Arkadaslar Nokia N73 için Virus Programı Gerek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hecktor15

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Nokia N73 için Virus Programı Gerek
Mrb arkadaslar ben Nokia N73 İçin Antivirüs Programı arıyorum.Link Varsa Yollarmısınız _??_

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Arkadaş Link i vermiş Sana tavsiyem F%Secure ve Mobile Trend Security olacaktır ...

ADSIZzKRAL

ADSIZzKRAL

Üye
Netqin antivirüs programını kur en güzelii sertifika sorunu yokk forumda bulursun ara

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Netqin antivirüs programını kur en güzelii sertifika sorunu yokk forumda bulursun ara

söylediğiniz antivirüs programı pek etkili değil , bu arada Sertifika sorununa tamamen çözüm bulduk , Forumda bulabilirsiniz.Sertifika sorunu yaşıyoruz diye program yüklenmeyecek mi yani. Iyi Forumlar

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
adam gibi kaspersky ı kur kendi sitesine girip sonra da crackleme öyntemleri var başta biraz zoruna gidebilir ama çok kolay ben meslea kaspersky kullanıyorum 2048 e kadar lisansı var

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Kasper Sky telefonu acayip kaSıyor bu da kullanıcıların zoruna gidiyor ve programı telefonundan kaldırıyor , F-Secure ya da Mobile Trend Micro yu tavsiye ederim

olivetti

olivetti

Üye
Kasper Sky telefonu acayip kaSıyor bu da kullanıcıların zoruna gidiyor ve programı telefonundan kaldırıyor , F-Secure ya da Mobile Trend Micro yu tavsiye ederim
arkadaşın dedikleri doğru katılıyorum ama telefonu hiç yormasın isteyenler tarattıktan sonra telefondan programı kaldırsınlar.bir daha taratmak isteyen programı yeniden kursunlar.benim önerimde bu.:oke:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
arkadaşın dedikleri doğru katılıyorum ama telefonu hiç yormasın isteyenler tarattıktan sonra telefondan programı kaldırsınlar.bir daha taratmak isteyen programı yeniden kursunlar.benim önerimde bu.:oke:

güzel bir uygulama aslına bakılırsa her Anti;-virüs programı telefonu kasar bunun için arkadaşın dediklerini uygulayabilirsiniz... Bu arada bilginiz için Teşekkürler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bende lazım olunca kurup sonra kaldırıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt