iPhone 16gb Çin Mali Yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

betr

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 16gb Çin Mali Yardım !!!
Ben gecen İphone aldım. iTunes programını fln kurdum iphone kablosuyla bağladım pc iphone flash bellek gibi gordu iphone içine girip resim fln atabiliyorum ama iTunes te dediği gibi bi Mod warmis DFU modu ona bi türlü giremedim Acaba sorun Çin mali olmasındanmı... Butun yöntemleri denedim DFU moduna girmek icin farkli sitelerden cok sey okudum ama bi sonuca varamadım :( Size ne yaptığımı anlatayım Telefon Kapalı Durumda kablosunu pc e taktım iphonde bi ekran geldi USB renk değiştren bi resim. sonra açma tusuna ve home tusuna bastım Elma gelince açma tusundan elimi cektim ve home e basmaya devam ettim ama hiç bir gelişme yok itunes iphone u mu gormuyor :(:( Nedeni ne olabilir... ???:megafon:

--------------- Ekleme ---------------

Buda Resmi

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Bu resimdeki senin telefonunmu orjinal iphone gibi duruyor cin mali ise zaten itunese baglanman imkansiz

betr

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal değil. Çin mali gibi Örn ilk açtığımda Çinceydi bazı yazılar sonra ayarlrında türkçe yaptım Bide Geri falan yazmıyor onun yerine Desen Yazıyor Olan türkçe yamasıda tam değil iPhone bazı bolumleride ingilizce... Sağ taraftaki siyah benim TeL

3Down

3Down

Üye
Made in China olup da orjinal Apple'sa itunes'a bağlanır. Ama myphone, Iphonee, ipphone falan gibi çakma bi ürünse şansın yok. Örnek n99i nasıl çakma birşeyse ürünün de eğer bunun gibi taklit ise malesef bir şey yapamazsın.

feyizz

feyizz

Üye
Arkadaşım bu telefon meşhur çakma Iphone Eminönü mısır çarşısında 200 TL'ye satılıyor hatta bir sıkı pazarlıkla 125'e falan alabiliyorsun, ne itunes'e bağlanır nede menüsü doğru düzgün olur, eğer aldığın kişiyi bulabiliyorsan hemen geri ver, trcell satıyor ayda 69 tl taksitle yok olmadı 2. el internetten satın al, çin malı falan uzak durun bunlardan, Geçtiğimiz hafta inceledim telefonu 5 para etmez menüsünde sağa sola gitmek için bastırıyorsun sağa giderken titriyor sola giderken titriyor acayip saçma sapan bişey.. Dış görünüşü bile farkettiriyor kendini aman uzak dur hemen geri ver

ege1992

Üye
selam arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu telefonun aynısından bana hadeye olarak geldi geri verme gibi şansım yok satma gibide şansım yok elimde boş boş duracağına kullanayım gitsin fakat bir problemim var sim kart takıyorum fakat takılmamış gibi gösteriyor yani sim kartı okumuyor bana dedilerki bu telefonda daha önce sim takılmışsa ikinci takılan başka simde kırılması gerekiyor falan fakat ben hiç birşey anlamadım ne arama yapabiliyorum nede sms yazabiliyorum sim taktığım halde sim ekle yazıyor kafam iyice karıştı yardımcı olabilirseniz çok muteşekkür kalırım

atakax

atakax

Üye
abi çinmalından uzak durun valla kandırıyolar hiç bir işe yaramıyor.yukardada dediği gibi taksitle yada 2. el al ama çinler işe yaramaz.apple store a falanda bağlanmaz orjinalin yaptıkalrını yapamaz yani.

selam arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu telefonun aynısından bana hadeye olarak geldi geri verme gibi şansım yok satma gibide şansım yok elimde boş boş duracağına kullanayım gitsin fakat bir problemim var sim kart takıyorum fakat takılmamış gibi gösteriyor yani sim kartı okumuyor bana dedilerki bu telefonda daha önce sim takılmışsa ikinci takılan başka simde kırılması gerekiyor falan fakat ben hiç birşey anlamadım ne arama yapabiliyorum nede sms yazabiliyorum sim taktığım halde sim ekle yazıyor kafam iyice karıştı yardımcı olabilirseniz çok muteşekkür kalırım

sim yuvası bozuktur garantisi varsa garantiye ver :oke:

sim yuvası bozuktur garantisi varsa garantiye ver :oke:

sercinyo555

Üye
bendede iphone var çin malı nerden heves ettim bilmiyorum berbat bişeymiş hemen elinden çıkartmaya bak olmuyosa çift sim hatlıysa sim1 kullanmayı dene

aborted

Üye
yha arkadaşlar peki bu çakma iphone ların fiyatları nekdar oyun program bulablrmiyim internete girebilirmiym?

kuzen.67

kuzen.67

Üye
Adamlar 425 tl ye satıyor.Garanti,fatura hiç bir şey yok.100 TL Daha ver Nokia 5800 al daha iyi..

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
slm arkadaşlar bende de iPhone tarzı telefon var ama hakikisi değil ama yalnız şöyle bir durum war telefonu aldığım gün tam şarj etmediğim ğiçinmidir nedir telefon açılamamaktadır sizce nedeni nedir ?
şarja takılı olduğu halde telefon açılamamaktadır ?

Üst Alt