Pysaka v0.60

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Pysaka v0.60
py düzenleme programının son sürümü. kodlaması uygun olmak şartıyla isterseniz diğer metin dosyaları da düzenleyebilirsiniz. decompile ve compile yapabiliyor.
bu sürümde müzikçalar mevcut değil.
dosya yöneticisine giremezseniz system/apps/pysaka/tools dizinindeki pysaka.ini dosyasını silin.

çeviri: SabriErkin

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: silop_kms, pythicopat, maxibrk ve 1 kişi daha

maxibrk

maxibrk

Üye
Sağol usta!:oke:

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
:islik

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
yahu Çeviriyi Yapan Sabri isimLi bir arkadasımız.. Bende Konuyu falan biraz düzenledim iste (:

yunus3787

yunus3787

Üye
teşekkürler...

pythicopat

pythicopat

Üye
yahu Çeviriyi Yapan Sabri isimLi bir arkadasımız.. Bende Konuyu falan biraz düzenledim iste (:

evet çeviri bana ait.(ben sabrierkin. bu siteye diğer takma adımla üye olmuştum.) alıntı yaptığını belirttiğin için NoLiFe arkadaşım sana da teşekkür ederim. o kadar çok emek hırsızı var ki. benim çevirilerimi alıp, ismimin yerine kendininkini koyup; kendisi yapmış gibi hava havalı paylaşan. doğrusu az bulunan bir insansın. tekrar teşekkür ederim sana. :oke:

silop_kms

silop_kms

Üye
emeğine sağlık teşekkürler...

macman

macman

Üye
thenx

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
:oke:
evet çeviri bana ait.(ben sabrierkin. bu siteye diğer takma adımla üye olmuştum.) alıntı yaptığını belirttiğin için NoLiFe arkadaşım sana da teşekkür ederim. o kadar çok emek hırsızı var ki. benim çevirilerimi alıp, ismimin yerine kendininkini koyup; kendisi yapmış gibi hava havalı paylaşan. doğrusu az bulunan bir insansın. tekrar teşekkür ederim sana. :oke:
Onlardan Bende Çok Yakınıyorm Usta :)
Ben Teşekkür Ederim Emeklerin için. Paylasması Kolay. Zor Olan Emek..

emeğine sağlık teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt