Bu iki kadın idam edilecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SucX

SucX

Üye
    Konu Sahibi
Bu iki kadın idam edilecek

İran’da 27 yaşındaki Meryem Rostampour ve 30 yaşındaki Marzieh Esmaeilabad adındaki iki kadın din değiştirdikleri gerekçesiyle öldürülecek.

İran’da 27 yaşındaki Meryem Rostampour ve 30 yaşındaki Marzieh Esmaeilabad adındaki iki kadın din değiştirdikleri gerekçesiyle öldürülecek.
Bild gazetesinin haberine göre İran'da Hıristiyanlığa geçtikleri iddiasıyla tutuklanan iki kadın idama mahkum edildi.
Tahran’da bir hapishanede tutulan Meryem ve Marziah her ezan vakti kırbaçlanıyor, aşağılanıyor, az yemek ve su verilerek cezalandırılıyor...
5 Mart'ta evlerine düzenlenen baskında İncil bulununca gözaltına alınan bu iki kadının serbest kalması için çok uğraşan İnsan hakları savunucusu yazar Sabatina James, “Tek kişilik hücrede yaşıyorlar ve gözü kapalı şekilde sorgulanıyorlar. Günde 5 kez ezan saatlerinde kırbaçlanıyorlar. Çok az su ve yemek veriliyor.” diye isyan etti...
İran’da ceza kanunlarına göre İslam’dan çıkmanın cezası şöyle: “5 ezan vaktinde kadın kırbaçlanır, kadın itaat gösterene kadar yaşam kalitesi düşürülür, yiyeceği, giyeceği kısılır

djsalih91

djsalih91

Üye
kötü bi durum keşke bizim ülkemizde de idam olsa

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
üzüldüm bee bu nee yaa nnannn iran sanane naparlarsa yaparlar. iranı dünyadan silmek lazım çünkü iran halife düşmanları uyuzlardan oluşan bi ülke

--------------- Ekleme ---------------

yaw iranda yaşanmaz git yaa müslümanlıkla alakası yok bu ülkenin sadece öyle görünüyor milletin gözünü korkutuyor

Consul9

Consul9

Üye
İran kEndini tanrı zannediyor. Bizim dinimiz ZORLA DEĞİLDİR:@:@

Cynical

Cynical

Üye
Müslümanlıkla ilgisi yok demeden önce biraz araştırsak fena olmazdı...
"Allah'tan başka ilah olmadığını ve benim Allah'ın elçisi olduğumu tasdik eden müslüman bir kimsenin kanı şu 3 durum dışında helal değildir. Cana karşı can, zina eden evli kişi ve dini terkedip cemaatten ayrılan kimse." Buhari, Diyat, 6. Muslim, Kasame, 25, 26, Ebu Davud, Tırmizi, Ahmed b. Hanbel.
Bence de ağır bir ceza ama adamların da bir dayanağı var. Onlar hadisi bu şekil yorumlamış...

Bora

Bora

Üye
İşte İran bir islam devleti ve en güzel basit şekilde karşınızda bulunan bir örnek... Bazı dış güçler Atatürk'ün demokrasi yolundan ülkeyi çıkarıp bu hale getirerek ILIMLI İSLAM olmak istiyor..

Bora

Bora

Üye
Müslümanlıkla ilgisi yok demeden önce biraz araştırsak fena olmazdı...
"Allah'tan başka ilah olmadığını ve benim Allah'ın elçisi olduğumu tasdik eden müslüman bir kimsenin kanı şu 3 durum dışında helal değildir. Cana karşı can, zina eden evli kişi ve dini terkedip cemaatten ayrılan kimse." Buhari, Diyat, 6. Muslim, Kasame, 25, 26, Ebu Davud, Tırmizi, Ahmed b. Hanbel.
Bence de ağır bir ceza ama adamların da bir dayanağı var. Onlar hadisi bu şekil yorumlamış...

Dostum ülkede demokrasi ve laiklik yok.Ülkede isteyen istediği dini seçip istediği gibi davranamıyor.İsteyen müslüman olur isteyen olmaz bu herkesin Allah ile arasındaki birşey.Buna hiçbir şey karışamaz!

aLone

aLone

Üye
gerçek olduğunu nerden biliyoruz?

ama evlerinde bi incil bulundu diye bunlar çok saçma sonuçta ben müslümanım ama incili merak etmiştim biraz okumuştum din mi dğeiştirmiş oldum şimdi:@

EroL

EroL

Emekli Yönetici
yahu bu bild dergisinin uydurmasına benziyor, bildin müslüman ve türklere karşı bi antipatisi var. oyun olabilir, insanların gözünde iran hakkında kötü imaj çiziyolar, sonrda abd oraya demokrasi götürür

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Islam dini hoşgörü dinidir . Isteyen istediğini yapmakta özgürdür . 2 kadın imtihanı kaybettiler . Öbür tarafta cezalarını çekecekler ama bu sebepten dolayı onları öldürmek onların gunahlarini kendi üstlerine almaktan başka bir ise yaramaz diye düşünüyorum . Iran çok sıkı bir şekilde yönetiliyor bu etmen dinlerini değiştirmelerinde büyük bir rol oynamış olabilir de .

By Asabi

By Asabi

Üye
İyi olmuş.
İdam ne işkence yapacaksın öldürmeden önce.:pro:

üzüldüm bee bu nee yaa nnannn iran sanane naparlarsa yaparlar. iranı dünyadan silmek lazım çünkü iran halife düşmanları uyuzlardan oluşan bi ülke

yaw iranda yaşanmaz git yaa müslümanlıkla alakası yok bu ülkenin sadece öyle görünüyor milletin gözünü korkutuyor

Bi nannnncı daha çıktı.
Lan yerine nan diyo.
Türkçe yi ne hale getirdiniz ulan.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Dinimizde hiçbirşey için insanın zorlanmaması şart koşuluyor. Bu bir cehalet ve cinayet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt