x plore giriş şifresi sormayı iptal etmek isteyenler buraya:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
x plore giriş şifresi sormayı iptal etmek isteyenler buraya:)
selam arkadaşlar beni iyi dileyin :) x plore ye girerken şifre soruyor ve sişz bunu iptal edemiyorsunuz o halde x ploreyi açın ve ' 0 ' ( sıfır ) a basın ordan şifre değiştir bölüüne girerek şifreyi girin ve yeni şifre isteyecek hiç birşeye basmadan geçiniz tekrar soracak yine hiç bişey yazmadan geçin sonra x plore den çıkın ve girin bakın şifre silinmiş olacak :) menü ye şifre kaldır ı koymAmışlar bunun için ir çok kişi sıkıntı çekiyor:) sizlere iyi günler:)

• Beğen
Tepkiler: ssoyer ve vecat

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla kaçyıldır x-plorer kullanırım giriş kodu sorduğuna hiç şahit olmadım..yinede teşekkürler

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
Valla kaçyıldır x-plorer kullanırım giriş kodu sorduğuna hiç şahit olmadım..yinede teşekkürler
hayır şifre koymayı etkinleştirirseniz şifr çıkar ama x plorenin içinde şifreyi kaldır diye bişey yok bunun için açtım o konuyu :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hocam programın hangi sürümü için anlattın?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Haklısın giriş için eğer şifre koyarsan bilmeyenler için bu kodu kaldırmak gerçekten problem olur.şimdi şifre koyup denedim(1.35 versiyonuna) eğer senin anlatımın olmasaydı belkide kodu kaldıramazdım.değerli bilgiler için teşekkürler.

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
şifreyi unutanlar içi değil zaten x-plore de şifreyi geri kaldıramıyorsun öyle kalıyor her girmeye şifre soruyor size kolaylık olsun diye açtım

rockdays5

Üye
0 a gerek yok şifre değiştir diyip yeni şifreye bişiy yazma tamam de şifre başarıyla kaldırılmıştır dio ve olay bitio

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
bende size onu anlatmaya çalıştım zaten.:)

--------------- Ekleme ---------------

haklısın giriş için eğer şifre koyarsan bilmeyenler için bu kodu kaldırmak gerçekten problem olur.şimdi şifre koyup denedim(1.35 versiyonuna) eğer senin anlatımın olmasaydı belkide kodu kaldıramazdım.değerli bilgiler için teşekkürler.
beğendiğin için ben teşekkür ederim ;)

pdfx

Üye
Bu ne yaw3,3,,,,,, ben de ****** sandım.

illegend66

illegend66

Üye
Evet güzel paylaşım olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt