Neden Kaçtınız!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Neden Kaçtınız!
Saat 03.08 ve konu dışındaki tek kişi benim, 25 misafir ile birlikte.

İnsan gece nöbetini bekler, nöbette uyunur mu!

Nöbette uyuma gerekçenizi istiyorum bir an önce, geçersiz mazeret sunanlar hakkında iyi şeyler düşünmüyorum. :pro:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet maxicepciler nerdesiniz:)iyi geceler herkese

maxibrk

maxibrk

Üye
Konu açıldığı zamanlar uyumaya çalışıyordum.:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Şimdi nerde herkes :naughty:

huri$

huri$

Üye
ya ben kim kaçmi$ ne olmu$ anlamadim
gunaydin bu arada:)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ben hiç saat 3 te maxicep e girmedim dün gecede olmamam çok normal :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben ramazanda sahurdan sonra giriyordum en erken öyle girmiştim :) 4.40 falandi ...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
benim geçen ay internetim vardı ve çoğu gece hiç bir admin dahi olmuyodu sitede, sitede 30n kayıtlı kullanıcı olduğu geceleri gördüm. ama şimdiyi sorarsan, malum okul maduruyuz, cepten aldığım 250 mb ile bişeyler yapmaya çalışıyorum. internetim olsa inanın ki sitede en online kişi ben olabilirim msn'm de kayıtlı kişiler bilir sabah 4 te yatar 8 de kalkarım. ama o paranın gözü kör olsun. sağda solda ortak olabileceğim kimse yok. tek başıma eve net çekmekte beni aşıyor. apartmana kömür almışlar 1500 tl 4 kişiyiz 250 de ev kirası benim aldığım 180 tl öğrenim kredisi düşünün artık. kafayı yedim gene bak. kusura bakmayın dolmuşum biraz. :) internetsizlikten nöbeti bıraktım ben

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
çok kötü ya erol ALLAH yardımcın olsun 12. ayda bende kapatmayı düşünüyorum bakalım ne olacak

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ooo nadide abla sende mi :(

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bakalım enes ya şimdilik düşüncem o zaman ne gösterir bilmem ama

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yazın çok güzeldi yaa kimse gitmekten söz etmiyordu ...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim geçen ay internetim vardı ve çoğu gece hiç bir admin dahi olmuyodu sitede, sitede 30n kayıtlı kullanıcı olduğu geceleri gördüm. ama şimdiyi sorarsan, malum okul maduruyuz, cepten aldığım 250 mb ile bişeyler yapmaya çalışıyorum. internetim olsa inanın ki sitede en online kişi ben olabilirim msn'm de kayıtlı kişiler bilir sabah 4 te yatar 8 de kalkarım. ama o paranın gözü kör olsun. sağda solda ortak olabileceğim kimse yok. tek başıma eve net çekmekte beni aşıyor. apartmana kömür almışlar 1500 tl 4 kişiyiz 250 de ev kirası benim aldığım 180 tl öğrenim kredisi düşünün artık. kafayı yedim gene bak. kusura bakmayın dolmuşum biraz. :) internetsizlikten nöbeti bıraktım ben

Kolay gelsin ne diyelim...

Bir de gece admin dahi olmuyordu diyorsun da, biz gizli olarak forumda tüm faaliyetlerimize devam ediyor olabiliriz. :)

Sitede çoğu zaman yönetici vardır, ben ortalama 4-5 civarı çıkarım ama sitede göremezsiniz, saat 6'da kalkıp giren yöneticiler olur...

Pure Life

Pure Life

Üye
Saat 03.08 ve konu dışındaki tek kişi benim, 25 misafir ile birlikte.

İnsan gece nöbetini bekler, nöbette uyunur mu!

Nöbette uyuma gerekçenizi istiyorum bir an önce, geçersiz mazeret sunanlar hakkında iyi şeyler düşünmüyorum. :pro:
sınavım vardı:(

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:islik

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
ParoLa...!!! :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:pro:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
nöbeti devralıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt