system explorer 1.80 türkce maxicepte By_silop_kms (önizlemeli)

Sponsorlu Bağlantılar

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
teşekkürler

jmm

jmm

Üye
tesekkürler

aikut

Üye
formda yeniyim.programlar için saoln.bu uyumlu diil diye hellboy arkadaşımızn java tablı olanını indirdim yalnz bi sorunm var onada yazdım ama blki sennde bi yardımn dokunr.6220 c.telefnum var bildiğm kadaryla s40 tabanlı.bnm C:/system içinde mmcstore dosyasına ulaşmam lasım.güncelleme yükselttim hafıza kartı kitlendi tel.rehberim olduğu gibi hafıza kartında ve hafıza kartıda kiltli :( bu dosya yönetici programlaryla systeme fln girilebiliyomuşz ama sorunda orda daha öncede java tbanlı bi dosya yönetici indrdim aynı sorun prgramda C:/ye giriyorum 2 tane dosya var Data/ve private/.system dosyasını nedn göremiyorm çıldırcam.lütfen yardımm..

silop_kms

silop_kms

Üye
    Konu Sahibi
formda yeniyim.programlar için saoln.bu uyumlu diil diye hellboy arkadaşımızn java tablı olanını indirdim yalnz bi sorunm var onada yazdım ama blki sennde bi yardımn dokunr.6220 c.telefnum var bildiğm kadaryla s40 tabanlı.bnm C:/system içinde mmcstore dosyasına ulaşmam lasım.güncelleme yükselttim hafıza kartı kitlendi tel.rehberim olduğu gibi hafıza kartında ve hafıza kartıda kiltli :( bu dosya yönetici programlaryla systeme fln girilebiliyomuşz ama sorunda orda daha öncede java tbanlı bi dosya yönetici indrdim aynı sorun prgramda C:/ye giriyorum 2 tane dosya var Data/ve private/.system dosyasını nedn göremiyorm çıldırcam.lütfen yardımm..
H.kartını symbian destekli bir tele tak ve Fexplorer gibi dosya yöneticisi ile içine gir ve şu yolu takip et E/others/contacts klasörün içindedir rehper değilsse tek tek diğer dosyaların içine gir bak ama E'nin içinde C'nin değil çünkü C tel.hafızasıdır.

davaci_18

davaci_18

Üye
eline saglik

heee_184

Üye
çok saol dostum tşkr edrm

dmxyasin

dmxyasin

Üye
ellerine sağlık güzel paylaşım.Teşekkürler.

osman5805

Üye
babacan helalıin var

έмsάļśįźρяέήś

έмsάļśįźρяέήś

Üye
cok işime yaradi sağolasn :)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

gecem78

Üye
çok güzel teşekkürler

abdülhey25

abdülhey25

Üye
paylaşım için teşekkürler...

okkankaya

okkankaya

Üye
teşekkürler

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
Teşekkürler :good:

uylu

Üye
sol kardeş

Terzi38

Terzi38

Üye
Tsk emeğine sağlık

sevenler175

Üye
ya arkadaş bunun önceki sürümlerinide yüklüyorum 1.51 1.45 felan kurduktan sonra cihazı aç kapa yapıyorum ama program internet bağlantı istiyo yapıyorum ama server hatası deyip programı kapıyor yardım edin lütfen

--------------- Ekleme ---------------

selam ben 1.51 ve 1.45 sürümlerinide yükledim cihazı aç kapa yaptım programı çalıştırdım ve internet bağlantısı istedi onuda yaptım server hatası verdi malesef programlrı kullanamadım yardım edin . benim n95 var 1.80 de geçersi diyor ne yapacağım yardım

bybrutus

bybrutus

Üye
teşekkürler .

CRaZyBuM

CRaZyBuM

Üye
bu programın diyer dosya yöneticilerinden ne farkı var :///

Üst Alt