my immortal
Üye
Dualarınızı bekliyorum.....
Çok seviyosunuz ....baktınız bir andan sonra artık sevdiğinizle tek kalp olmuşsunuz sadece seviyosunuz...ama o çokkk uzaklarda...sesini duymak istiyosunuz duyurmuyolar,elini tutmak zaten imkansız...yani hep mümkünsüzleri yaşıyosunuz...çok özlüyosunuz...napardınız...ben şimdi bu haldeyim ve napcamı şaşırdım.ona nasıl destek olcamı şaşırdım.onu nasıl mutlu etceğimi,onu nasıl beklediğimi hangi davranışımla sergiliycem şaşırdım....siz olsanız napardınız YAPAYALNIZ hissetseniz napardınız...bunun için sadece hepinizden dua istiyorum lütfen sadece bikere bizim adımızı anın dualarınızda ve bu hasret çabucak bitsin,sağ sağlim gelsin askerden ve kaldığımız yerden devam edelim....hiçbişe kaybetmezsinizki lütfennnn arkadaşlar...

Bulunduğunuz ile çok yakın bir ile düştü Mahmut. Eskisi gibi mektup yollayıp da 1 ay beklemek de kalmadı. Sürekli görüşüyormuşsunuz. Eminim Mahmut şu an çok rahattır. Zaten askerden döndükten sonra geride bıraktığı arkadaş ortamını çok özleyecektir. Dularımız sizinle ama üzgün olduğunuzu Mahmut'a hissettirmemeniz lazım. Alah korusun firar eder çocuk. 
O Denizlili ve Tokat'ta okuyor. Ben Gaziantepliyim ama şimdi Eşkişehir'deyim. Yılda bir defa buluşursak ne ala.. Allah'a şükür en son Denizli'ye gittiğimde ailesi ile de tanıştım. Beni de tanımış oldular.
şaka tabiii bunlar... elbette analatılcak öle güzel hikayeler varki eminim onlarda dinlerken çok eğlencekler