Yanmayan kuran-ı kerim (kesinlikle fake değil )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yanmayan kuran-ı kerim (kesinlikle fake değil )

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve tragedie

aLone

aLone

Üye
allahın hikmeti işte

zibidi39

zibidi39

Üye
teknık olarak kuranı kerımın dıger normal kıtaplardan bı farkı yoktur ama bence kıtabımızın kabı sert yada dayanıklı olunca durum boyle olmus.(sımdı lafı baska yelerınden anlayan arkadsalr olucak vay efendım sen nasıl kuranın dıger kıtaplardan farkı yoktur dersın fılan dıcekler gozunuzu acmanızı ve teknık olarak kelımesını unutmamanızı tavsıye ederım)

chakır66

chakır66

Üye

eylül, ekim ,kasım

Bora

Bora

Üye
teknık olarak kuranı kerımın dıger normal kıtaplardan bı farkı yoktur ama bence kıtabımızın kabı sert yada dayanıklı olunca durum boyle olmus.(sımdı lafı baska yelerınden anlayan arkadsalr olucak vay efendım sen nasıl kuranın dıger kıtaplardan farkı yoktur dersın fılan dıcekler gozunuzu acmanızı ve teknık olarak kelımesını unutmamanızı tavsıye ederım)

Aynen.Öncelikle doğa üstü bakış açısıyla değil bilimsel açıdan bakılmalı.Bilim anlam veremiyorsa. Ozaman doğa üstü bakış açısıyla bakılabilir.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Allah yanma demişse o zaten yanamaz :)

guneytamer

Üye
ilginç

wizard_pislick

wizard_pislick

Üye
cami yakma olaylarında bulunmuştu kuran-ı kerim yanmamış olarak yanlış hatırlamıyosam bu başka olayda olabilir allahın hikmeti işte ama daha neler vardır dünyada böyle olay

skullman31

skullman31

Üye
YA herşeye tamamda kim kuran-ı kerimi yakmaya çabalamış??Saygısızlık başka bişey dğl bnce...Pylştğn içn tşkkrler

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim :oke:

latenightwaken

Üye
Yaradana olan sonsuz inancımda tesadüflere yer yoktur. Dinini üstün tutan rabbime hamdolsun.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
arkadaşım güzel paylaşım saol.(ALLAH`ın dediği olur. )

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
:)Allah yanma dedıgı ıcın mı yanmadı acaba..:hmmm
e pekı yanan Kuran-ı Kerımlere de Allah yan mı dedı :allalla:

GaRaVoLLi

Üye
Yanıp yanmadığı değilde kim yakmaya cesaret etmiş orası önemli.

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
fake değil yazmana bile gerek yoktu

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok bilgili ve kültürlü bir millet olsaydık onu yazmazdim ... Sadece mesaj sayısını artırmak için gelip fake yazıp giden ve beni sinir eden insanlar bolca mevcut ... :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
haklısın dış kabı ateşe dayanıklıdır büyük ihtimal..yoksa bu Allah'ın hikmetine uygun olmaz..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye

Yüce kur'anı kerimizin bu mu yanmamış hali?.Yüce ALLAH(C.C) dilese o kitabın zerre kılına zarar gelmezdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt