Rijkaard: Arda Turan yıldız değil!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Rijkaard: Arda Turan yıldız değil!

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard Arda Turan'ın bir yıldız olmadığını açıkladı...
Arda yıldız değil!
"Benim için her futbolcu aynı değerde. Arda da takımın bir parçası. Kendini yıldız olarak görmedi, görmüyor".
Frank Rijkaard, Galatasaray TV'ye önemli açıklamalar yaptı. Hollandalı teknik adam, A.Gücü yenilgisini "bir kaza" diye nitelerken, taraftarı mutlu edecek sonuçlar alacaklarının sözünü verdi. Rakipleri izlemediği, gazeteleri okumadığı için eleştirilen Rijkaard, "Eleştiriler elbette olacaktır. Ben gazeteleri anlamadığım için okumuyorum ama bana bilgileri geliyor. Basın kendi görevini yapıyor" diye konuştu. Rijkaard, Trabzonspor maçı öncesinde sakat oyuncuların iyileştiğini ve Eyüp ile oynanan maçta hazır göründüklerini belirterek bunun kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Geride duruyorum
Yardımcılarına güvendiğini, bu nedenle bazen arka planda kaldığını da itiraf eden Hollandalı çalıştırıcı, "Yıldız oyuncularla nasıl anlaşıyorsunuz. Onlara özgürlük tanınmalı mı?" sorusuna şu cevabı verdi: "Öncelikle şunu söyleyeyim Benim için takım önemlidir. Diğer oyunculara nasıl davranıyorsam ona da öyle davranırım. Takım olarak çalışıyorsanız o takımda yıldız da çıkmaz zaten. Mesela Arda. Sezona iyi başladı, iyi oynuyor. Ama bir yıldız değil. Kendini bir yıldız olarak görmedi, görmüyor. O da takımın bir parçası olduğunun farkında."

Anında konuşmam
Kötü sonuçlardan sonra hemen soyunma odasında konuşmayı doğru bulmadığını belirten Rijkaard, şunları söyledi: "O anda duygular üst düzeydedir. Moraller bozuktur. Söylenecek sözler herkese zarar verebilir. Sakinleşince konuşmak daha doğru gibime geliyor."

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Frank Rijkaard çok hoşuma gidiyor bu teknik adam ileGalatasaray daha uzun yıllar beraber yol alır.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Tabiiki tecrübeli teknik adam.eğer basın çokfazla üzerine gitmezse eğer, rijkaard g.s.de başarılı olur diye düşünüyorum.

Cynical

Cynical

Üye
Milli maç arası hocanın imdadına hızır gibi yetişti. Yoksa "genel futbol anlayışımızı" ortaya koyan yorumcu/eleştirmenlerle olan mücadelesi çok daha çetin geçebilirdi. Dayan be Rijkaard! Belki sen başarırsın bize istikrarın zamanla kazanılacağını öğretmeyi... İyi yaptığın şeyi daha iyi yapmanın, onu bozup yeni birşey yapmaktan daha kolay ve akılcı olduğunu...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Oldukça güzel ve yerinde açıklamalar yapmış Rijkaard..Arda gerçekten yıldız değil , fakat iyi bir takım oyuncusu..

Hüseyin abi , haber için teşekkürler...

arslansem

arslansem

Üye
Adamın açıklamalarına bak.bir de başlığa bak!Bu medyanın alayı şeytan ya..Ne adiler var :pro:

'Davut

'Davut

Üye
Hiç basını sevmiyorsun bugünler'de neden'ki......

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1706399' Alıntı:
Oldukça güzel ve yerinde açıklamalar yapmış Rijkaard..Arda gerçekten yıldız değil , fakat iyi bir takım oyuncusu..

Hüseyin abi , haber için teşekkürler...
Tesbitlerine katılıyorum.ayrıca ben teşekkür ederim bu güzel yorumun için.

--------------- Ekleme ---------------

Adamın açıklamalarına bak.bir de başlığa bak!Bu medyanın alayı şeytan ya..Ne adiler var :pro:
Adamlar nasıl dikkat çektireceklerini biliyorlar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Helal olsun dogru söze ne denir.Bencede yıldız falan değil

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Rijkaard'a katılmıyorum. Bence Galatasaray hala hazır değil!

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Takımın olgunlaşması süresi maç kazanmayla alakalıdır.Bu dönem oldukça kritik şu trabzon maçını kazasız belasız bir atlatalım özgüvenleri tekrar gelecektir

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Başlıkla konunun ne alakası var

orukm

orukm

Üye
o takımın kalbi

ejder53

ejder53

Üye
arda sadece birkaç maç güzel oynadı oda şansa yani yıldız mıldız olmaz ondan :ehe

passiv€ aggressiv€

Üye
güzel söylemiş haber için saol :spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt