MaxiCHAT - Maxicep Üyeleri Artık Kendi Aralarında Site Üzerinden Konuşabiliyor ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
MaxiCHAT - Maxicep Üyeleri Artık Kendi Aralarında Site Üzerinden Konuşabiliyor ...
MaxiCHAT Bar devrede !

Bu sayede, sitemizin her sayfasının en altında gördüğünüz Bar (Çubuk) üzerinde, arkadaş listenizdeki üyelerle hızlıca, kolayca ve pratik sekilde konusabilirsiniz.

Ayrıca bu barın sol tarafına koyduğumuz bazı kısayollar da hep elimizin altında olan kısayollar olacak ...

Aslında bu çubuğa, Facebook kullanıcıları çok yabancı degil. Mantık aynı diyebiliriz.
Yine, birbiriniz arasında konusabilmeniz için tek şart, konusmak istediginiz üyenin arkadas listenizde olması ...

Arkadaş Listesine Nasıl Üye Ekleyebilirim sorusunun cevabını aşağıdaki konuda verdik.
http://www.maxicep.com/site-hakkind...-listenize-eklemek-hakkinda-bilgi-262385.html

Sistem henüz yeni devrede ve gelistirilmeye açık durumdadır.
Site altındaki bu çubuk hakkındaki öneri, istek ve sikayetlerinizi buraya yazabilirsiniz

Maxicep.com ve Üyeleri, ilkleri sever !

İyi Forumlar!

• Beğen
Tepkiler: ♦Janer♦, Seboist, tavşan2009 ve 20 diğerleri

jackalx_06

jackalx_06

Üye
gerçekten çok güzel bir uygulama teşekkürler.

internet explorer 8 de bir sorun yok ama opera ve safari web browser da sorun çıkartıyor bu sistem sayfa açılamıyor. umarım sadece bende olan bir problemdir. yada bilmediğim bir şey vardır.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Safari Chrome Firefox Internet Explorer denendi sorun yok bende
Operada da muhtemelen calisacaktır yarın denerim simdi biraz uyuyayım :)

jackalx_06

jackalx_06

Üye
Safari Chrome Firefox Internet Explorer denendi sorun yok bende
Operada da muhtemelen calisacaktır yarın denerim simdi biraz uyuyayım :)

ben genelde opera kullanıyorum yapmam gereken bir ayar varmı bildiğiniz.

neyse bende uyuyayım artık bu saate daha fazla kafa yoramayacağım. iyi uykular.:)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
çok iyi bir uygulama Ozan'ın ve tüm çalışanların emegine saglık.:oke:

Sidretül Münteha

Üye
Çok Güzel Bi Uygulama Yapmışsın Ozan Teşekkürler :)
Özel Mesajlarda Biraz İletişim Zor Oluyordu :)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Hayırlı Olsun Ellerinize Sağlık

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ozan harikasın wallaha müthiş olmuş ama siteyi yavaşlatmaz inşallah zaten biraz kasılıyordu son günlerde.....:)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok güzel bir uygulama ancak Teknoloji Bölümü Haberler'i Butonu da istiyorum.

Silinen Üye 299735

Üye
Güzel bir uygulama ellerinize sağlık...:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
Güzel bir uygulama. Forumumuza hayırlı olsun.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
FireFox' da gayet düzgün çalışıyor... :) Güzel olmuş elinize sağlık... :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
IE8' de sağ taraftaki sarı ünleme geldiğimde MaxChat' i Kullanabilmek için giriş yapın diyor... Zaten giriş yaptım siteye daha ne girişi yapıcam acaba ?

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Siteye girdim baktım ben yanlışlıla facebooka mı girdim dedim ama maxicep. Mükemmel olmuş

arslansem

arslansem

Üye
Çok güzel duruyor.Hizmette sınır yok valla teşekkürler :)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Hacı facebook ile maxicep'i aynı anda açmıştım face'e giriş yaptım açılana kadar maxi'ye bi bakim dedim:D;altta "kimler online" yazıo Facebook'un çubuğu maxi'de kalmış dedim kendi kendime:kop:bi tıklayayım derken anladım ki bu maxinin bar'ı:ehe

Teşekkürler:):) Bu gerçekten çok güzel bir kullanım kolaylığı sağlayacaktır...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Salih Baba™;1690972' Alıntı:
Ozan harikasın wallaha müthiş olmuş ama siteyi yavaşlatmaz inşallah zaten biraz kasılıyordu son günlerde.....:)
İlave sunucu takviyesi ile site bundan sonra daha ferah calisacaktır o yüzden cht i rahat raht kaldırır bunu ben de düşündüm ama eskisinden daha hızlı artık site, bilginize ;)
Çok güzel bir uygulama ancak Teknoloji Bölümü Haberler'i Butonu da istiyorum.
İyi Fikir ;)
IE8' de sağ taraftaki sarı ünleme geldiğimde MaxChat' i Kullanabilmek için giriş yapın diyor... Zaten giriş yaptım siteye daha ne girişi yapıcam acaba ?
IE8 de giriş yapmamıssındır, firefox ile giriş yapmıssındır tekrar dikkatlice dener misin ? :)

maxibrk

maxibrk

Üye
Çok güzel bir uygulama. Forumumuza hayırlı olsun!
:yuruKim tutar seni MaxiCep!:heyo:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler ve ellerinize sağlık.güzel çalışıyor(İE 8).güzel bir uygulama oldu

CK1991

CK1991

Üye
kapatma imkanımız var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt