ForumStar Salih : Bolu > Ankara yolculuk.. ( resim eklendi )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ForumStar Salih : Bolu > Ankara yolculuk.. ( resim eklendi )
ForumStar Salih - BoLu ve Ankara'ya yolculuk..

Merhabalar, bir kaç gündür şu yazıyı yazayım diyorum, ha yazacağım diyorum yazamıyorum, acil bir kaç arkadaş ısrarı bir kaç sebepden dolayı hasta hasta bolu ve akabinde ankara ziyareti yapmak zorunda kaldım.. Online dergiyi de yazamadım, artık iki haftalık yazacağım :ehe

Evden çıkış her zaman ki gibi hızlı ve ani bir kararla , ufak bir bavulla oldu, bu kez canon fotoğraf makinesini sırtımda taşıdığım için eşyaları el bavuluna koydum :hmmm resim çekmek şart..

Evden epeyce erken çıkmıştım 21:30 da ki otobüs için fakat yemek yeme ihtiyacı, kozmetikçi arkadaştan alınması gereken emanet (wax :ehe) vardı, biraz oyalanayım dedim, öncelikle müzeyyen'le vedalaştım tabiki :) daha sonra güzelce bi çorba içeyim dedim, arkadaşı beklemeye başladım, vakit epey geç olmuş saat 20:50 hala arkadaş yok ortalıklarda.. 21:06 gibi geldi, ben emaneti aldım ve fırladım, Fatih'den esenler otogar'a gideceğim, metro ya indim ve metroyu az farkla kaçırdığımı görünce de herhalde yetişemeyiz dedim 5 dk sonra metro geldi ve yola koyulduk.. tam 21:32 de esenler otogardaydım ve hemen yer ayırttığım otobüs firmasına koştum bolu arabası kalktı mı dedim ? adam da tık yok, telefonla konuşuyor, dedim kapat otobüsü durdur çıkmadan yetişeyim, adamla kavga dövüş derken adam tamam arıyorum off bee yaptı 21:36 da aradı arabayı az önce çıktık cevabını aldı, ben tabi bi yandan adama el kol yapıyorum, küfür yok ( küfürü hiç sevmeyiz :ehe ) neyse bir sürü şey söyledikten sonra oldu bir kere dedim, en yakın bolu seferini arıyorum, SES diye bir firmanın Yozgat arabasından bilet aldım ( boludan geçiyor her halükarda ) aldım 22:00 arabasına biletimi , zaten kalkışa 10 dk kalmış, bileti Ses firmasından aldım araba da GÜLDEN yazıyor, neyse dedim yersen nasiiip yemezsen değil :ehe

Kalkışı yaptık, sahur vaktine doğru da sağ salim düzceye kadar vardık ve oralarda bi yerde sahur molası verdik, tabiki yine soyguncu dinlenme tesislerinin ellerindeyiz :ehe
Aynaya bakıp saç baş düzeltmek 1 Lira ( wc )
Çorba 4, Çay 2 lira, neyse öyle böyle bir sahur yaptım idarelik..
Saat 3 civarları..
4,15 de otobüs beni otobana bırakıverdi :ehe arkadaşı arayıp kendimi aldırdım, bu yol işi epey uzadı ama çekiyoruz mecbur..

Daha sonra boluda 3 düzgün, anlatılacak bir şey bulamadığım günler geçti, gezdik yedik içtik :) Yine ankara ya ziyaretim de öyle..

Maksat Ameliyat olan dedemi ziyaret, 6 aylık yiğenimi görmek vs.

Yeniçağa belediyebaşkanıyla yeniçağa gölünün geleceğini konuştuk, resim çektirelim falan dediler :)

3 Gün 4 Gece geçirdikten sonra ankaraya gitmeye karar verdim, saat 18:10 gibi otobüse bindim, yolda yine kazık bir iftar açtık :ehe Bu yollarda ne pahalı arkadaş, otobüs 12 lira iftarı hesaba katmadık tabi.. İftarımızı açtık, yola tek dal şarjım kalmış onunla idare ede ede devam ettim.. Kulağımda istanbuldan beri eskiden kalma bi 512 lik bi mp3 player, malum telefonu sattık :ehe

Her neyse ankaradayım, buluşmayı da aradan çıkartacağım tam 24 saat var :)
Dönüp istanbula iftar buluşması yapacağım, daha sonra halı saha maçı var :ehe bir sürü iş beni bekliyor, geziden fotoğrafları da ekliyorum, kısa bir bölüm oldu anlatacak bir şey olsa ama yok :ehe

Sağlıcakla kalın :)

( resimleri daha sonra eklerim )

Köyün delisiyle foto çektirdim :ehe
http://www.maxicep.com/attachments/29023d1252755049/http://www.maxicep.com/attachments/29041d1252755487/

Ekli dosyalar

researcher

Üye
ankaradan bi salih gecti....(yada gececek... :) )

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
deden için geçmiş olsun :oke: iyi yolculuklar dilerim :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ne o Salih?
Bana uzun yazıyorsun, okumuyor kimse diyordun?
:ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
ankara ankara ankara senı gormek ıster her bahtı kara :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İyi gezmeler Salih. :) Dedene de çok geçmiş olsun.

arslansem

arslansem

Üye
Yolculuk yapmayı özledim bunları okuyunca :) yakındır ama bizim de göç mevsimimiz geldi :ehe
Geçmiş olsun Salih ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Salih im çok kısa olmuş bu yaw.. Gerçekten okudukça tadı çıkıyor..Sanki ben yaşadım gibi..

Forumstar Salih Gururla sunmuş yani..Sağolasın.. :)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
İyi gezmeler Salih. :) Dedene de çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim, önemli bir şeyi yok iyi geçti zaten..
ankaradan bi salih gecti....(yada gececek... :) )
Yarın geçiyorum :ehe

deden için geçmiş olsun :oke: iyi yolculuklar dilerim :)
Sağol, teşekkür ederim

Ne o Salih?
Bana uzun yazıyorsun, okumuyor kimse diyordun?
:ehe
Bu daha kısa bütün bölümlerden zaten, buluşmalar ve istanbula dönüş tamam olsun çıkar bi iki sayfa daha :ehe

Yolculuk yapmayı özledim bunları okuyunca :) yakındır ama bizim de göç mevsimimiz geldi :ehe
Geçmiş olsun Salih ;)
Göç bu taraflara doğru olsa bari :)

DiaBLoS™;1620057' Alıntı:
Salih im çok kısa olmuş bu yaw.. Gerçekten okudukça tadı çıkıyor..Sanki ben yaşadım gibi..

Forumstar Salih Gururla sunmuş yani..Sağolasın.. :)
Teşekkür ederim de uzatacağız daha :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Hayırlı yolculuklar Salih'im. Geçmiş olsun.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Salih im birde İstanbul - Adana yap yahu..:)

Hazır Ozan da gelecek fazla geçmeden ona göre bak :ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Resimleri ekledim :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
birde konya bekliyoruz turne başlamışken :D neyse o gülene benimde binmeme azkaldı :) ne cix bir araç

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Heyt bea...
Gençlik güzel şey vallahi :ehe

Paylaşım için teşekkürler Salih :naughty:

Sidretül Münteha

Üye
Değişik Bi Çıkış Olsada Gitmen
Yine Güzel Şeyler Yaşamışsın Diye Bilrim :)

silop_kms

silop_kms

Üye
geçmiş olsun.. yolculuk hikayesi güzel...:)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Namın yürüsün Durmak Yok Yola devam....

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
iyi eğlenmişsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...