Yasminozz
Üye
hmmm gördüğüm kadarıyla msj yazdığım saat problem olmuş..bu mevzu bi kez daha yaşanmıştı..ben de şunu anlamıyorum burası bi forum değil mi ? ve bu bölüm konu dışı değil mi ? maksat eğlenmek muhabbet etmek değil mi ? konu başlığı gececiler diye gece yazma zorunluluğu mu var ? (o zmn sorun olduğunda da konu gündüzleri kilitlenip kilitleyen adminin siteye girişiyle açılıyodu ve bana göre çok saçmaydı )
sebepsiz yere gerginlik çıkarmaya gerek yok...uzun zamandan sonra bi uğramak istedim siteye ve içimden geldiği vakitler yazdım...buna da kimse karışamaz...burası devlet dairesi deil..istediğim konuya istediğim saatlerde yazabilirim..eğer bi sakınca görülür ise msj silinir ya da uyarı verilir bu kadar basit..
bu şekilde insan soğutuyosunuz bilginize....
sebepsiz yere gerginlik çıkarmaya gerek yok...uzun zamandan sonra bi uğramak istedim siteye ve içimden geldiği vakitler yazdım...buna da kimse karışamaz...burası devlet dairesi deil..istediğim konuya istediğim saatlerde yazabilirim..eğer bi sakınca görülür ise msj silinir ya da uyarı verilir bu kadar basit..
bu şekilde insan soğutuyosunuz bilginize....
Üzülmeye darilmaya hiç gerek yok yaw
: