Teşekkür Etmekmi? / Mesaj Kasmakmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KiDMaN

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür Etmekmi? / Mesaj Kasmakmı?
Bakın Size Bişi Anlatıcam Geçenlerde Bi konu Açtım Bilerekten Kırık Link Koydum Ve Cevapları Bekledim Milletin Verdiği Cevaplar Oyun Cok Guzel İndiroyorum saol Çok Zevkliymiş vb.. Arkadaşlar Lütfen Boyle Yapmayın Konuyu Açan Kişiyi Mutlu Eden Şey Ciddi Yorumlardır Abuk Sabuk Saol Very saol nedemekse :S efendime soyliyim thanx tobe tobe hele buna gıcık kapiorum Boyle Cevaplar Geldi Anladımki Hiç Biri İndirmemiş Mesaj Kasmak İçin Cevaplar Yazıyor Lutfen Boyle Yapmayın Ya Emek Koyuyoruz 2dk Yukleyıp Oyun Guzelmi Diye Baksanız Olmasmıydı ?

• Beğen
Tepkiler: cemee61 ve maxibrk

maxibrk

maxibrk

Üye
Katılıyorum!:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Bir de Türkçe'yi doğru kullanma konusunda dikkatli olmalı ! ;)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Oyun bölümünde böyle bir konu nasıl yönetici onayından geçti? Yani kırık linkli konu?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bakın Size Bişi Anlatıcam Geçenlerde Bi konu Açtım Bilerekten Kırık Link Koydum Ve Cevapları Bekledim Milletin Verdiği Cevaplar Oyun Cok Guzel İndiroyorum saol Çok Zevkliymiş vb.. Arkadaşlar Lütfen Boyle Yapmayın Konuyu Açan Kişiyi Mutlu Eden Şey Ciddi Yorumlardır Abuk Sabuk Saol Very saol nedemekse :S efendime soyliyim thanx tobe tobe hele buna gıcık kapiorum Boyle Cevaplar Geldi Anladımki Hiç Biri İndirmemiş Mesaj Kasmak İçin Cevaplar Yazıyor Lutfen Boyle Yapmayın Ya Emek Koyuyoruz 2dk Yukleyıp Oyun Guzelmi Diye Baksanız Olmasmıydı ?

senden korkulur yaa :ehe işte yorumuna dikkat edeceksin ....

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Oyun bölümünde böyle bir konu nasıl yönetici onayından geçti? Yani kırık linkli konu?

katılıyorum elbet biri çıkar link kırık der. Abicim sen başkalarının mesajını boşver bırak kassınlar. İlk başlarda genelde öle olur. Sen paylaşımına bak. Burda mesajlara göre muamele pek fazla yok 600mesaj yazmış arkadaşımızda yönetimde var. Herkes kendini belli ediyor. İyi forumlar

yılcılar

yılcılar

Üye
thanx :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Oyun bolumune actıgınız oyunları ilk olarak yonetici indirir, dener, forumda yoksa onaylar hatta ilk tesekkuru de o eder. Eklediginlz oyunun linkini verir misiniz, cunku bu yonetimi zan altında bırakacaktır.

Siz bu sekilde testler yapmaktansa paylasımlarınızı yapın, gerisi yonetimin isidir. Neticede kimseye zorla paylasımınızı begendirmek zorunda degilsiniz.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Oyun bolumune actıgınız oyunları ilk olarak yonetici indirir, dener, forumda yoksa onaylar hatta ilk tesekkuru de o eder. Eklediginlz oyunun linkini verir misiniz, cunku bu yonetimi zan altında bırakacaktır.

Siz bu sekilde testler yapmaktansa paylasımlarınızı yapın, gerisi yonetimin isidir. Neticede kimseye zorla paylasımınızı begendirmek zorunda degilsiniz.

kişinin konularını inceledim bazılarını eklenti yapmış kırık link yok gibi! Bence bu hikayeye örnek olarak uydurdu. Yani kırık linkli konu açsam herkes tşkür ederdi gibisinden!

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Şiddetle katılıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt