Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar Nokia N73 için Virus Programı Gerek
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hecktor15
Üye
Konu Sahibi
Arkadaslar Nokia N73 için Virus Programı Gerek
Mrb arkadaslar ben Nokia N73 İçin Antivirüs Programı arıyorum.Link Varsa Yollarmısınız _??_
söylediğiniz antivirüs programı pek etkili değil , bu arada Sertifika sorununa tamamen çözüm bulduk , Forumda bulabilirsiniz.Sertifika sorunu yaşıyoruz diye program yüklenmeyecek mi yani. Iyi Forumlar
OGUZHAN432
Üye
adam gibi kaspersky ı kur kendi sitesine girip sonra da crackleme öyntemleri var başta biraz zoruna gidebilir ama çok kolay ben meslea kaspersky kullanıyorum 2048 e kadar lisansı var
Mustafa Dümen
Üye
Kasper Sky telefonu acayip kaSıyor bu da kullanıcıların zoruna gidiyor ve programı telefonundan kaldırıyor , F-Secure ya da Mobile Trend Micro yu tavsiye ederim
Kasper Sky telefonu acayip kaSıyor bu da kullanıcıların zoruna gidiyor ve programı telefonundan kaldırıyor , F-Secure ya da Mobile Trend Micro yu tavsiye ederim
arkadaşın dedikleri doğru katılıyorum ama telefonu hiç yormasın isteyenler tarattıktan sonra telefondan programı kaldırsınlar.bir daha taratmak isteyen programı yeniden kursunlar.benim önerimde bu.
arkadaşın dedikleri doğru katılıyorum ama telefonu hiç yormasın isteyenler tarattıktan sonra telefondan programı kaldırsınlar.bir daha taratmak isteyen programı yeniden kursunlar.benim önerimde bu.
güzel bir uygulama aslına bakılırsa her Anti;-virüs programı telefonu kasar bunun için arkadaşın dediklerini uygulayabilirsiniz... Bu arada bilginiz için Teşekkürler