sovereignzor
Üye
N97 hakkında birkaç soru
Selamlar. Çok uzun süredir Nokia kullanmıyorum, o yüzden yazılımıydı, krekli programlarıydı falan bu tip işlerden çok uzağım. Başlıktanda anlayacağınız üzere şu an N97 kullanıyorum. Eskiden hatırlıyorum, s60 telefona ilacı verilmiş programları indirip direk kullanmaya başlıyoduk. Bu aralar internette biraz araştırma yaptımda sanırım telefona lisans misans bişeyler yapmak gerekiyomuş. Bu konuda biraz daha bilgi alabilirmiyim? İlaçlı programları atmadan önce illa lisans olayına girmek zorundamıyım?
Ek olarak cihaz Cezayir'den geldi. İlk gün kullanırken eski yazılımı yüzünden saçmasapan birsürü bug farkedince ikinci gününde telefonu son versiyonuna çektim. Versiyon bilgisi şöyle: V11.0.021.265.01.
Ek olarak cihaz Cezayir'den geldi. İlk gün kullanırken eski yazılımı yüzünden saçmasapan birsürü bug farkedince ikinci gününde telefonu son versiyonuna çektim. Versiyon bilgisi şöyle: V11.0.021.265.01.
epey uzun zaman olmuş!! neyse hayırlı olsun yeni cihaz gülegüle kullan! dediğin gibi zaman epey denişdi farklı yöntemler ve uygulamalar mevcut bunların başında sertifika alma cihaz heckleme(yazılımsal olarak) crek olayı vb. tabi aradığın her şeyi burda bulabilirsin
n: