Alacakaranlık (twilight) 2009

Sponsorlu Bağlantılar

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Alacakaranlık (twilight) 2009

Tür : Gerilim , Romantik , Aksiyon
Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009
Yönetmen : Catherine Hardwicke
Senaryo : Melissa Rosenberg , Stephenie Meyer (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Elliot Davis
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Kristen Stewart (Isabella Swan) , Robert Pattinson (Edward Cullen) , Taylor Lautner (Jacob Black) , Michael Welch (Mike Newton) , Nikki Reed (Rosalie Hale) , Cam Gigandet (James) , Justin Chon (Eric Yorkie)
Film Konusu : Annesiyle birlikte Phoenix’te yaşayan Isabelle “Bella” Swan, annesinin başka bir adamla evlenmesi üzerine babasının yanına Washington’ın Fork kasabasına taşınır. Edward ise, küçük kasabasında yıllardan beri ailesiyle yaşayan bir vampirdir. Uzun süre vampir kimliklerini saklamış olan aile, insan kanı içmeden, insanlara zarar vermeden sakin bir hayat sürmektedirler.

Yeni başladığı okulunda tanıştığı Edward’a aşık olan Bella, bir süre sonra Edward’ın vampir olduğunu öğrenmesine rağmen ondan vazgeçemez. İkili arasında tehlikeli ve tutkulu bir ilişki başlar. Çok geçmeden ortaya çıkan Cullens Ailesi’nin düşmanları Edward’ın zayıf noktasına saldıracaktır, yani Bella’ya..

Vampir klişelerinden arındırılmış bir hikaye sunan Stephenie Meyer’ın dünya çapında çok satmış romanı Twilight serisinin ilk kitabından uyarlanan film, hayranları tarafından merakla bekleniyor. Filmin başarısına göre, serinin ikinci ve üçüncü kitapları New Moon ve Eclipse de beyazperdeye aktarılacak. Stephenie Meyer ise şu sıralar 4. Kitabı yazmakla meşguldur.

• Beğen
Tepkiler: Lina_TR

Ozan

Ozan

Admin
:polis:

aLone

aLone

Üye
çok seviyorum bu filmi vala 4 serilik kitabında okudum:ehe

çok ama çok güzel bi aşk ve vampir hikayesi 2.filmde olaya kurt adamalrda dahil oclak daha bi güzel olcak

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Ellaam Biran Önce Kapatmam Lazım Ömer Yardım Et :D

aLone

aLone

Üye
neyi kapatcan ya??

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Tamam Ozan Düzeltmiş :)

aLone

aLone

Üye
neyse sen serinin 2. filminide koy bence melek:ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Onuda Sen Koyy Ellaam Emredersin Şunaa Bak :D

aLone

aLone

Üye
ya ben koyarımda sen ilkini koymuşun ayıp olmasın diye koymadım aaaa ben seni düşünüyom burda neyse:ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Yok Yok Olsun Olurmu Teşekkürler Yinede
Onuda Sen Koy :)
Sorun Yapmam :)

hakan.c

hakan.c

Üye
™ мγdяєaм;1599224' Alıntı:

Tür : Gerilim , Romantik , Aksiyon
Gösterim Tarihi : 16 Ocak 2009
Yönetmen : Catherine Hardwicke
Senaryo : Melissa Rosenberg , Stephenie Meyer (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Elliot Davis
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Kristen Stewart (Isabella Swan) , Robert Pattinson (Edward Cullen) , Taylor Lautner (Jacob Black) , Michael Welch (Mike Newton) , Nikki Reed (Rosalie Hale) , Cam Gigandet (James) , Justin Chon (Eric Yorkie)
Film Konusu : Annesiyle birlikte Phoenix’te yaşayan Isabelle “Bella” Swan, annesinin başka bir adamla evlenmesi üzerine babasının yanına Washington’ın Fork kasabasına taşınır. Edward ise, küçük kasabasında yıllardan beri ailesiyle yaşayan bir vampirdir. Uzun süre vampir kimliklerini saklamış olan aile, insan kanı içmeden, insanlara zarar vermeden sakin bir hayat sürmektedirler.

Yeni başladığı okulunda tanıştığı Edward’a aşık olan Bella, bir süre sonra Edward’ın vampir olduğunu öğrenmesine rağmen ondan vazgeçemez. İkili arasında tehlikeli ve tutkulu bir ilişki başlar. Çok geçmeden ortaya çıkan Cullens Ailesi’nin düşmanları Edward’ın zayıf noktasına saldıracaktır, yani Bella’ya..

Vampir klişelerinden arındırılmış bir hikaye sunan Stephenie Meyer’ın dünya çapında çok satmış romanı Twilight serisinin ilk kitabından uyarlanan film, hayranları tarafından merakla bekleniyor. Filmin başarısına göre, serinin ikinci ve üçüncü kitapları New Moon ve Eclipse de beyazperdeye aktarılacak. Stephenie Meyer ise şu sıralar 4. Kitabı yazmakla meşguldur.

biraz önce aldımda geldim

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Öylemi Ne Güzel.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Konu için teşekkürler.

1,5 tane okudum :ehe
2. Kitap sıkmaya başladı...
3.sü bayağı güzelmiş ama...

Bakalım bitsin, filmine de gideriz...

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ya rakadaşlarım şu an itibariyle link yok olmuş sebebini bende anlamadım ama bana link gözükmüyor lütfen düzeltebilirmisin

darkman81

darkman81

Üye
film güzel yalnız şu edwırd bi hastalari var....adam eşcinsel hala nesinden hoşlanıyorlar anlamadım.:ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Valla Bilgim Yok :D

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Etiketimizde gelmiş :ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Eksık Olsun :ehe