Yeni N82 aLdım yardıM Herkezden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Numpad07

Üye
    Konu Sahibi
Yeni N82 aLdım yardıM Herkezden
Arkadaşlar yeni n82 cep telefonu aldım .. yapmam gereken ön ayarlar yada gerekli olan programları söylermisiniz. bide versiyonunu nasıl yükseltcem.. teşekkürlerrr.:heyo:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
*#0000# yap güncelleme kontrol et Sonra Nokia nın sitesinden yazılımlara gel Güncellemelerden telfonu seç Ordan indir Software Update'ı ama Turkish olarak seç Sonra indirdikten sonra pcye kur Usb kablosuyla bağla PcSuite modunu seç Ardından Şarj tam dolu olduktan sonra Programı aç İleri ileri Cihazı arayacak BUlduktan sonra güncellemeye devam etsin sakın ola Usb yi çekme...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş öncelikle hayırlı olsun..telefonun symbian versiyonu symbian os 9.3 forumda bu bölüme bakacaksın...istemediğin kadar program bulabilirsin..kurman gereken programlar bir taskman programı handy taskman tavsiyemdir..geri planda çalışan gereksiz programları kapatırsın..ayrıca navigasyon,antivirüs,msn programları kurmak sana kalmış..birde kendine sertifika alırsan çok iyi olur..nasıl sertifika alınacağı sitede var..opda diye ararsan bulursun..

--------------- Ekleme ---------------

*#0000# yap güncelleme kontrol et Sonra Nokia nın sitesinden yazılımlara gel Güncellemelerden telfonu seç Ordan indir Software Update'ı ama Turkish olarak seç Sonra indirdikten sonra pcye kur Usb kablosuyla bağla PcSuite modunu seç Ardından Şarj tam dolu olduktan sonra Programı aç İleri ileri Cihazı arayacak BUlduktan sonra güncellemeye devam etsin sakın ola Usb yi çekme...
:oke::oke::oke:

Numpad07

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ekranda kısayol tuşları var bluetooth falan wlan fln var onlar kalkıyormu duvar kağıdı yapıyom görüntüyü bozuyor . bide temaları nasıl yüklüyoruz.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
araçlar-Ayarlar-temalar-bekleme modu Oradaki normal menü olarak değiştir:)

Temayı sitemizden yada Zedge adlı siteye girip istediğin temayı bilgisyarına indirebilirsin sonra Usb kablosu yardımıyla Telefona at ama sana şunu tavsiye ederim Önce hafıza kartına yemi bi klasör oluştur klasörün içine :oke: at.:)

Numpad07

Üye
    Konu Sahibi
kaldıramadım yah :( bekleme modu menü fln yok :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bekleme modunu kapalı yapacaksın..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Araçlar-ayarlar-genel-kişiselleştirme-bekleme modu-Bekleme teması
Pardon

Numpad07

Üye
    Konu Sahibi
bataryasını taktım dolu ilk bitirip ondan sonramı 12 saat falan şarja bırakayım ?

aLone

aLone

Üye
12 saat dursun ayrıca arkdaşım buraya sorulrakta pek anlaşılmaz telefonu kurcala az sen:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kurcalayıp bozuyorlar sonra buraya koşuyorlar..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt