Kontör Yükleyemiyorum Kafayı Yicem!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Kontör Yükleyemiyorum Kafayı Yicem!!!!!!!
7500 düşmüo sms ile yükleyemiom
kontorum yok vdfyide arayamıomm:(
yardım edin!

Larock

Larock

Üye
bence biraz daha bekle, santrali tam olarak düzeltememişlerdir.

darülmendep

darülmendep

Üye
Yükledin mi cihan

umut0628

umut0628

Üye
bende aynı şekilde kontör yüklüyemiyorum ne bi hatbuya kendi paramızla rezil ediyor biizi vodafone sinir oldum şu kampanya bitsin tekrar turkcell gecmek gerewk yoksa bu hat en ufak şeylerde böle patlak veriyosa hic anlamı yok yok müşteri hizmetleri 15 dk bekletir yok cekmez yok 3g si herherde cekmez ( ankara icin konuşuyorum ) bune ya şimdide kontör yüklenmiyor ................................

--------------- Ekleme ---------------

7500 düşmüo sms ile yükleyemiom
kontorum yok vdfyide arayamıomm:(
yardım edin!
yükleye bilen varmı internetden yada my vodavoneden bilgi verebilirmi arkadaşlar

hamza416

hamza416

Üye
napsınlarki adamlar onların suçu neki nolduysa sel felaketinden oldu kim bilebilirdiki böyle olucanı duşunceli olun arkadaşlar mantıklı duşunun !! onlar bizlere hizmet vermek için gece gunduz calıştırıyorlar birazcıkdaha sabırlı olun kaybetmissiniz kazanırsınız unutmayın herzaman vodafoneda fark var :)

umut0628

umut0628

Üye
napsınlarki adamlar onların suçu neki nolduysa sel felaketinden oldu kim bilebilirdiki böyle olucanı duşunceli olun arkadaşlar mantıklı duşunun !! onlar bizlere hizmet vermek için gece gunduz calıştırıyorlar birazcıkdaha sabırlı olun kaybetmissiniz kazanırsınız unutmayın herzaman vodafoneda fark var :)
evet haklısın fark var ama nasıl bi fark herkez gördü

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
turkcell olsa 2 satte çözülmüştü sorun bende kontoru yukleyp dakikayı alıp vınn turkcele

Larock

Larock

Üye
bana bugün gelen mesajda sel felaketi nedeniyle meydana gelen aksaklıktan bu yana hattınızdan yaptığınız görüşmeler için ücretlendirme yapılamamıştır. vodafoneyi 2. hat olarak taşıdığım için arama yapmak hiç aklıma gelmedi. bilseydim bol bol arardım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt