bazı nokia telefonlar hakkında soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

h_tatli

Üye
    Konu Sahibi
bazı nokia telefonlar hakkında soru
merhaba arkadaşlar. benim birkaç sorum var: nokia 5730,5800, e 71, e90, e 66 ve e 75 gibi telefonlarında gps olduğu söyleniyor. bu telefonlarda sadece a-gps mi var yada dahili gps alıcısı varmı yani n95 gibi? bu telefonlardan birini alırsam gps i kullanabilirmiyim n95 tan iyimi şimdiden teşekürler yardımlarınızı bekliyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
merhaba arkadaşlar. benim birkaç sorum var: nokia 5730,5800, e 71, e90, e 66 ve e 75 gibi telefonlarında gps olduğu söyleniyor. bu telefonlarda sadece a-gps mi var yada dahili gps alıcısı varmı yani n95 gibi? bu telefonlardan birini alırsam gps i kullanabilirmiyim n95 tan iyimi şimdiden teşekürler yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşım buyur karşılaştırmaları yap

h_tatli

Üye
    Konu Sahibi
ben daha çok sizlerin yorumlarınızı bekliyorum gps konusunda acayip kararsızım bir çok seçenek var ben vireless ve gps iyi olsun istiyorum n 95 ve n79 ile ilgili şüpelerim var n95 için şüphem şu:gps alıcısı tuş takımı altında ve çekme olasılığı az ellerimiz harflere yakın ve bir dez avantajı ilk gpsli telefon olması. n79 için şüphem:çok fazla donup takılması, şekli hoşuma gitmedi. geriye şu modeller kalıyor:n82, n86, n85, 5730 expres music, 5800 expres music, e 71, e66,e75 ve e 90. bunlarda gps desteği var diyor ama alıcıdanmı bahsediyor yoksa a-gps denmi bilemiyorum arkadaşlar bi yardım edin hangisi daha iyi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş eğer kızaklı telefonlardan tırsmıyorsan sana kesinlikle n85 derim.yok sende benim gibi kızaklı telefonlardan tırsıyorsan sana n82 yi öneririm.yok onunda tipi hoşuna gitmediyse şuan benimde kullanmakta olduğum vede kullanmaktanda müthiş zevk aldığım n78 i öneririm.hem fiyat olarak hepsinden uygun hemde tip olarakda n79 vede n82 den daha karizmatik.

scorpion11

scorpion11

Üye
gps li telefon alma.bataryayı sömürüyor resmen...benden demesi

h_tatli

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar batarya mühim değil kesinlikle. benim için gps ve vireless önemli bu önerdiğiniz telefonlar güzel gerçekten. peki e serisinden hangisini önerirsiniz? tavsiyeler için teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim 5800 al gps çekimi ve wireless çekimi mükemmel..gps si a değil dahilidir ve çekimi mükemmeldir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt