• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

süper bir karma 1970,80 ve 90 ların unutulmaz şarkıları,kaçırmayın!!!!!!!!!(30 adet)

Sponsorlu Bağlantılar

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
süper bir karma 1970,80 ve 90 ların unutulmaz şarkıları,kaçırmayın!!!!!!!!!(30 adet)
arkadaşlar uzun süren bir çalışmadan sonra sonunda bu süper paylaşımı sunuyorum sizlere şarkıdan anlayanlar bilirler bu şarkıların kıymetini,hepsini kendim kırptım. ortalama 30 sn ler.

bu şarkıları sakın kaçırmayın özellikle sadeness 1 ve 2 yi ısrarla tavsiye ederim. hepsi süper zilsesi oluyor.

istekleriniz için pm atabilirsiniz. ayrıca bunun dışında eski yıllara ait eklemediklerimde var bilginiz olsun.

bu arada teşekkür etmeyi unutmayın lütfen ,emeğe saygı.

tek link olarak burdan indirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kemall059, ibrahimdisli, gencabi ve 27 diğerleri

Catty

Catty

Emekli Yönetici
30 sn.'de çok az yahu , 1 veya 1,5 dakka olsaydı en azından , yinede eline sağlık.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hepsini indirip deneyeceğım...

Sağolasın Hakan..Emeğine sağlık..:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Metal yok mu metal :ehe

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
güzel parçalar saol

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Müthiş bir çalışma olmuş Emeğine Sağlık.....:oke:

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
ısrarla tavsıye ettıklerını ındırdım kota olmasa hepsını ındırırdım deneyecegım emegıne saglık tesekkurler

silop_kms

silop_kms

Üye
emeğine sağlık şarkıları deneyeceğim...

Silinen Üye 299735

Üye
Teşekkürler kardeş...:oke:

ejder53

ejder53

Üye
geçmiş ama şimdikilerden güzel saol :ehe:ehe

Üst Alt