Tek Programla Sistem Hack Yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
vavvvvvvv muhteşem çalışırsa süper olur eline sağlık

м-т-η91™

Üye
vay be süper yöntem ötekileri yapmaktan korkuyodum.eline sağlık n80 denedim oluyor.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
м-т-η91™;1578040' Alıntı:
vay be süper yöntem ötekileri yapmaktan korkuyodum.eline sağlık n80 denedim oluyor.

Çok basit olmuştur senin için en iyi yöntem bu zaten. Tek sıkıntı yeni versiyonlarda sorun oluyor. Yorum için teşekkürler.

gentlement39

gentlement39

Üye
emeğine sağlık ben kurdum helloxu kuramıyorudm ve bu program sayesınde kurdum eline koluna sağlık ne diyim süpersin

ümitk

Üye
teşekkürler işe yaradı yav

Esendağlı

Esendağlı

Üye
n78 kullanıyorum 10 gün önce cihazımı güncellemek zorunda kaldım.versiyon 30.011.ancak bu yöntem işe yaramadı.
tavsiye edeceğiniz bir yötem var mı
Arkadaşım senin ilacın burada,cihazlarımız ve versiyonlarımızda aynı.ben bu linkten hem hackledim hemde sertifika olayını hallettim.çoook rahatım artık.4 gün oldu hiçbir problemde yaşamadım.buyur BURADAN

cemsevim

Üye
sertifika alma programı yok bu kadar programların arasında
uzaktan kumada programı kurmak istiyorum elli şeyin yapılması gerekiyor
şimdi sertifika yüklemem gerekiyormuş N81

fantom1054

Üye
:oke:Kardeşim ALLAH ne muradın varsa Versin ! okadar diyim ben sana çok sağolll valla bugün cinnet geçirmek üzereydim şimdi içim çoooooooooook rahat sonunda n73 telefonuma yaptım ellerine sağlık başarıların devamını dilerim..:sukur:

xmerty

xmerty

Üye
Gençlik n73 te tıkır tıkır bakıyor.. Paylaşım için sağol adamımm..

yakup44

yakup44

Üye
kardeş eline sağlık n73 ümde denedim takır takıt çalışıyo program :D :D:yuru:yuru:yuru

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
n 95 8gb ta çalışmıyor malesef

SINSISEYTAN

Üye
süperrrrrrrrrrrrr

--------------- Ekleme ---------------

olmuoo

sino53

Üye
helal olsun tsk

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
N81 8Gb V21.0.010 programı yükledim ama çalışmıyor. Telefonu güncellediğim için olabilir mi ? Yeni sürümler için kolay hack var mı ?

berkay1981_70

Üye
selamlar secman programını yükledim ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum teklefonum n95 ver 31.0.017 bir ürlü hacleyemedim yardım ederseniz sevinirim bye

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
N81 8Gb V21.0.010 programı yükledim ama çalışmıyor. Telefonu güncellediğim için olabilir mi ? Yeni sürümler için kolay hack var mı ?

Evet aynen dediğin gibi güncelleme yapmayacaktın bu program eski versiyonlar içindir.

selamlar secman programını yükledim ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum teklefonum n95 ver 31.0.017 bir ürlü hacleyemedim yardım ederseniz sevinirim bye

Senin telefon versiyonuda yeni kardeş bu program seninde işine yaramaz. Eski versiyonlar içindir.

freud_90

Üye
programı yükleyin açın 2 kez sonra teli kapa aç çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt