ücretsiz apple account alma

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
    Konu Sahibi
ücretsiz apple account alma
Şimdi arkadaşlar iphoneniz var jailbreak yaptınız ama programlarınız açılmıyor bunu nedeni bir apple account'unuzun olmamasıdır burada size nasıl ücretsiz apple hesabı alacagınızı anlatacağım.

Adım (1) Bilgisayarımızdan i tunes programını çalıştırıyoruz.
Adım (2) i tunes açıldı sol üst köşeden itunes store bölümünü açıyoruz.
Adım (3) i tunes store açıldı sağ alt köşede (top free apps yazan yerden bir oyun şeçiyoruz)
önemli unutmayalım ücretsiz hesap almak için ücretsiz bir uygulama seçmemiz gerekiyor.
Adım (4) top free apps den ücretsiz oyun seçtik ve yeni bir sayfa açıldı oradan get app ye tıklıyoruz ve üyelik sayfası gelecek oradan en üstte create new account yazan yere tıklıyoruz.
Adım(5) hoş geldiniz sayfası çıkacak continue ye tıklıyoruz, gelen sayfadan itunes şartlarını kabul ediyoruma tıklayıp yine continue ye tıklıyoruz, gelen sayfadan email şifre ve gizli sorumuz cevabını giriyoruz (gizli soru ve cevabı şifremizi unutursak işimize yarıyor) doğum tarihimizi giriyoruz alttaki küçük kutucukta işaret vardır o işareti kaldırıp continue ye tıklıyoruz.
Adım (6) gelen sayfada en üstte kart işaretlerinin yanında none yazan kutucuğa tıklayıp bilgilerimizi girip continueye tıklıyoruz ve artık ücretsiz hesabımızı aldık ilk başta verdiğimiz mail adresimize üyeliğimizi onaylamak için mail gelecektir oradanda üyeliğimizi onaylıyoruz işlem bitti.
Apple üyeliğimiz hayırlı olsun.
ÖNEMLİ (unutmayalım tüm bu işlemlerde türkçe karakter kullanmayacağız yoksa hata verir.

• Beğen
Tepkiler: Princeigor, naksi, cellatkral ve 10 diğerleri

devilmevil

Üye
kardeş olmuyoo sen nası üyee oldun none desen bile senden bişi istio

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
    Konu Sahibi
none seçtiysen birşey istemez bir yerde bir hata yapmış olabilirsin.
mesela ilk adımlarda itünes storeden free uygulama seçmen gerek burada yanlışlık yapmış olabilirsin.

darklord

darklord

Üye
teşekürler çok yardımcı oldu... 10 puan :D

emo_blade

Üye
Yha Kardeş apple Bu olaya çözüm buldu olmuo artık boşuna ugraşmayalım...! pki bana bi üyelik bulamazmısınız ztn ücretsiz indiricem oyun ama üyeliğim yok yha... Yardımcı olursan sevinirm şimdiden teşekkürler allaha emanet..!

rc03

Üye
ibrahimhd çok saol işime çok yaradı bu gerçekten ;)

soull

Üye
Denedim oldu Bilgi için teşekkürler

ocean17

Üye
bombabomba :))

xemo33

Üye
:nono:
Şimdi arkadaşlar iphoneniz var jailbreak yaptınız ama programlarınız açılmıyor bunu nedeni bir apple account'unuzun olmamasıdır burada size nasıl ücretsiz apple hesabı alacagınızı anlatacağım.

Adım (1) Bilgisayarımızdan i tunes programını çalıştırıyoruz.
Adım (2) i tunes açıldı sol üst köşeden itunes store bölümünü açıyoruz.
Adım (3) i tunes store açıldı sağ alt köşede (top free apps yazan yerden bir oyun şeçiyoruz)
önemli unutmayalım ücretsiz hesap almak için ücretsiz bir uygulama seçmemiz gerekiyor.
Adım (4) top free apps den ücretsiz oyun seçtik ve yeni bir sayfa açıldı oradan get app ye tıklıyoruz ve üyelik sayfası gelecek oradan en üstte create new account yazan yere tıklıyoruz.
Adım(5) hoş geldiniz sayfası çıkacak continue ye tıklıyoruz, gelen sayfadan itunes şartlarını kabul ediyoruma tıklayıp yine continue ye tıklıyoruz, gelen sayfadan email şifre ve gizli sorumuz cevabını giriyoruz (gizli soru ve cevabı şifremizi unutursak işimize yarıyor) doğum tarihimizi giriyoruz alttaki küçük kutucukta işaret vardır o işareti kaldırıp continue ye tıklıyoruz.
Adım (6) gelen sayfada en üstte kart işaretlerinin yanında none yazan kutucuğa tıklayıp bilgilerimizi girip continueye tıklıyoruz ve artık ücretsiz hesabımızı aldık ilk başta verdiğimiz mail adresimize üyeliğimizi onaylamak için mail gelecektir oradanda üyeliğimizi onaylıyoruz işlem bitti.
Apple üyeliğimiz hayırlı olsun.
ÖNEMLİ (unutmayalım tüm bu işlemlerde türkçe karakter kullanmayacağız yoksa hata verir.

PRHACKX

PRHACKX

Üye
teşekkürler

mkd018

Üye
allah razı olsun sağolasın

bay_san

Üye
ya kardeşim iyide craete new account dediğimde hata veriyor

we could not complete your itunes store request.A secure netvork falan diyo işte benim ituneste hata olabilirmiki

time33

Üye
ibrahimhd kardes süpersin ya cok tan beri ariyordum emegine saglik süper oldu.

06Nurettin

Üye
denilenleri yaptım done olarak sonlandırdım ama mailime herhangi bir onay maili filan gelmedi....

ozbrk

ozbrk

Üye
MALESEF KARDEŞİM BENDE HERŞEY TAMAM AMA KAYIT POSTASINI BİR TÜRLÜ MSNİME YOLLAMIYOR YARDIM EDECEKSEN BUNA BUL ÇAREYİ :oke::coold::pro::islik

--------------- Ekleme ---------------

YAV KARDEŞİM AFEDERSİN YUKARDAKİNİ CİDDİYE ALMAYIN PROBLEM TAMAM:oke: ellerine sağlık

damn_it!

Üye
çok yardımı dokundu walla saolasın be kardeş... deli gibi kaç günden beri kredi kartıyla almaya çalışıorum ... bu hepsinden daha iyi oldu , uzun ve saçma bi comment olcak ama baya sevindim yani :yuru :oke:fekat bana hala bi onaylama maili gelmedi :(

darülmendep

darülmendep

Üye
Teşekkürler

stam1903

Üye
bana mail gelio ama maili açarken takılıo loadingde

prot

Üye
bana mail gelio ama maili açarken takılıo loadingde

aynı şey bendede var 10 gün oldu 3 ayrı hesaptan account alayım belki bitanesine düşer dedim bence uyanmışlar malesef hiç bişey ne yükleyebiliyorum nede indirebiliyorum.virde üstüne 3.1 update etmiş oldun şuan kıramıyorumda kitlendim kaldım :@

nublies

nublies

Üye
kardeş teşekkür ederim