Oyyy kıyamam ya aman sende dikkat et canım.burasıda sğğuk ama erzurum bu farkını gösterdi gene kar yağmışcanım ALLAH yardımcın olsun ama inan burasıda çok soğuk işyerinde montla oturuyorum ellerim dondu![]()

gelde kayak yapalım diyorumya işte
Kız bak alay etme ben ciddiyimkayak mı![]()
sen gel banyodan teşt,leğen ne varsa alır çıkarız palandökene
kız bak alay etme ben ciddiyimkayak mı![]()
banyodan teşt,leğen ne varsa toplar çıkarız palandökene
Ya ne rezili aıl öyle eğlenceli oluyorezil oluruz kız benöyle kaymam orda banane![]()
sen gelde ben sana kayak hocasıda tutarım en yakışıklısından
Ben baba yer değil demedim zaten genelde halkı erzurumu çok seviyo ben öğrenci olmama rağmen seviyorum sadece o işin şakası yoksa ne zulümü tahsil görüyorum orda çokta eğleniyorum.ne zulümü gardaş en baba yerdir.
Erzurumu Adanaya tercih ederim cidden bunaltıyo ben geçen yaz gitmiştimdeDiaBLoS™;1666708' Alıntı:Adanada çok sıcak..![]()
Benim amcamlar var orda onlarda yzaın genelde yaylaya çıkıyolarDiaBLoS™;1667139' Alıntı:Yani..Yazları Çok büyük olasıkla onun için Adanada olmuyorum..![]()

sağol ablacım gel beraber kayalım ben ciddi diyorumda bu nadide beni dikkate almıyoallah yardimciniz olsun kizlar
bugun burasi iyi ama yaknda burasida iner sifira gunesi zor goruruz artik hergun karanlik olur yagmur camur kar az yagiyo ama soguk oluyo yinede buralar
er zulum guzel olmu$ yalniz![]()
ya erzurumlular yanlış anlayabilir aslında zülümlük bişe yokta benim gibi bütün sevdiklerini bırakıp oaraya gidenler için bazan zülüm oluyo işte
anliyorum seni tubacim kayalim bende severim karda kaymayi biliyomusun ben haaala benim cocuklarla kayiyorum ki$lariBenim amcamlar var orda onlarda yzaın genelde yaylaya çıkıyolar
--------------- Ekleme ---------------
sağol ablacım gel beraber kayalım ben ciddi diyorumda bu nadide beni dikkate almıyoya erzurumlular yanlış anlayabilir aslında zülümlük bişe yokta benim gibi bütün sevdiklerini bırakıp oaraya gidenler için bazan zülüm oluyo işte
![]()
ay ne güzelmiş abla seninki.bizim ordada iki kişilik kızaklar var onlarla kayıyoruz işte direksiyon var küçük motor gibi bişeanliyorum seni tubacim kayalim bende severim karda kaymayi biliyomusun ben haaala benim cocuklarla kayiyorum ki$lari
hatta okula giderken onlari plastikten yapilmi$ iki ki$ilk kizak var luj diyolar burda onlari arka arkaya bindirip oyle goturuyorum okula
yakin zaten okul donu$tede onla getiriyorum cok seviniyolar bahcede de ben kayiyorum yani hep bir kucuk kiz var içimde buyumeyen
ama dehşet eğlenceli bişe ya anlatılmaz ..ben kayak takımlarıylada kaymak istiyorum ama onun baya bi eğitimini almak lazım kolay değil benimde derslerden fırsatım olmuyo öle kaldı...belki gunun birinde aynı tatil yerine düşeriz kayamasak bile yüzeriz ablacım ben daha yüzmede öğrencem mahmuttan gelsinde
Okul iyidir ...eğer güzel bir gelecek istiyosan okulu izmire tercih etmeni tavsiye ederimİzmirde sıcakmış şuan İzmirde değilim .Keşke olsam ah şu okul beni de kıskacına aldı..