:::: MaxiCep Arananlar Listesi ::::

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
:::: MaxiCep Arananlar Listesi ::::
Kod Adı : van_hoijdonk

Açıklama: Asıl adı Ahmet'tir. Forumda her an hangi konuya mesaj yazacağı bilinmemektedir. Forumda sürekli çevrimdışı görünse de aslında hep buradadır.

Ödül : 800.000 $

--------------------------------------------

Kod Adı : Salih

Açıklama: İsmini saklama gereği duymadığı için kod adı olarak da yine adını seçmiştir. Forumun birçok alanında görülür. MaxiBuluşmalarda aranılan yüzdür ve organizatördür. Forumun eskilerinden olup, istikrarlı duruşuyla bugüne gelmiştir. Onu bulmak o kadar da zor değildir. Kendini kısaca şöyle tanımlar;
İnsaf :ehe benim saç sarı değil, yüz o kadar uzun da değil :hmmm
( ben esmerim bu arada )

Nazy ile yakınlığıyla dikkat çeker.

Ödül : 150.000 $

-------------------------------------------------------

Kod Adı : Praetor

Açıklama: Forumun hemen her bölümünde görmek mümkündür. Genelde uzun ve ilgi çekici yorumlarıyla dikkat çeker. Muhalefet, eleştirmen kimliği ön plândadır. Forumda onu sevmeyene rastlanmamıştır. Forumun en aktif üyesidir. Sık konu açtığı görülmemiştir. Ayrıca konulara teşekkür ettiği de çok nadirdir. Hukuk tecrübesi, dil bilgisi ve hazırcevaplığıyla onunla başedebilmek çok zordur. Genelde her soruya cevap verebilmektedir. Kendisine yöneltilen her mesaja da bir cevap bulabilir. Aktif üyelerle her zaman samimidir. Forumda en yakın arkadaşlarını kestirebilmek zordur. Kesintisiz aktifliğiyle pek de aranılan bir üye sayılmaz.

Kendisini kısaca şöyle tanımlar ;

Uslanmaz herifin tekidir!..
Dır dır dır dır konuşur kafa ütüler!
Ota boka muhalefet eder!
Laf söylemeye gelmez, bir dokunursun bin laf yersin!
Laf söylemesen de musallat olur bu insana! Bir hata etmeyegör! Babası olsan tanımaz! Pişman eder cümle kurduğuna.
Şu anda en çok uyarı veren kişidir kendisi forumda!..
Yeşil yeşil gezer ortada.
Hele aynı bilgisayardan başka bir kullanıcı adıyla girdiysen mutlaka girmiştir bu senin profiline! Kaçırmaz!..
Adını yanlış yazanlara karşı savaş açmıştır bu, "praetor'u yanlış yazanlarla savaşanlar" derneğinin kurucusudur.
Çok bilmişin tekidir!
Gece takılır forumda, fazla zamanı yoktur işini yapar çıkar!
Bir şey söylersin, eser, 2 ay sonra cevap verir, belli olmaz.
Ama verir, cevapsız bırakmaz.
Forumun polisidir, abisidir, kardeşidir...
Seveni de vardır ya, ben pek hazzetmem bundan...

Ödül : 80.000 $

-----------------------------------------------

Kod Adı : pisicikk

Açıklama: Kedilere olan sevgisinden dolayı bu adı kullanmaktadır. Forumda Konu Dışı / Diğer bölümlerinin yanı sıra Wav - Mp3 Melodiler bölümünde de görülmektedir. Öğretmen adayı olan bu üyemiz, Meslektaşı Burcu ile yakınlığıyla dikkat çekmektedir. Forumda hiçbir üyeyle sorun yaşamayan pisicikk'i aktif görmek bu aralar biraz zordur.

Ödül : 200.000 $

-------------------------------------------------------

Kod Adı : Nazy

Açıklama: Asıl adı Ali'dir. Neden Nazy kod adını kullanıyor diye soracak olursanız; cevabı rumuzun anlamında gizlidir. Forumun hayalet üyelerinden biridir; onu aktif görmek çok zordur ama o hep buradadır. Fairy, Salih, Negative ile yakınlığı dikkat çeker.

Ödül : 1.000.000 $

------------------------------------------------

Kod Adı : DiaBLoS™

Açıklama: Asıl adı Ali'dir. Genelde melodi ve spor bölümlerinde görülür. Spor konusunda ateşli tartışmalarıyla tanınır. Kelle paça ve işkembe sever ve bunu da her fırsatta belirtir. Aynadan kendi fotoğrafını çekmeye bayılır. Kendiyle barışık bir yapısı vardır.

Ödül : 500.000 $

----------------------------------------------

Kod Adı : bözek

Açıklama: Bu adı niçin kullandığını hiçbir üye bilmiyor. Kod adının anlamını soran meraklıları da "hiçbir anlamı yok öylesine kullanıyorum" cevabıyla delirtir. Garip ve İlginç Olaylar, MaxiOyun ve Her Telden Fotoğraflar bölümünde sık sık görülür. Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümü okuyan bu üyeye Mustafa Furkan ayrıca gıcıktır. :) Arkadaş canlısı yapısı vardır. İyi tanıyanlar duygusal yapısını keşfetmenin çok zor olmadığını bilirler.

Ödül : 200.000 $

-------------------------------------

Kod Adı : Anıl Umut

Açıklama: İsmini saklama gereği duymayan üyelerimizdendir. Beşiktaşlılığıyla bilinir. Hiç kimseye hiçbir şekilde zarar vermek istemeyen biridir. Bazen umulmadık anda bir üyeyle hararetli tartışmalara girdiği gözlemlenmiştir. Genelde Haber Köşesi ve MaxiOyun bölümünde görülür. MaxiCep'e verdiği uzun aradan sonra görmek zor değildir.

Ödül : 350.000 $

--------------------------------------

Kod Adı : Adem

Açıklama: İsmini gizleme gereği duymayan bir üyemiz daha... Kısa sürede kendini herkese sevdiren ve vesikalık fotoğrafını avatar olarak kullanarak dikkat çeken bir üyemizdir. Çabuk gaza gelen bir yapısı vardır. Dost canlısı ve sevecendir. Forumun birçok konusunda görülür. Hastane çalışanları sebebiyle olsa da biz sağlık sorunları yüzünden hastanede olduğu için MaxiCep'le ilgisini hiç kesmemiştir. Fazlaca aktif olduğu için aranma gereği de yoktur.

Ödül : 180.000 $

-------------------------------------------------

Kod Adı : ™ мγdяєaм

Açıklama: Açtığı konularla dikkat çeken bu üyemizin asıl adı Melek'tir. Dilek adında bir de ikizi vardır. Forumun en aktif 3 üyesinden biridir. Hiçbir üyeyle sorun yaşamaz. Fotoğraflarından da anlaşılacağı gibi bu üyemizin geometri ile sorunları vardır. Onu "Ellaam" lafıyla hemen tanırsınız. Sıcakkanlı yapıya sahiptir.

Ödül : 180.000 $

--------------------------------------------

;)

• Beğen
Tepkiler: erdem3113, ebuş..., sedat_17 ve 16 diğerleri

huri$

huri$

Üye
guzel olmus ellerinize saglik

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:kop::kop::kop:
Süper olmuş kardeşim ya bayıldım bittim vallahi :ehe

Da...
Bize vere vere 80.000 mi verdin :angry:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Hani ben neredeyim =))

Güzel bir derleme ;Teşekkürler

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kod Adı : Adem
vesikalık fotoğrafını avatar olarak kullanarak dikkat çeken bir üyemizdir. Çabuk gaza gelen bir yapısı vardır
-------------------------------------------------

Kod Adı : ™ мγdяєaм
Fotoğraflarından da anlaşılacağı gibi bu üyemizin geometri ile sorunları vardır. Onu
"Ellaam" lafıyla hemen tanırsınız.
Bu ikisine bayıldım bittim!!! :ehe:ehe:ehe

passiv€ aggressiv€

Üye
süper olmuş valla öldüm gülmekten :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

silop_kms

silop_kms

Üye
güzel bir yazı olmuş teşekkürler az çok bilgi sahibi olduk haklarında:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Teşekkür ederim Mustafam ..Eskilerden bahsetmişsin biraz da hadi bakalım.. :)

Bu arada ben kelle paça falan sevmem.. :ehe Konuda da bunu belirttim... :kop: Dikkat..

Tekrar yüreğine sağlık..

xkadir61

xkadir61

Üye
görürsem söylerim:islik

Sidretül Münteha

Üye
Waoww Tek Kelımeylee Süper Ötesii Bi Çalışmaa Olmuşş Diyebilirim Mustafaa :ehe

Ellaam Geometri İlee Ne Sorunum Olucak :ehe

Allah Senın Cızıltını Versin Banada Sayfanda Yer Verdiğin İçin Teşekkür Ederim :ehe

eren6523

eren6523

Üye
süper çalışma forumda çok gördüğüm kişileri biraz daha yakından tanıdım :oke:

lovestar

lovestar

Üye
çok güzel derlemişsin krdeşim tebrikler.tabii bizi kim arayacak arananlar belli...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
500.000 dolar ödül verilmiş DiaBLoS a..Harkulade bir fiyat..:ehe

Hak ettiğimi biliyorum. :) . Çok teşekkürler Mustafam..:oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Benim adım yine yok:agla

SucX

SucX

Üye
Bize vere vere 80.000 mi verdin :angry:

En düşüğüde seninki abi :D:D

Çok güzel bi çalışma olmuş ellerine sağlık abim :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
çok güzel olmuş :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şu bir gerçektir ki , maxicep te olan tüm üyelerimize değer biçemeyiz.. Listede isminiz olsun , olmasın..Pek önemli değildir demi.!Önemli olan burada hep birlikte bir arada olabilmektir diye düşünüyorum.

Hepiniz , iyi ki varsınız :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt