Maltepe'de Atatürk büstüne saldırdılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maltepe'de Atatürk büstüne saldırdılar
Maltape'de yasadışı gösteri düzenleyen bir grup Atatürk büstüne molotof kokteyli ile saldırdı. Büstü yerinden sökmeye çalışan gruba vatandaşlar müdahele etti.

Maltepe'de Gülsuyu Mahallesi'nde yasadışı gösteri düzenlemek isteyen bir gruba polis müdahale etti. Polisin olay yerine geç gelişini fırsat bilen grup, önce mahalle meydanındaki Atatürk büstüne molotof kokteyli attı ardından büstü yerinden sökerek götürmeye çalıştı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle büst göstericilerden alınarak koruma altına alındı. Daha sonra güvenli bir alana götürülen büst olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi.
Göstericiler ayrıca bir market ile bir otobüse de zarar verdi. Saldırının ardından markette ufak çapta yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri göstericilerin tepkisi nedeniyle bir süre yanan markete müdahale edemedi. İtfaiye ekipleri olay yerine gelen polisin desteği ile yangına müdahale edebildi.
Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri Atatürk büstü üzerinde parmak izi tespit çalışması yaptı. Olayların ardından bölgedeki güvenlik tedbirleri arttırıldı.

• Kahkaha
Tepkiler: fatihmenteş

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Kemıkleri sızlıyor ceddimin kemikleriiiiiiii!

• Kahkaha
warssraw

warssraw

Üye
şerfzisler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
daha ii gunlerimiz bunlar 3.5 yıl sonra söktüp T........ büstünü asarlarsa şaşırmayın
unuttunuzmu tartişma programında ben Atatürkü Sevmiyorum diyen kişiyi herkes ondan taraf
yazıklar olsun

• Kahkaha

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bunları ya sokakta tasmayla dolaştıracaksın,yada bir kafeste hapis tutacaksın ki etrafa saldırmasınlar:@

• Kızdım
EroL

EroL

Emekli Yönetici
korkutma ve sindirme çalışmaları, ama kimse yemez bunları

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Eceli gelen köpek cami duvarına siyer.

• Kahkaha
fatihmenteş

fatihmenteş

Üye
Oh ellerıne saglık ataturk tam bır kafır kuranları merdıven yapıp ustunden gectıgını unutmayın canlı sahıt var dedem gozlerıyle gormus onun tarafını tutan musluman deıldır

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Oh ellerıne saglık ataturk tam bır kafır kuranları merdıven yapıp ustunden gectıgını unutmayın canlı sahıt var dedem gozlerıyle gormus onun tarafını tutan musluman deıldır
Hoşçakalın.

• Kahkaha
akula

akula

Üye
Praetor eline sağlık

aLone

aLone

Üye

*** ban yemiş zaten

kendini bilmez***

• Kahkaha
M3L!H

M3L!H

Üye
Benim annanemin annesi hala yaşıyor atatürk'ü görmüş anlatıyor bana. Yaşı 90 civarında tahmin ediyorum.Atatürk'ün arkadaşıymış onunla ilgili anılarını bna anlatır ağlardı..:agla Bende dedimki şimdi kendi bilmezler atatürk'ü kötülüyor deyince. -Onlar için köprüyü geçene kadar demişti... Atatürk asla kötü olmadı o mert idi. Demişti.

• Kızdım
Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bize çok yakın bir yer. Türk düşmanları insanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt