Evet hemde Çok Aradımвυяακ;1673897' Alıntı:Başarılar kardeşim. Allah zihin açıklığı versin.Lise bir başka güzel ama ilk zamanlar ortaokulu çok arayacaksın...![]()
Lise 1 uyum bakımından zordurbüyük sınıflar gelirler cömez diye dalga geçerler biz de öyle yapıyoruz mesela
![]()
Siz daha çömezsiniz 1ay sonra görürüm ben sizii. diyolar 
Doğru diyorlarkravatlar inmeye gömlek dışarı çıkmaya ve kızlara hayvan gibi bakmaya başlıcaksiniz
kızlar kısmı genelde bizim gibi anadolu teknik liselerinde oluyo kız sayısı az diye
sizde olmayabilir ama ..
Ama bizim snıfta sadece 6 tane var 2 tanesi gelmiyor 4 tanesi geliyor 
Enes bugün sende bir değişiklik var!Doğru diyorlarkravatlar inmeye gömlek dışarı çıkmaya ve kızlara hayvan gibi bakmaya başlıcaksiniz
kızlar kısmı genelde bizim gibi anadolu teknik liselerinde oluyo kız sayısı az diye
sizde olmayabilir ama ..
Arkadaşlar 8.sınıfı orta bir başarı seviyesiyle bitiripliseye başlamış bulunuyorum
Bilişim Teknolojilerini kazandım.![]()
Okulda öğretim çok düşük, 6 ay staj yap kaparsın işi 
Biyolojik (?)Bizde de öyle 25 erkek 4 kızHayırdır burak ne değişikliği
![]()
Melih kardeş, seçe seçe bilişimi mi seçtin yahu ?Okulda öğretim çok düşük, 6 ay staj yap kaparsın işi
![]()
Bi kere öğretmenlerimiz çok iyi mesela geometri de öğretmen çok yaşlı anca ders anlatıyo (yazılıda iyi kopya çekilir.
) ama iyi anlatıyor. Onun dışında bütün öğretmenlerimiz çok iyi... lise 2 de başlicakmışız PC görmeye. Sen demiştin ya veritabanı'nı seçin diye Burger King'de...
öyle yapcam zaten en iyisi veri tabanı
Neyse. En kolay kopya çektiğimiz hocamızdı. Kendisi sümüklü bir insandı ve sürekli sümüğü akardı. Elinden de mendili düşmezdi doğal olarak. Utancından mı neden her burnu aktığında tahtaya doğru gider arkasını döner ve sümkürürdü. Tabi burun içi temizlik falan derken 1 dakika civarında sürerdi işlem. Biz tabi bu arada yapabildiğimizi yapardık. Heyt be ne günlerdi. Hoca bir gün bu mesajı okursan küfretme bana valla koparırım burnunu 

Tebrik ederim Melih. Güzel bölümde okuyacaksın.
Yahu bu arada aklıma gelmişken yazayım. Bizim bir Fizik öğretmenimiz vardı kulakları çınlasın. Ya da çınlamasın bananeNeyse. En kolay kopya çektiğimiz hocamızdı. Kendisi sümüklü bir insandı ve sürekli sümüğü akardı. Elinden de mendili düşmezdi doğal olarak. Utancından mı neden her burnu aktığında tahtaya doğru gider arkasını döner ve sümkürürdü. Tabi burun içi temizlik falan derken 1 dakika civarında sürerdi işlem. Biz tabi bu arada yapabildiğimizi yapardık. Heyt be ne günlerdi. Hoca bir gün bu mesajı okursan küfretme bana valla koparırım burnunu
![]()
bizde geometri de iyi kopya çekcez adam arkasını dönüyo ve sürekli tahtaya bakıyoo.

En iyisi bilişim melihbiz devre yapmakla uğraşıyoruz bilişimciler counter oynuyorlar
en çalışkan sınıf bilişim sınıfıdır zaten
![]()