Bözekten KarMa..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
Bözekten KarMa..
gözlerin dalar maziye.arkadaşlarım dersin, hani bir zamanlar wardıya...bir bakarsınki sulanmış gözlerin.
içinde arkadaşlarınla olan hyallerin yüzer. kapatmak istemezsin gözlerini.kaybetmek istemezsin o hayalleri..
gözlerin o kadar acırki dayanamaz kaparsın.arkadaşların bir damla olur düşer gözlerinden ama yere değil, yüreğinin en güzel köşesine..

şimdi hasret yüreğimi kemirircesine bedenimle sawaşıyor. sen bakma suskunluğuma aslında dilsiz bir kawaldır yüreğim. çünkü ben sadece susarak özlüyorum.

yüreğimin kıyısına wurdum.minicik bir dalga,susmalıydım tutamadım kendimi.bir canım war feda etsem sewdamı bilemezsin.. bir acım war anlatsam önünü göremezsin. herkes unuttu gitti..bende unuttum her şeyi.. bari sen unutma beni..

(dewamı gelicek)

• Beğen
Tepkiler: JAGLER-25, M3L!H, loss_pain ve 4 diğerleri

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
güzeL :)

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
dewamı warda yazmaya üşeniorum :) yazıcam ama biraz iyileşiyim..

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
bu ara hastayım hastanelerdeyim ... sağlığım tam düzelince gene buralarda olucam inş..

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
bu ara hastayım hastanelerdeyim ... sağlığım tam düzelince gene buralarda olucam inş..

bilmiyordum kusura bakma lütfen, geçmiş olsun temennim çabucak iyileşip dönmen ...

RocK_FaTiH

RocK_FaTiH

Üye
spr olmuş bu arada qeçmiş olsun bözek dostum :oke:

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar.. çok saolun

<~STaT!c-X~>

Üye
Hmm güzelmiş, ellerine sağlık dostum;-).

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
idare eder..

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
Hayat der ki; sevdiğin insanda arayacağın ilk şey iyi niyet olmalıdır. O yoksa başka özelliklerinin anlamı kalmayacaktır çünkü.

Hayat der ki; dost dediğin sadece kötü gününde yanında olan değildir, aynı zamanda sevincine de en az senin kadar sevinebilendir.

Hayat der ki; başarmak için sıradan olandan ayrılmak zorundasın. Bırak insanların karşı duruşunu, doğru bildiğine sarıl ısrarla.

Hayat der ki; daha önce görmediğin biriyle karşılaştığında ilk dakikalara dikkat et. O insanın pozitif ya da negatif enerji veren biri olduğunu anlayacaksın.

Hayat der ki; yaptığın seçimlerden dolayı başın derde girerse eğer, ilk suçlaman gereken kişi sensin. Sızlanmak ve başkalarını suçlamak yerine, hatanı bulmaya çalış.

Hayat der ki; bir yıkımla karşılaştığında yas tutma. O yıkımı, ne yap et öğretmenin haline getir.

Hayat der ki; hayvan sevmeyen insanlardan uzak dur. Doğal ve güzel olanı sevemez çünkü.

Hayat der ki; insanlara kendini defalarca anlatmak zorunda kalma. Ya oradan ayrıl ya da bildiğini oku.

Hayat der ki; hedeflerin konusunda kararlı ol. Engelleri düşünme. Ya bir yol bul, ya bir yol aç.

Hayat der ki; içgüdülerinin sesine çok iyi kulak ver. Unutma ki, onca hayvan türü onlar sayesinde varlığını sürdürüyor milyonlarca yıldan beri.

Hayat der ki; kendini saygın bir birey haline getir. Aksi taktirde, boşuna beklersin başkalarının sana saygı duymasını.

Hayat der ki; başına bir şey geldiğinde, neden başkalarının değil de benim başıma geldi bu iş diye sızlanma, durduğun yere bak.

--------------- Ekleme ---------------

Leyla&#8217;ya sorulmuş:
senin mecnun&#8217;a olan sevgin mi daha büyük,
yoksa mecnun&#8217;un sana olan sevgisi mi?
benim ona olan sevgim, demiş leyla ve sonra açıklamış:
''çünkü onun bana olan sevgisi meşhur oldu,
benim ona olan sevgim ise gizli kaldı''

İsteyipte sahip oLamadıqım
Herşeyin yerine
Senin varLıqını koyduqum zaman

AnLadım ki;herşeye sahipmişim

..Ké&#951;Di Dü&#951;yamDa yazDıqı&#1084; HayaLléRLé SüsLü Bir maSaLDı Bu..
HéR$éy Bi&#8224;&#8224;i a&#1084;a KaLBi&#1084; u&#951;uT&#1084;uyOr
'O'&#951;u!..

jackalx_06

jackalx_06

Üye
eline sağlık.

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
:) rica

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
kırılcaksa kalbin benim yüzümden kırılmasın,akıcaksa gözyaşın akmasın..
Ben neyimki senin altın gibi kalbini kırıcam,ben neyimki senin çöldeki su gibi değerli,
bir gözyaşını akıtıcam....
ben !! ben sadece içinde sen olduğun için hayatı sewmeye başlayan masum bir aşığım..

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
Farkında olmalı insan bir damla sudan yaratıldığının..Farketmeli anne karnına sığarken dünya ya neden sığmadığını we en sonunda bir avuç yere sığmak zorunda kalacağını...

Salihyet

Salihyet

Üye
Teşekkürler bözek :oke:

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim .. :)

PCKopaT™

Üye
Teşekkürler :oke:

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.. :)

orukm

orukm

Üye
saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...