Nokia N82 WLan Sorunu Yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

strokerr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N82 WLan Sorunu Yardım...
Arkadaşlar Telefonumdan modemi'e bagLanmak istiyorum yanlız Wep Paylaşım anahtarı diye birşey soruyor bu ne demek oluyoR biri açıklarsa , ve nasıl modeme baglanıcagım hakkında yardım ederse sevinirim...:(

Ve son birşey daha Telefonum'dan msn nasıL Giricem :(

krispi2

Üye
Konu GünceL .

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
wep modeme konulan şifredir..o kodu bilmeden nete bağlanamazsın..ancak şifresini bildiğin veya şifresiz wi-filere bağlanabilirsin..

n82n82n82

Üye
slm bende n82 kullanıcısıym wlan sihirbazından tarama yapıp tıklaynça paylaşım anahtarı die bisi sorar o şifre senin kablosus modemine snden başka kimse bağlanmasın die koydugun şifredir o şifreyi anahtara olarak tele yazman gerekir sonrada benim şuan telden girdiğim gibi internete kolayca girebilirsin msne de operatörlerin sağladığı programlardan gir bence

strokerr

Üye
    Konu Sahibi
saoLun msn'e Operatörümün msn'sinden giremiorum vodofone sitesinden numaramı yazıp gönderdim ama Msn ile ilgili daha mesaj gelmedi xS

--------------- Ekleme ---------------

bu wLan bulunamadı demesinin sebebi nedir acaba ? modem hemen telefonun yanında bazen çekiyoR bazen çekmiyoR

bu wLan bulunamadı demesinin sebebi nedir acaba ? modem hemen telefonun yanında bazen çekiyoR bazen çekmiyoR

merty24

merty24

Üye
saoLun msn'e Operatörümün msn'sinden giremiorum vodofone sitesinden numaramı yazıp gönderdim ama Msn ile ilgili daha mesaj gelmedi xS

arkadaşım wlan bulunamadı demesinin nedeni telefonun etrafında modemin bulunamamasından modemin yanında dene wlan'ı bulacaktır

strokerr

Üye
    Konu Sahibi
modem telefonunun yanında zaten

sirdas_28

Üye
arkadaşım modemin gizlidir aratsanda bulamazsın gizli ağ yani

voljtrann

voljtrann

Üye
N82 nin wi fisi pcden hızli 250 kb ytla dosya indirdim şakir şakir indiriyo dosyalari n95 le test etmişler n82 başarili bulunmuş bilginize

finger_eleven

Üye

telefon kasasında çatlak veya oynama varsa telefonun içindeki wi-fi anteni borda temas etmiyor olabilir.
bir de modemin görünürlüğü ile ilgili sıkıntın olabilir.mac filtreleme,802.11g/b haberleşme protokolü haricinde bir protokolle haberleşiyor olabilir.bir de modemi kontrol edersen iyi olur.

kendal_47

kendal_47

Üye
benim bildiğim şifreli ağlara bağlanamiyorsun şifreyi bilmen gerekir veya şifresiz olanlara bağlanacaksin
msn e gelince bende vodafone messenger i kullanmak istedim uyumlu değil dedi şaşırdım ama dert değil ben ebuddy veya nimbuzz kullanıyorum nimbuzzun özellileri daha çok ama facebook yaho twitter ve daha bir çok hesabı açtığın gibi nimbuzzun sohbet odalarında chat'te yapabiliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt