Satılık daire((izmir/hatay))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
togaman

togaman

Üye
    Konu Sahibi
Satılık daire((izmir/hatay))
konu kapatılsın (!!!!!!!!!!)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Hemen satılır işallah

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu ilgili bölüme taşınmıştır.

İyi satışlar..

ss64

Üye
fiyat olarak ne kadar dusunuyorsunuz??

Da®kness

Da®kness

Üye
Emlak ilanları için Maxicep. :oke: hayırlı olsun... Başka ilanlarda gelirse yöneticiler emlak ilanları için özel bölüm açmak zorunda kalacaklardır. :)

ss64

Üye
sonuc olarak bir fiyat vermelisinizki pazarlik payi dahilinde .. cunku alacak kisiler ev arayanlarda ona gore aklina yatarsa direk irtibata gecebilirler fiyatsiz ilanlarda genelde acaba ne ister acaba fazlamadir gibi dusunceler olabilir kisilerde cunku fiyatsiz ilan isimsiz bir kitaba benzer icerigini bilmediginiz icin gidip bakmazsiniz almazsiniz onun icinde :) benimkisi sadece bilgilendirme icin yazilmistir.. ki eski evimiz ksk eski girnedeydi satilmasini istemedim ama satildi :( izmirden ayrilinca ama izmire donus yapma olasiligimiz var o yuzden ilan dikkatimi cekti sormak istedim

mexico_35

mexico_35

Üye
fiyatı yazmalısın dostum. Alacak kişilerin aklına yatarsa ne biliyim daha etkili olur belki de

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hayırlı satışlar :)
İzmirde evinin olması güzel satma bana sorarsan :)

zibidi39

zibidi39

Üye
ey google earth sen nelere kadırsın eskıden ewın ıcnın ftoları cekılırdı odaların sımdı uzay goruntusu :D:D

hayrlı satıslar

togaman

togaman

Üye
    Konu Sahibi
ey google earth sen nelere kadırsın eskıden ewın ıcnın ftoları cekılırdı odaların sımdı uzay goruntusu :D:D

hayrlı satıslar
eve gıdıp fotolarını cekme ımkanım yok teknolojiden yararlandım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...