Ekran kartı birleştirme??

Sponsorlu Bağlantılar

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartı birleştirme??
herkese merhaba.arkadaşlar 2 sene önce 512 mb 8500 gt ekran kartı aldım ancak şimdi ise bu ekran kartı bana düşük geliyor.1 gb 9600 gt bişey almak istiyorum.

ben bu iki ekran kartını bilgisayarda aynı anda çalıştırabilirmiyim diye soracaktım:)??

yani bu iki ekran kartını ram gibi birleştirme diye bişey varmı:bigstar:??

• Beğen
Tepkiler: celilcemre

arslansem

arslansem

Üye
İlk defa duyuyorum şahsen :)

halim68

halim68

Üye
herkese merhaba.arkadaşlar 2 sene önce 512 mb 8500 gt ekran kartı aldım ancak şimdi ise bu ekran kartı bana düşük geliyor.1 gb 9600 gt bişey almak istiyorum.

ben bu iki ekran kartını bilgisayarda aynı anda çalıştırabilirmiyim diye soracaktım:)??

yani bu iki ekran kartını ram gibi birleştirme diye bişey varmı:bigstar:??

öle bişe olması mümkün deil arkadaşım:nono:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Biraz teknolojiyi takip edin arkadaşlar... Yok deyip milletin kafasını karıştırmayın...

512 MB 8500 GT Ekran kartında SLI yada Crosfire desteği var ise tabiki anakartında çift ekran kartı takılabilecek bir anakart olmalı... İşte ozaman birşeltirebilirsin... ;)

Aşağıda temsili bir resim vardır... :)

arslansem

arslansem

Üye
İlk defa duyuyorum dedim arkadaşım bu da gayet normal.Sen git mümkün olmayan diyene gül :)

Symbiont

Üye
Arkadaşım Neler Var bir Bilsen Ama Nvidia SLi Destekli Anakartın ve Güçlü PSU nun Olması Gerek Her Sistemin Harcı Değildir

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
Biraz teknolojiyi takip edin arkadaşlar... Yok deyip milletin kafasını karıştırmayın...

512 MB 8500 GT Ekran kartında SLI yada Crosfire desteği var ise tabiki anakartında çift ekran kartı takılabilecek bir anakart olmalı... İşte ozaman birşeltirebilirsin... ;)

Aşağıda temsili bir resim vardır... :)

herkeze teşekkür ediyorum.yukarıdaki kişiye ayrı bir teşekkür ediyorum.peki ulaş abi slı destekli olup olmadığını anlamak için illa kasanın içinimi açmak gerekiyor??

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ekran kartının tam adını yazarsan kontrol edebilirim... Ayrıca dediğim gibi... SLI yada Crosfire yapabilmen için...

1 - Ekran kartın desteklemeli.
2 - Anakartın desteklemeli.
3 - En aşağı 450 - 500 Wat PSU' un (Güç Kaynağı) olmalı.

Symbiont

Üye
Ayrıca SLi Kabloların Olmalı

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
nvidia geforce 8500 gt,ıntegrated RAMDAC,512 mb,

sağolasın ilgilendiğin için

Symbiont

Üye
Yapılır Kutudan Ayrıca Aynı KArt ile Sli sonuçları Güsel Yaparsan 2 Sene DAha Kullanırsın Sonra Aynısından 1 tane daha alır 3 lü sli yaparsın

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
kutua bakyım levent ağabey kutuda sli kablosu yok ama yeni alacağım ekran kartının kusundan çıkarsa onu kullanırım

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ekran kartını inceledim ve elindeki mevcut ekran kartı ile SLI bağlanı yapabilirsin... Eğer elinde SLI aparatı yok ise yeni alacağın SLI destekli ekran kartının kutusundan mutlaka çıkacaktır... O bağlantı aparatını kullanabilirsin... ;) Peki anakartın destekliyor mu ? Kısacası saymış olduğum 3 etken mevcut mu ?

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
ankart destekliyor baktım ona ulaş abi.diğerleri tmm sağolasın

Symbiont

Üye
3D MArk İle Test Ediniz Unutmadan Sonucunuzu Bekliyorum

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
olur arkdaşım olmaz degil ancak anakartında 2 tane pcı-express slotu olması gerekir bildigim kadarıyla

Symbiont

Üye
Olsun Genede Koy OC leyip Karşılaştır Falan

Takipçi Satın Al

Üst Alt