TTPod v3.50 English Rootsigned 3+3 Skin +20 Renkli Efekt Entegreli

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
TTPod v3.50 English Rootsigned 3+3 Skin +20 Renkli Efekt Entegreli
Arkadaşlar program çıkalı baya oldu ama sahtesiydi işte buda gerçeği TTPod resmi stesinde yeni yayınlandı. Şimdilik ingilizce versiyon yakında türkçeleştirilecektir. Denemeniz için konu açtım yorumlarınızı bekliyorum türkçeleştirmeye değermi? sizce bakın ve cevap yazın v3.41 den çok farklı.

TTPod v3.50 Yenilikler:

1-) Şarkıcı resmi albüm kapağı indirme fonksiyonu eklendi.
2-) Menü fonksiyonlarını düzenleme işlemleri yapıldı.
3-)Çevirmeli kontrol panel özelliği eklendi.
4-)İndirme arayıcı ve gramer durumu bildirme eklendi.
5-)Erişim noktası seçimindeki sorunlar düzeltildi.

Not : Alttaki iki programıda kurun aksi halde sistem hatasından dolayı çalışmaz kurulum sıralaması önemli değildir. Güncelleme hatası alan arkadaşlar telefonundan önceki sürümü kaldırsınlar.

TTPod'un En İyi Versiyonu : http://www.maxicep.com/s60-3rd-muzi...ekt-10-super-skin-entegreli-final-229860.html

Lütfen bir teşekkür edip paylaşıma destek verin

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: TatCeL, Flashtecker, yunsago ve 11 diğerleri

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Sanırım bu sefer oldu :) ayarı tutturdular gıbıme gelıo bu gerçekten farklı

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
™ Rαρρєя biraz izlenimlerinden bahsedebilirmisin?.En basidinden düzgün çalışıyor mu pro

taha

taha

Üye
ya arkadaşlar 3.3.1 sürümü gibi yok son sürümlerdeki ses çıkışı berbat dört tane skin koyuyorlar kaymalı falan hepsi o yani bide skinleri değiştirirken kapanıyor.

Laz¥

Laz¥

Üye
Teşekkürler

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
ENG versiyonu:

;)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
mahmutk.Sanırım 3.3.1 sürümüne mahrum kaldık :).Ben bu işi anlamıyorum iş olsun diye üst versiyon çıkarılmasına karşıyım yapacaksan yenilik hatasız yap en azından.Bu kadar bariz hatalar bu güzelim uygulamanın sonunu hazırlar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
mahmutk.Sanırım 3.3.1 sürümüne mahrum kaldık :).Ben bu işi anlamıyorum iş olsun diye üst versiyon çıkarılmasına karşıyım yapacaksan yenilik hatasız yap en azından.Bu kadar bariz hatalar bu güzelim uygulamanın sonunu hazırlar

Aslında v3.3.1 de bunun gibiydi 4 tane dandik skin 5-6 kırmızı beyaz sıradan efekt ve yazılarda dengesizlik büyük İ harfi gösteriminde yazıların üst kısmında silik yazılar efekt gösterimde arayüze uyumsuzluk gibi ve daha fazlası ben onun için çok uğraşmıştım bunlara pek vakit ayırmıyorum aslında bu sürümde onun kadar karizma olabilir. Bu sürümlerle uğraşmamamın tek sebebi ise bulututla gönderme hatası var onun için zamanımı harcamıyorum.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Aslında v3.3.1 de bunun gibiydi 4 tane dandik skin 5-6 kırmızı beyaz sıradan efekt ve yazılarda dengesizlik büyük İ harfi gösteriminde yazıların üst kısmında silik yazılar efekt gösterimde arayüze uyumsuzluk gibi ve daha fazlası ben onun için çok uğraşmıştım bunlara pek vakit ayırmıyorum aslında bu sürümde onun kadar karizma olabilir. Bu sürümlerle uğraşmamamın tek sebebi ise bulututla gönderme hatası var onun için zamanımı harcamıyorum.

Hımm Dogru soyluyorsun 3.3.1 mükemmel ise bunu sana borçluyuz :).Peki bu bluetooth gonderme hatasını düzeltebilir miyiz?

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Hımm Dogru soyluyorsun 3.3.1 mükemmel ise bunu sana borçluyuz :).Peki bu bluetooth gonderme hatasını düzeltebilir miyiz?

Keşke düzeltebilseydim programa biraz renk katardım ama şu durumda hiç bir çalışma yapasım gelmiyor. Boşa kürek çekmiş olurum çünki değmez şu an bir şeyler yapmış olsam tek kazanç menü geçişlerindeki efekt olur sence değermi?

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

oook

Üye
arkadaşlar programa dair bir iki resim daha ekleyebilirseniz süper olur:)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
™ Rαρρєя biraz izlenimlerinden bahsedebilirmisin?.En basidinden düzgün çalışıyor mu pro

İnanırmısın program hakkında iyi fikirlerimi sundugum yorumu yazdıktan ıkı - uc dakka sonra fıkrım degıstı . Nedensız sekılde programdan atıo . Mesela muzık dınlerken aynı anda sesı acmak ıstedıgınde atıo programdan :allalla: sonra programı bı acıosun butun kısısel ayarların sılınmıs TTPoD orjınal ayarlarına gerı donmus :@

efekentli361

Üye
programı yükledim.açmaya çalıştığımda sistem hatası uyarısı veriyor.3.3 versiyonu sorunsuz çalışıyor.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
sanırım TTPOD dan elimizi ayagımızı çekelim.Haklısın mahmutk. değmez emeklerinde boşa gidiyor zaten TTPOD a kocaman bir:bann:

celalbjk

Üye
bu harıka kardes mp3 leri progrram dan direk göndere biliniyor

Üst Alt