Hazırkar bizbize tarifesinde ayın süprizi (2 kat hediye kontör ykazanma şansı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
Hazırkar bizbize tarifesinde ayın süprizi (2 kat hediye kontör ykazanma şansı)
1-7 ekim haftasın da 150 ve üzeri kontör yüklemelerine 500 yerine tam 1000 kontör hediye

hediye kontörleri 1 hafta içerisinde sadece turkcell konuşmalarında kullanabilirler
2 kat kampanyası için daha önce kayıt yaptırmış abonelerin tekrar kayıt yaptırmalarına gerek yoktur
2 kat kampanyasına kayıt için KAYIT yazıp 5533 göndermek yeterlidir ....

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan ve piri.reis

qirL1903

qirL1903

Üye
sorun 150 kontr aLınmasnda =)

imece iletişim

imece iletişim

Üye
link verirmisiniz.türkcelin sayfasında göremedim.saygılarımla......

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bilgi için sağol

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar ama benim açtığım konularda link aramayın. :oke:

imece iletişim

imece iletişim

Üye
teşekkürler :)

george323

Üye
walla ben turkcell müşteri hizmetlerindeyim konuyla ilgili bugün içersinde bizlere bi mail dönülmedi yarın izinliyim cumartesi görücez bakalım turkcell ana sayfadada kampanya kurgusu belirtilmiş aslında. ama benim tavsiyem 1000 kontör kazanıcam diye 1 haftalığına tarifenizi bizbize yapmayın (eğer süper tarife vb avantajlı tarifedeyseniz) kontör atış periyodu 3,368 kontör/dk her yönedir ve 30 gün boyunca tarife değişikliği yapamıyosanız hattından pek görüşme yapmayanları kontör almaya yönlendirilen bi kampanya bu arkadaşlar.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
walla ben turkcell müşteri hizmetlerindeyim konuyla ilgili bugün içersinde bizlere bi mail dönülmedi yarın izinliyim cumartesi görücez bakalım turkcell ana sayfadada kampanya kurgusu belirtilmiş aslında. ama benim tavsiyem 1000 kontör kazanıcam diye 1 haftalığına tarifenizi bizbize yapmayın (eğer süper tarife vb avantajlı tarifedeyseniz) kontör atış periyodu 3,368 kontör/dk her yönedir ve 30 gün boyunca tarife değişikliği yapamıyosanız hattından pek görüşme yapmayanları kontör almaya yönlendirilen bi kampanya bu arkadaşlar.

Her ne kadar bir hafta bile olsa verilen kontör az değil. Bir de karşılığında birşey almıyor.

Bu arada müşteri hizmetlerinde çalışıyorsun ve bu bilgiyi almak için mail yolluyorsun. Dikkatimi çektiği için söylüyorum. Eğer bu şekilde bilgiye ulaşıyorsanız, artık müşteri hizmetlerini aramam. Benle bir farkı kalmıyor ki, diğer bütün işlemleri ben kendim de yapabiliyorum.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
evet haklısın

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
beni ara Recep ben anlatırım sana :D

Olur ararım.
Ben müşteri hizmetlerinden daha çok biliyorum:) nerdeyse adamlara ben anlatacağım bilgileri. En iyi yaptıkları forum oluşturmak. Ama müşterileri karşılamak ve davranışları taktir edilecek cinsten. Turkcell müşterilerine iyi davranıyor 3-5 kontorün hesabını yapmıyor. Ama müşteri hizmetlerine biraz daha bilgi iletirse daha güzel olacağına eminim. Burada müşteri hizmetleri hatalı veya suçlu değil, onları suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın.
Bu arada nadide sana yukarıda yazdığın mesaj ile ilgili bir PM yollayacağım, ama çıkmam lazım isim var.

<~STaT!c-X~>

Üye
Teşekkürler

imece iletişim

imece iletişim

Üye
Ben müşteri hizmetlerinden daha çok biliyorum:) nerdeyse adamlara ben anlatacağım bilgileri. En iyi yaptıkları forum oluşturmak. Ama müşterileri karşılamak ve davranışları taktir edilecek cinsten. Turkcell müşterilerine iyi davranıyor 3-5 kontorün hesabını yapmıyor. Ama müşteri hizmetlerine biraz daha bilgi iletirse daha güzel olacağına eminim. Burada müşteri hizmetleri hatalı veya suçlu değil, onları suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın.
Bu arada nadide sana yukarıda yazdığın mesaj ile ilgili bir PM yollayacağım, ama çıkmam lazım isim var................ DOGRU SÖYLİYENİ DOKUZ {9] KÖY DEN KOVARLAR.

rapper21

rapper21

Üye
ooww iiide keske 1 hafta olmasa :S

george323

Üye
lazoflu ben mail felan atmıyorum kampanyalar yeni çıktığında bize mail geliyo onu kastettim yanlış anladın sanırım ayrıca kampanyanın kötü bi kampanya olduğunu söylemedim sonra bizbize tarifesine geçip 2 hafta sonra aaa ben bi arıyorum çok kontörüm gidiyo diye şikayet durumlarıyla karşılaşıyoruz ama hangi abonelere yönelik olduğunu belirtmek istediğimi söyledim dikkatini çekerim! ve konu gayet açık ve net abonelere bilgi mesajı gidiyo zaten ve müşteri hizmetlerinden bilgi alınabilicek bi durum olduğunu düşünmüyorum o yüzden ilk günü mail dönülmemiş olabilir

darülmendep

darülmendep

Üye
GSM'e bak be neler olmuş

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Kampanyayı bizimle paylaşan Nadide'ye teşekkür ederek konuyu kapatıyorum. Bir sonraki kampanyalarda buluşmak üzere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt