Arkadaşlar Bi Akıl Verin Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keditr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bi Akıl Verin Lütfen
arkadaşlar şu anda n96 cihazım war ve memnunum ama 5800 kullanan bir kac arkadasm war ve 5800 cok aklma yattı sizce takasla n96 mi werip 5800 almalimiym tavsiyelerniz neler herkes fkrni ozellik ayrimini lutfen belırtsin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Kardeş bende 5800 kullanıyorum yerinde olsam N96 bırakıp 5800 almam..niye dersen N96 5 mp ve birkaç özelliğiyle daha avantajlı değiştirmeye gerek yok..

battalseyit

Üye
5800 dokunmatik ve qwert klavyesi var n96 da bu özellik yok
n96 5 mp 5800 3.2 mp
n96 da 16 gb dahili flaş belleği var 5800 da 8 gb micro sd hafıza kartı dahil (ama 16 gb ye kadar geliştirilebilir)
5800 da stero hoparlör ve yüksek ses kalitesi için özel çip var ve bu sayede mükemmel ötesi ses çıkıyor ama n96 da da muhteşem ses çıkıyor.

bnce bu özellikleri ve daha fazlasını göz önünde bulundurarak aralarında bi seçim yap ama bn n96 derim bana göre 5800 ın en iyi özelliği dokunmatik olması ve klavye bulundurması ama diğer özellliklerin tümünü hatta daha fazlasını n96 veriyor bn n96 derim

Bosnalı86

Üye
eğer her iki cihaza da sahip olmamış olsan we hangisini alayım diye bi soru sormuş olsaydın 5800 derdim. ama madem ki N96 sahibisin,deiştirip 5800 almanın bi anlamı yok bence. ben 5800 kullanıyorum we hiçbi cihazda olmadığım kadar memnunum. tabi bu bi zewk meselesi,orası ayrı :oke:

keditr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler ( önerisi olanlar yine yazabilir) valla yinede ikilemde kaldım yinede düşünecm biraz

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
ferrariyi satıp bmw alır mısın?

Bosnalı86

Üye

senin dediğine dayanarak yorum yapacak olursam bana göre ferrari 5800 olur. hız bakımından deil de konfor bakımından karar weririm. kullanması bana göre daha eğlenceli we keyif werici...:bigstar:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
anlamsız bir söz..ben yukarıda kesinlikle alma demedim zaten N96 sı varmış onu bırakıp 5800 almaya değmez dedim..yoksa 5800 ı kullanmanın tadını ve zevkini herkes anlamaz..

Bosnalı86

Üye
artık usanılan bir söz...

katılıyorum. çünkü herkesin zewki bir deil. ben şahsen kesinlikle ikisi arasında kalacak olsam N96 demezdim. belki bu N96 kullanmadığım için böyledir ama yine de karar senin dostum. ben telimden fazlasıyla memnunum. son güncellemeden sonra daha da memnun olacağıma inanıyorum...:pro:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Boşver n96 daha güzel

safakk

safakk

Üye
bence anlamsız takas yapmak n96 da güzel =)

mami24

mami24

Üye
özelliklerde n96 takar birde fiyat kefesinde koy
örn 5800 750 veya 800 tl
n96 1400 veya 1500
aradaki farka bak:D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
senin karşılaştırma konusunda bence eksigin var biraz derse çalış istersen
Bu yazdıgım sadece senin için Bmw M5 tüm ferrileri geçip toz yutturuyor

eğer her iki cihaza da sahip olmamış olsan we hangisini alayım diye bi soru sormuş olsaydın 5800 derdim. ama madem ki N96 sahibisin,deiştirip 5800 almanın bi anlamı yok bence. ben 5800 kullanıyorum we hiçbi cihazda olmadığım kadar memnunum. tabi bu bi zewk meselesi,orası ayrı :oke:
Güzel bir yorum tebrik ettim sizi
Benim yorumuma gelirse
N96 kullandım oyuzden yzaıyorum N96 fanatikleri çıkıp konuyu gerginleştirmesinler.
N96 birkere şarj konusunda çok vasat şarj hiç dayanmıyor.
Evet kamerası 5800dan iyi ama Benim herzaman dediğim gibi iyi bir ayar ve ışık güzel fotolar çekmeye yeter.
hafızaya gelirsek herkez 16gb hafıza var diyor.Sen 5800'a 16gb class6 micro sd takarsan hem 16gb olur hemde hızı N96 dan daha hızlı olur.(Not: N96 hafıza hızı Class4de takabül ediyor.Kesin bilgidir araştırılıp yazıldı.Kafadan sallamıyoruz)
Ekranın tartışmıyorum bile.

şimdi gelelim en önemli soruya Dokunmatikmi??
İşte bu zevk meselesi dokunmatik ekran hoşuna gidiyorsa denemek istiyorsan maddiyat yetiyorsa hemen al.
Ama maddiyat zorla olmuşsa, yeni özellikler için degiştiriyorum diyosan ozaman bekle degmez çünkü daha güzel telefonlar çıkıcak
buda benim yorumum..:pro:

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
ikiside bir birinden güzel cihaz ne diyelim allah sahibine bağışlasın!! gelelim senin konuya kardeş bencede n96 verip 5800 alman gereksiz özelliklerine bakacak olursak n96 daha avantajlı bir cihaz ama 5800 da kulanım acısından sevkli bir cihaz daha önca dokunmatik bir cihazla uğraşmadıysan sakın deneme derim bazen cileden cıkarıcı olabilir bu kullanımı zor annama gelmiyor sadece n96 göre daha hassas seviyede diye biliriz özelliklerini eminimki karsılastırdın ve farkları göre bilirsin ilerde tamamen sıkılınca takas yada alma konumunda 5800 dan hefesini alabilirsin derim tabi bu benim fikrim!!!

keditr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar cok sagolun sanırım kararımı verdim n96 ya dewam :) yardmlarnız icin çok sagolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt