite desteğini yukleyin dio yukle diyorum telefonda yuklensin mi dio yukle diyorum telefondada sertifika henuz geçerli değil, süresi dlmuş yada telefon ayarları yanlış diyor yuklemiyor rehberide atamıyorum tabiki ne yapmam lazım delircem? nokia mapside kuramıyom 2.0 versiyonu kurulu 3.0 a yukseltemiom paralı al dio taw oldum nasıl yapıcam bnu
kardeşim böyle sorunlarını şu bölümde sorup paylaşmalısın.n79 için açılmış en iyi bölüm.
NoKiA N79 FaNaTiCs....!!!!.NoKiA N79 FaNaTiKLeRi BuRaYa.!!!.BuRaSı BiZiM KoNuMuZ.!!!.(AÇıLdı.!).!!!.

dEs_

dEs_

Üye
İlk olarak arkadaşın derdi sertifika ile ilgili değil kendi ham sistemiyle ilgili... Suite ile ilgili problemi var!

erenakil

Üye
arkadaşlar ben borpa dan sertifika almaya çalıştım ama alamadım o çince siteye emel numaramı girdim kayıt oldum sadece.heralde ondan ama tam olarakta bilmiyorum bu ay telefon faturamı incelediğimde otomatik olarak 05338124918 nolu telefona ve bir ingiltere numarasına mesaj atılmış.bu bununlamı ilgili yoksa virüs falanmı girdi anlayamadım ki zaten sertifikada alamadım emeı lim de o sitede kayıtlı onunla ilgili olmuş olmasın.ben o emel mi o siteden sildirebilirmiyim lütfen anlayanlar beni bilgilendirsin.

dersimli01

Üye
kardeş ya aynı sorun bende de war bi çözüm buldunuz mu yada yardım edecek biri war mı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt