3600 slide sorun acil yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aykut2595

Üye
    Konu Sahibi
3600 slide sorun acil yardım lütfen
arkadaslar telefonu daha yeni aldım fotograf cekerken bazen işlem başarısız diyor bunu deme sebebi ne teknik bir sorun mu ? yoksa benden kaynaklanan bişi arada sırada veriyor bu hatayı İşlem başarısız diyip ekran bir kaç saniye donuk duruyor sonra kameraya geri geliyor lütfen yarımcı olun ne yapmam gerek ?

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
slm arkadaşım!! hayırlı olsun! güle güle kullan:) tam bir bilgim yok mutlak aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda vardır yardımcı olacaklarından eminim genel sistem hataları cihazdan kaynaklandığı gibi bazende yanlış kullanılan parcalardanda kaynaklanıyor misal hafıza kartı hafıza kartının boyutları(128 mb+ 2gb) cihazı destekliyormu orjinal parcamı kartı cıkararak tekrar dene ikinci yeni güncelleşmeler yükledinmi güncelleşme olurken herhangi bir sorunla karşılaşdınmı bunlarda sorun cıkara bilir cihazına 3600 slide yeni programlar kurdunmu (tema,oyun .prog.vb) kurulan programlar sağlıklımı cihazın işleğişinde herhangi bir sorun yarattımı (kasılma. rem tıkanması)kontrol edebilirsin yada en sağlıklı olarak düşünüp cihaz yeni garanti işlemini gercekleştire bilirsin:oke: hayırlı forumlar

aykut2595

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşım hiç bir yükleme yapmadım hafıza kartı orjinal kendisininki üstünde gelen baska taktım gene yaptı bügün 2 gb lık aldım bi tane ondada aynı sorunla karsılastım arada sırada veriyor bu hatayı teknik bir hata olsa herzman yapar diye düsünüyorum bende hata olsa bastıgım tus yine aynı tus o kdar para verdik bide hataverdigi zaman delirtiyor beni garantiye göndersem gülerler 2 günlük telefonu gönderdik diyee

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
genelde böyle bir problem varmı bu cihazda yoksa tek sen deki cihazmı böle??

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
yok arkadaşım hiç bir yükleme yapmadım hafıza kartı orjinal kendisininki üstünde gelen baska taktım gene yaptı bügün 2 gb lık aldım bi tane ondada aynı sorunla karsılastım arada sırada veriyor bu hatayı teknik bir hata olsa herzman yapar diye düsünüyorum bende hata olsa bastıgım tus yine aynı tus o kdar para verdik bide hataverdigi zaman delirtiyor beni garantiye göndersem gülerler 2 günlük telefonu gönderdik diyee
slm arkadaşım!! umarım sorununa en kısa zamanda care bulunur garanti işlemine gelince hayır kimsenin gülme olasılığı yok bu ciddi bir durumda olabilir önemsizde burda önemli olan müşteri mennuniyeti senin sorununu mutlak cözmek zorundalar ikigünlük olsa bile!! cihazını yeni almışsın ve sorunu olduğundan moralini bozuyor ben n95 8gb ilk aldığım zaman (2 gün) farkettimki cihazın ekranında ölü piksel var ilk başlarda can sıkmasada ilerde devamlı gözüme carpar oldu özellikle video (dvd xdv divx) seyrederken yeşil ışık gibi parlıyordu 1.5 ay sonra garantide düzeltirdim sorun ne olursa olsun seninle ilgilenmek sorundalar iyi bayramlar dilerim !!

aykut2595

Üye
    Konu Sahibi
genelde böyle bir problem varmı bu cihazda yoksa tek sen deki cihazmı böle??

Bilmiyorum ki başka 3600 slide olan birini görsem alıp bakacam ondadamı öyle yada olan birisi yazsa benimde öyle telefonun özelligi o dese tamam diyip devam edecem

--------------- Ekleme ---------------

slm arkadaşım!! umarım sorununa en kısa zamanda care bulunur garanti işlemine gelince hayır kimsenin gülme olasılığı yok bu ciddi bir durumda olabilir önemsizde burda önemli olan müşteri mennuniyeti senin sorununu mutlak cözmek zorundalar ikigünlük olsa bile!! cihazını yeni almışsın ve sorunu olduğundan moralini bozuyor ben n95 8gb ilk aldığım zaman (2 gün) farkettimki cihazın ekranında ölü piksel var ilk başlarda can sıkmasada ilerde devamlı gözüme carpar oldu özellikle video (dvd xdv divx) seyrederken yeşil ışık gibi parlıyordu 1.5 ay sonra garantide düzeltirdim sorun ne olursa olsun seninle ilgilenmek sorundalar iyi bayramlar dilerim !!

Böyle giderse göndrecem arkadasım grantiye diyorum foto. cekiyorum 15 20 tane cekiyor an geliyor arkadas gel foto cekilelim çekmiyor işlem başarısız garezi falan mı var bana ::) arada sırada oluyor devam et aykut diyorum bide olm para verdik o kadar gönder yapsınlar diyorum kararsız kaldım

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
dostum bence hiç uğraşma gönder servise yapsınlar.merak etme telefonda en ufak bir çizik bile olmuo garantide işini çok ii yapan eleman bunlar.ben göndermiştim eski telefonumu çok memnun kaldım yani :)

aykut2595

Üye
    Konu Sahibi
dostum bence hiç uğraşma gönder servise yapsınlar.merak etme telefonda en ufak bir çizik bile olmuo garantide işini çok ii yapan eleman bunlar.ben göndermiştim eski telefonumu çok memnun kaldım yani :)

gönder diyorsunda arkadasım ya sorun benden kaynaklanıyorsa :) kamera bozuk olsa yada ne bilim bi yükleme hatası olsa her zman cekmez 10 resimden 1 inde oluyor bazen olmuyor gönderdik grantiye sorun bendense sorun bulunamadı der gönderir o zman ne yapacaz :) baska kimsede de olmadı galiba böle sorun cıt yok kimseden

s.butterflygirl

Üye
sürekli olmasada benm telefonda yapıo ole malesef :S şimdiki aklım olsa almazdm bunu ya

aykut2595

Üye
    Konu Sahibi
sürekli olmasada benm telefonda yapıo ole malesef :S şimdiki aklım olsa almazdm bunu ya

3600 slide mı ? tamam o zman sorun toptan rahatladım o zman :) üzülmeye grek yok zaten ucuza almıştım piyasının asasında

--------------- Ekleme ---------------

sorun neyden kaynaklanıyormuş peki arkadasım ? hiç arastırdın mı ben 2 gündür gezmedigim yer kalmadı bulamadım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkdaşlar Sizin TeLLerde sorun var bende aldm 1 aydır kulanıorm bi sürü foto cekitm 1 kere bile böyle bi sorunla karsılaşmadım en iyisi qaranti ;)

hergelekolixx

hergelekolixx

Üye
arkadaşım bnmde telefon 3600 ama öle bir problemle karşılaşmadım. bnm hafıza 512 MB 400 Mb yakın dolu olduqundan heralde arada kasılırdı.... ama bn foto yada videoda bi sorun yaşamadım:S:S

007fatih

007fatih

Üye
benimde tel 3600 slide hiç bir sorunla karşılaşmadım 6 aydır kullanıyurum

elektrock

Üye
sunshine orjinal temasını gönderebilecek olan varmı ben güncelleme sırasında sanırım bozdum yedek almıştım ama yinede bozuk yükleyemiyorum biri bi zahmet atsa çok sevinirim.

fatma1147

Üye
bn de almazdım aynn ama 1.5 sene oldu bnm bnde de aynı hatayı 4-5 defa fln vermiştir..bu durum, ya foto çekerkn hareket ettiriorsan ondan olur. ya da teli çok hızlı kullanmaktan olabilir.. :bilmm

sima72

Üye
3600 slide vıdeo yukluyorum ama acılmıyor yardım

manyakk_cocuk

Üye
ŞİMDİ AYKU2595 ARKADAŞİM TELFONU ALDIKTAN SONRA HİÇ BİLGİSAYAR KABLOSUYLA BAĞLADİM YADA BULUTUT :kop:İLE Bİ ŞEYLER OYUN TEMA MÜZİK ATTINIZMI BUNLARİ YAPMADIYSANAIZ HEMEN ALDIĞIN YERE GÖTÜR BENCE YADA SERVİS GÖNDER

rockking

Üye
slm arkadaşım. bende de 3600s var. ve bi arkadaşımda da.. aynı sorun ikimzde de ouyor. yani sadece sende değil. neden böyle oluyor biz de anlamış deiliz:bilmm Ama zaten çok sık olan bir proble deil. sadece sende olmadıgını belirtmek istedim...

dalgaci64

Üye
ben alalı 5 ay oldu media player ından tut klasör sifreleme programlarına kadar yukledım oyun falan hıc bı kasıntı ve problem yok telde cok memnunum tek sıkayetım sis uzantılı dosyaları acmaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...