N95 8GB Kasa Değişimi Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

qwerty001

qwerty001

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB Kasa Değişimi Yardım!
Selam arkadaşlar ön kapak kolay ama arka kasanın sökülmesi hakkında yardımcı olur musunuz? Servis Dökümanı mevcut olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim:naughty:

_KadirşinaS_

Üye
Youtube'da n95 change cover yada householding falan yaz gösteriyor nasıl olacağını.
Hatta n95 8gb loose slider fix yazınca da, kızak probleminin nasıl giderildiğini anlatan bir video var. Orada da arka kapağın nasıl çıkacağını gösteriyor.
İnan ön kapaktan daha kolay. Çekip çıkaracaksın vida falan yok.:oke:

qwerty001

qwerty001

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler ben sadece kullanımdan kaynaklanan çizilmeler nedeni ile kapağı değiştireceğim.Arka kapağı söktüğümde slider'a etkisi olmaz sanırım.loose slider fix videosunda onu tornavida ile söktü haklı mısıyım?

ahmetkirmizi

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım. ben n95 in kasasını kendim değiştirdim. fakat gpsde sorun oldu sanırım. Eskiden 3-5 dakikada ve her açık alanda bağlanan gps şimdi ise çok zor bağlanıyor hatta bağlanmıyor diyebilirim uydulara. Tekrar tekrar açtım baktım ama bi sorun göremedim. Youtube de kasa değiştirme videolarını izledim nasıl yaptıklarını bi hata göremedim benim değiştirmemle ilgili. Sizce sorun ne olmuş olabilir bilgilendirirseniz sevinirim

gkns_83

Üye
Selam Ahmet kapağı değiştirdikten sonra GPS çekmemesi şundan kaynaklanabilir telefonun alt kısmına bakan usb bağlantısını kapayan kapağın içinde GPS anteni vardır ya onu takmamışsındır yeni kapağa yada çıkarırken anteni kırmış olabilirsin. bu adresden tamiri ile ilgili bilgi alabilirsin.

salihgureli

Üye
Dostum bu süper oldu benim gps de uyduyu zor buluyordu kontrol ettim anten bağlantısı kaymış şimdi direk buluyor.
Saolasın.

devilmy

devilmy

Üye
deneyelım bakalım ama rısklı

CyberStein

Selam Ahmet kapağı değiştirdikten sonra GPS çekmemesi şundan kaynaklanabilir telefonun alt kısmına bakan usb bağlantısını kapayan kapağın içinde GPS anteni vardır ya onu takmamışsındır yeni kapağa yada çıkarırken anteni kırmış olabilirsin. bu adresden tamiri ile ilgili bilgi alabilirsin.

DOSTUM SÜPERSİN
Bende sorun ne diyorum hiç bu yönde düşünmemiştim, hiç bulamıyor. İkinci el aldım yarın tamirciye götürüp anteni kontrol ettireceğim çok sağolasın :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt