E71 Yazılım Güncelleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

mobilist

Üye
    Konu Sahibi
E71 Yazılım Güncelleme Sorunu
E71'imi son versiona güncellemek istiyorum. En son sürüm yükledim. Cihazı bilgisayara veri kablosuyla bağladım. Sof. Updater internetten 104 MB'lık güncelleme dosyasını indirdi. Sonra, güncelleme başladı. 15 dakika kaldı diyor. Donanım yüklemeye çalışıyor gibi oluyor, USB ROM driver yüklemesi başarısız oldu diyor. Bunu güncelleme sırasında sürekli yapıyor. Bir süre sonra program 14 dakika kaldı diyor. 4-5 dakika sonra CİHAZ KURTARMA; Nokia Software ile cihazınızın bağlantısı kayboldu, aşağıdaki adımları uygulayın falan diyor. Cihazın pilini çıkarın, usb kablosunu çıkarın tekrar takın sonra açma tuşuna 1 sn basın ve yeniden deneyine tıklayına basın diyor. Yapıyorum, devam ediyor. 14 dakika çok uzun bir süre sonra 11 dakika oluyor (belki), bazen 7 hatta 4 dakikaya kadar da geldim fakat bu bağlantı kesildi, aşağıdaki adımları uygulayını 4-5 dk.da bir söylüyor. 3. yapışımda falan yeniden deneyine basınca bu sefer sıfırlanıyor gibi 15 dakika kaldı diyor. Bir türlü yazılım güncelleyemedim. Son sürümü kullanmıyorum, yenisi çıkmış. 300'lü bir şey. Sorun ne olabilir?

tsat

Üye
Aynı sorun bendede var. İnternette araştırdım ama bulamadım. En güzeli ya başka bir PC'de denemek yada bir telefoncuya götürüp yazılımı ona attırmak..

arkee

arkee

Üye
tek çözüm baska pc, eger varsa pcne baska baglantı programları netsis, phoneix gibi kaldırın oyle deneyin ve cewap werin olmassa baska bir formul soyleyecem

tsat

Üye
Ben xp'de hallettim. Ancak başka bi sorun. Artık telefonun rehber'ine girememe gibi ilginç bi hata ortaya çıktı.

serincen

Üye
bende aynı dertten muzdaribim

kurtmaker

kurtmaker

Üye
Ben xp'de hallettim. Ancak başka bi sorun. Artık telefonun rehber'ine girememe gibi ilginç bi hata ortaya çıktı.

Merhaba,

Telefonun rehberine girememe olayını bende yaşadım, eğer telefonunda MSN programı varsa kaldırın olay düzelecektir :oke:
MSN messenger yerine farklı bir program deneyin.

İyi Forumlar,

.....

curcuna2004

Üye
selam arkadaslar bende aynı sorunu yasıyorum.rehberi goremiyorum.telefonu guncellemeden önce yedekledim.yedekledigim bi kac programıda beraberinde yok ediyor ve windows msn de gorunmuyor ovi rehber cikti bide onuda kaldıramıyorum.yani anlayacagınız gibi live msn ve ovi rehberini telefondan kaldırmak pek mümkün gibi görünmüyor.3-4 defa telefonu yeniden güncellesemde aynı sorunu yasamaktayım.

nextsummer

Üye
lütfen acillllllllllll yardım

telefonuma e71 güncelleme yaptım bir üst dürüm 400 ü bişeylerdi
ama rehberim telefona kayıtlıydı şimdi silindi lütfen yardım bilem biri bana yardım ederse çok memnun olurum

o numaralar bana çok lazım
yanımmıyorsam yedeklendi feln dedi ama program nedir bilmiyorum çok acilllll
şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım sonunakadar bekle muhakkakolacaktır ama önce rehberini yedekle

ircan

ircan

Üye
arkadaslar lütfen yardımcı olun nasıl halledicez bu durumu bende surekli baglantı kopma problemi yasıyorum bir an once version guncellemem lazım

curcuna2004

Üye
Bende rehber sorununu hala çözebilmiş değilim.Msn ile alakası yok bi yerde menü rehber tuşlarıda giriş ekranında görünmüyor.Bu versionda sorun var.Telefona soft format denedim.(Fabrika ayarları öy ayarlara dönüyor) düzeliyor fakat yedekledigim dosyaları tekrar yükledigimde yine sorun ortaya cıkıyor.2. ve son care olarak hard format komple format yöntemini denicem ama riskli olucak diye bu sekilde beklemede kaldım.rehbere ulasmak icin numara cevirmeye basladıgımda listeler ekranda alfabetik olarak kismen cıkıyor ordan asagı yukarı yontemıyle idare ediyorum suan icin.

kamatullah

Üye
arkadaşlar yazılım güncelledim yapmadan önce yedek almıştım.güncellemeden sonra türkçe dil paketi gittiği için yedekleri geri yükleyemiyorum rehber de gitti .yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

resul

Üye
arkadaşlar wireles üzerinden yapın sorun düzelecektir :)

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum bağlantı kopuyor en fazla 10 sn duruyor baglantı kopuyor sınır oldum bı turlu yapamadım ayrıca guncellestırmem kesın lazım tel malladı harıtaların uzerıne felan soru ısaretı geldı hıcbısı acmıyor

mpy

mpy

Üye
hardformat attıktan sonra düzeliyor. eğer windows live messnger kurarsanız( şu iki dosya şeklinde olandan) tekrar rehbere girememe sorunu yaşarsınız. tamamen msn ile ilgili bir olay. yükledikten sonra silseniz bile geçmiyor en baştan kurmayacaksınız.

Üst Alt