Nuance TALKS Premium Türkçe v4.10.3 (Menünüzdeki uygulamaları sesli okuyan program)

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Nuance TALKS Premium Türkçe v4.10.3 (Menünüzdeki uygulamaları sesli okuyan program)

Menüde gezinirken hangi işlemi yapıyorsanız onu size okur ayrıca çok gevezedir türkçe okur. İMZASIZ!!!

Lütfen bir teşekkür edip paylaşıma destek verin

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: alfi35, erhanmehmet, ismetskry ve 67 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler. :oke:

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

misteryomas

misteryomas

Üye
dostum öncelikle sağol. bunun içinde 2 dosya var. ben 1,5 mb olanı yükledim . diğeri ne ?

haltie

haltie

Üye
eline sağlık

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkür

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
teşekkürler sağolasın mahmut

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
dostum öncelikle sağol. bunun içinde 2 dosya var. ben 1,5 mb olanı yükledim . diğeri ne ?

Biri program diğeri diğeri programı yapmak için diye biliyorum denemedim kardeş.

Rica ederim.

Sağol kardeş yorum için.

teşekkürler sağolasın mahmut

Sağol hakan kardeşim.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Mahmut ellerine sağlık , ben kullanmayacağım bu programı bana göre gerçekten geveze ( eski sürümünden biliyorum )

Dikkatimi çeken nokta ise 101 download 1 teşekkür , o da konu açan yöneticinin . Şahsen paylaşım yapmak içimden gelmiyor artık .

Godfather

Godfather

Üye
saol

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Mahmut ellerine sağlık , ben kullanmayacağım bu programı bana göre gerçekten geveze ( eski sürümünden biliyorum )

Dikkatimi çeken nokta ise 101 download 1 teşekkür , o da konu açan yöneticinin . Şahsen paylaşım yapmak içimden gelmiyor artık .

Doğru söylüyorsun Güven sen yazdıktan sonra benimde dikkatimi çeken o oldu sanki biz burada para kazanıyoruz veya bunu yapmaya mecburmuşuz gibi bir görüntü var ama esas amaç sadece bir teşekkür malesef teşekkürde yok neden paylaşım yapıyoruz???? tartışılır neyse sen teşekkür etmişsin ya o yeter samimi kişiler benim için daha önemlidir. Sağolasın.

orukm

orukm

Üye
saol

zumrut50

Üye
ellerine sağlık güzel bir program özellikle görme engelliler için biçilmiş kaftan

leogs05

leogs05

Üye
eyvalla dostum,bu iş böledir,memleketimin canım insanları emeğin hakkını vermeyi ve takdir etmeyi bi öğrense....neyse,sonsuz teşekkürler...

bulentba

bulentba

Üye
saol gzl paylaşım

pulili

Üye
sag ol eline saglık

SRCLareon

SRCLareon

Üye
cok guzel. tskler.

ladrex84

ladrex84

Üye
teşekkür birader, emeğine saygı bizden :oke:

zbkcll

Üye
Teşekkürler arkadaşım...

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu uzun zamandır bakmıyordum yorumlarınızı yeni okudum teşekkürler hepinizede

Üst Alt