Lcg slick v.052 türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Lcg slick v.052 türkçe
Slick yeni versiyonu

Özellikler:
Desteklenen protokoller: ICQ, Yahoo, AIM, MSN, Google Talk, Jabber
Metin mesajı
İfadeler
Uyarılar - ses, arka plan, titreşim, pencere yeni mesaj sayısını gösterebilme
Grubu ve kişi yönetimi (, yeniden adlandırmak silmek) eklemek
Mesaj tarihi
Dosya transferi - dosyaları gönderebilme ve alabilme
Gönderme / çevrimdışı mesaj alma
Dosyalar link olarak gönderip indirebime.

Not: Deneyen arkadaşlardan ricam N73 v.b telefonlarda dosya gondermedeki sorun (programdan atma) giderilmiş mi ?gözlemlerini bizimle paylaşmasıdır

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: memmingen, cello-can, anl_tr ve 5 diğerleri

-sunrise-

-sunrise-

Üye
eline sağlık kardeşim LcG güvenim sonsuz :D

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyonu kullanan arkadaşlardan yorumlarını alalım:)internet paketim olmadıgı için deneyemiyorum

scainet_59

Üye
N73 e yükledim fakat ayarları doğru yaptığım halde bağlamıyor msn ye

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
şimdi deneyebildim gerçekten msn de sorun var program msn i açmıyor.Önceki versiyona döndüm tekrar bu versiyona güncelleme istiyor tuaf bir durum

scainet_59

Üye
Msn bağlantıları için wap değilde başka bir bağlantı noktası istiyor olabilir şimdi yanlışmı hatırlıyorum bilmem bir msn programı kullanıyordum önceden iki kurulum yapıyorduk msn için diğeride bağlantı kurulumuydu öyle hatırlıyorum

--------------- Ekleme ---------------

Msn bağlanmak için wap değilde programın kendine özel bir bağlantı paketimi var acaba

haciorhan

haciorhan

Üye
Dosya gönderirken uygulama kendi kendine kapanıyor. Sırf bunu için kullanmıyorum. En iyisi turbo msn ve fring...

scainet_59

Üye
Arkadaşlar uygulamayı indirebilirsiniz çalışıyor çalışabilmesi için WAP AYARLARINDAN değilde INTERNET AYARLARIYLA bağlantı yapmamız gerekiyormuş buna dikkat edersek çalışır.

Paylaşım içinde arkadaşıma teşekkür

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Dosya gönderirken uygulama kendi kendine kapanıyor. Sırf bunu için kullanmıyorum. En iyisi turbo msn ve fring...

Yeni versiyonlarını sabırsızlıkla beklerdim sırf bu hatasını düzeltirler mi diye.Hatta LCG forum sitesine konu bile açtım.Bırakın düzeltmeyi dahada geriye gitmişler.Artık msn i bile açamıyor.Windows messenger şuan gözdem.Kimseye tavsiye etmiyorum

scainet_59

Üye
Paylaşım içinde arkadaşıma teşekkür

yagizbogac

yagizbogac

Üye
ya bence slick en sade ve en iyi özellikli msn programı ama birde şu kapanma sounu olmasa telde hep yüklü duruo ins bu sorunu hallederler :)

cockpitim1

cockpitim1

Üye
Eline sağlık emeğine saygı

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Dün denedim hata programdan değil sanırım serverlarındanmış.Msn i açtıo ama hala beklentilerimi karşılamıyor.Dosya gönderme sorunu hala düzeltilememiş

defected

defected

Üye
benimki hiç bağlanmıyor bile

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

macman

macman

Üye
emeğine sağlık .

emeğine sağlk

SRCLareon

SRCLareon

Üye
eyw

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

zazaza

Üye
arkadaslar bu programda hala engelliler bizi gorebiliyor mu? bundan onceki bir surumunde blokladikalrim beni online gordude :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt