Flaş:Turkcell Aboneleri Reklam Mesajları Yüzünden Çıldırdı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Flaş:Turkcell Aboneleri Reklam Mesajları Yüzünden Çıldırdı!

Türkiye'nin en çok abnoesi bulunan GSM operatörü Turkcell, cepten geçtiği bilgi mesajı şeklindeki SMS'lerle abonelerini bezdirdi. Öyle ki bazı günlerde saatte 5 mesajın geldiği oluyor..

Maç sonuçlarını ücretsiz olarak cebe bilgi mesajı şeklinde yollayan Turkcell, son zamanlarda bu hizmetini reklam amaçlı kullanmaya başlayınca aboneler bezdi. Özellikle 3G'ye geçişle beraber saat başı neredeyse 5'e yakın bilgi mesajı alan aboneler duruma tepkili..
İnternet sitelerinde paylaşım formlarında bu konudaki şikayetlerini dile getiren aboneler, ya eskisi gibi sadece maç sonucu almak istediklerini ya da reklamlar için ayrı bir kanal açılmasını istiyor..

hurriyet.com.tr/haber7.com

• Beğen
Tepkiler: pegasus7 ve maxibrk

maxibrk

maxibrk

Üye
Vallahi ya. Kafayı yicem. Açıyorum bakıyorum. Turkcell mesaj atmış :@ yok şu varmış, yok bunu söyle yaparsam şunu kazanıyormuşum:@ bıktım yaa..!

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Konu tarafımca düzeltirmiştir. Çok sıkıcı bir durum!

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Aynen katılıyorum sana cihan. Gerek bilgi mesajı gerek sms olsun bıktım diyebilirim. Diyecek çok şey var ama bir blog yaparak maxicep de yayınlamayı düşünüyorum.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konu tarafımca düzeltirmiştir. Çok sıkıcı bir durum!

Bende diyorum Allalla bana gelen bildiri başka buradaki konu başka . Konuyu düzenlemek için geldim baktım düzelmiş. Insan altına sebeb yazar :ehe

merty24

merty24

Üye
bana hiç gelmiyor (telefonum n95 8gb ondan herhalde)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Banada pek gelmiyo

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Benim en çok sinir oldugum kullanımdan sonraki kontor miktarını bildiren uyarının altındaki reklamlardı.Neyseki kontormetre yi kapattımda kurtuldum.Bazende hiç bir bildirim olmadan Turkcell menü adı altında oyun yolluyorlar yüklemek istiyormusunuz diye evet yada hayır seçeneği var.Adamlar işi oyle bir bulmuşki evet seçeneği tam tuş kilidinin ardında saklı.Yani tuş açarken yalnışlıkla bassam yalnışlıkla bir evet desem duman olacak kontorler.

george323

Üye
Arkadaşlar konuyla ilgili olarak müşteri hizmetlerini arayarak turkcell tanıtım kategorilerinden gelen mesajları kısıtlayabilirsiniz rahatsız oluyosanız tşk

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bana kırk yılda bir gelir, daha çok hediye mesajları gelir.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Turkcell beni seviyor, nede olsa daimi müşterisiyim kaçırmak istemiyor :ehe

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
şimdi anlaşıldı durum sadık müşteriye sadık hizmetler :ehe :ehe

er7705

er7705

Üye
cok doğru ya bu reklam olayı birde aradığın kişi o an telefonu kapalı ise pat hemen bi sms aynen yazıyorum ULAŞAMADIĞINIZ KİŞİYE KONUŞGÖNDER MESAJI BIRAKMAK İÇİN *53--------TUŞLAYARAK ARAYABİLİRSİNİZ 4 kere aradım bı numarayı 4 kere sms geldi hemen yeter ya TÜRKCELL :nono::nono::nono::nono::nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...