4 ekim 1996 tarihinde Gülhane askeri tıp akademisinin 4.katında 32 kişi tarafından sezeryanla dünyaya geldim Çocukluğumda Tombul ve çok tatlı bir çocuktum 2 yaşımda okuma-yazma öğrendim (annemden) .Babamın Başçavuş olması sebebiyle Doğru düzgün bir yerde yaşayamadım 2 Mersine gittim Bu arada babam Görev amacıyla Hakkari deydi fakat Benim psikolojim bozuldu babamın hakkaride benim mersinde olmamdan dolayı ve Yürüyemez oldum.Ertesi Ay sorun anlaşıldı ve Hayatımda dönüm noktası olan Hakkariye vardım Hakkari aslında o kadar da kötü bir yer değil Yanlız Kışın Çok acayip ..Hakkari Çocukluğum açısından dönüm noktasıydı Bulunduğumuz yerin Düzlük olmasından dolayı Durmadan dışarı çıkıyordum fakat Bebekliğimdeki Tombul vücut artık tam aksine döndüğü için En ufak Düşüşümde Her tarafım Kanıyordu .En Kötü düşüşüm Yokuş tan aşağı bisiklet le inerken Frenlerin tutmaması sonucu 2.50 metrelik Çıkıntıdan bisikletle düşmemdi Burnum O günden beri 2 cm daha büyük

Ardından Babamın Kıbrıs'a tayini çıktı Kıbrıs Hayatımda Yaşadığım EN iyi 3 yıla Ev sahipliği yapan ülkeydi.Taşındığımız ev tam anlamıyla harikaydı Okula başlamıştım Fakat Sıska Olmamdan dolayı Okuldaki Bütün Çocuklar Beni düşürüyordu Dizlerim Çürümüştü Deyim yerindeyse..Anaokulu böylece acılı tatlılı bitti Ardından 1.sınıf Artık kimse beni düşüremiyordu Kilo almıştım İnanılmaz bir şekilde gören 2 kere bakıyordu ..Çok sevimli olmuştum ..Yüzme Kursuna Yazıldım Bacak ve göğüs kaslarımı geliştirdim Böylece Daha hızlı koşmaya başladım Ve futbola olan ilgim arttı ama Ben oynayamasamda Basketbolu seviyordum..Okul Koşu yarışmasında 3.oldum Bronz Madalya Verdiler Okul adına 2.Sınıfta Yüzme Şampiyonalarına Katıldım 100 m Serbestte 1. oldum

YUppİ arkasından 50 m kurbağalamada 2. olunca bana bir azim geldi Kıbrıstaki Son yılımı Her gün Denize giderek geçirdim.Ardından Hayatımın Gerçek Başlangıcı diyebileceğim Ankara'ya geldim Or-an Msb lojmanlarında 5 katlı bir apartmanın 2.katına taşınmıştık .3.sınıfa geçtim Orada Hayatımın EN İYİ dostları olan BUrak Ve Batuhan'LA tanıştım Ortama alışmam kısa sürmüştü Oynaya Oynaya geçen 3.sınıfa da geçer not verdikten sonra 4.sınıfa başladım Hayatımda İnanılmaz Arkadaşları Burak Batuhan Ezgi İrem le günümü gün ediyordum.Sabah 9 dan Akşam 10 a kadar dışarıdaydım Hayat mükemmeldi 5.sınıfta Hayatımın Baharında Aldığım Bir acı haberle Sarsıldım..Babam Ev almaya Ve oraya taşınmaya karar vermişti ama en sevdiğim dostlarımdan beni ayırmamalıydı ama yapcak bişi yoktu artık ...5.sınıf Mezuniyet Balosunda Kız olsaydım ağlayacaktım ama kendime yediremedim.. 5.sınıfı da başarıyla bitirdikten sonra Orta okula başlamak üzere Babamın aldığı eve taşındık Oradaki ilk günüm Acayipti tam anlamıyla ..Herkes Bana çok bilmiş Tipiyle Bakıyodu Dalaşıyodu Fakat en sonunda Dost Canlısı niri olduğumu Anladılar Ve İyice Kaynaştık Derslerim burada daha iyi olmaya başladı Karnemdeki 1 tane 4 ün hepsini 5 yapmıştım ..Sonra Bi SBS diye birşey çıkarttılar ...Ondanda 481 puanla geçtikten sonra 7.sınıf Babam bu sene Emekli Olmuştu ..Ve durmadan bize çalışıyordu Dersane okul ev kardeş ...7.sınıfta dersanemiz Birden bi coşkuya kapıldı ve ders sayısını arttırdı Haftada 25 saat ders görüyorduk Haftanın %49 unu eğitime ayırıyoduk..Çok sıktıkları için Bende O halle Biraz Bunalıma girdim Ve Sbs'den o sene Okul 1.si olmama rağmen 460 puan aldım Ve şimdi 8. sınıftayım Mutluyum....
Nasıl Oldu mu?