Samsung S8003 Jet GPS kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

bugrakayali1

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8003 Jet GPS kullanımı
Samsung S8003 Jet GPS kullanımı ile ilgili bilgimi paylaşmak istiyorum. Daha ii bir yol bilen varsa lütfen paylaşsın.
1-menü-ayarlar-telefon ayarları-GPS ayarları
2-GPS navigasyondan Dahili GPS seçin
3-GPS ayarları-verileri indiri seçin
4-GPS konumu-uydu durumunu seçin (açık bir alanda olmanız gerekiyor. uyduların enem ve boylam değerleri çıkacak) uydular çıktıktan sonra geri tuşuna basın yazan enlem boylam değeri sizin bulunduğunuz konumu veriyor. (bu işlem ilk yapışta 5-10 dakka arasında değişiyor.Biraz sabırlı olmanız gerekiyor.)
5-Bu değerleri menü-navigasyon-menü-ara-enlem boylam kısmına yazınca haritadaki yerinizi gösteriyor.(ücretsiz türkiye haritasını yüklemiş olmanız gerekiyor route 66)

Kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: Mertolozzi, Freedom Fighter, M3L!H ve 2 diğerleri

hi axi

Üye
çok teşekkürler bilgi için

ama demişsiniz ya:

"(ücretsiz türkiye haritasını yüklemiş olmanız gerekiyor route 66)" diye

ben bi tek bu bölümü yapamadım, yükleyemedim haritayı

onu da nasıl yapıcağımı anlatırsanız çok sevinirim

jeticin

Üye
çok teşekkürler bilgi için

ama demişsiniz ya:

"(ücretsiz türkiye haritasını yüklemiş olmanız gerekiyor route 66)" diye

ben bi tek bu bölümü yapamadım, yükleyemedim haritayı

onu da nasıl yapıcağımı anlatırsanız çok sevinirim

kutunun içinden çıkan royte66 cd sini bilgisayara tak. usb bağlantısıyla telefonu pc ye bağla.
cd den otomatik yüklemeyi seçeceksin. basit bi işlem zaten. telefondaki navigasyon programını silip tekrar yüklüyecek bununla beraber telefonuna tüm türkiye haritalarınıda yüklemniş olacak.

gps navigasyonu kullanmak için; navigator ü açtıktan sonra biraz beklemen gerekecek (2-5 dkk kadar) daha sonra bulunduğun mevkii yesil renk ile gösterecek bunun anlamı gps navigasyon aktiv olmuş demektir. bilgi için söylüyorum; istanbul u çok iyi bir şekilde gps e yüklemişler.

hi axi

Üye
yok ben beceremiyorum galiba :)

cdyi taktım, önce formatladı sonra tekrar yükledi

daha sonra açtım telefonu ve girdim gps'e ama yine aynı şey oldu, yakınlaşınca göstermiyo hiç bi şey

ve dosyalarımdan navigasyonun klasöründen map'ı seçiyorum oraya bakıyorum

türkiye haritası yok gözüküyo, işin aslı hiç bi dosya yok o klasörde:allalla:

hi axi

Üye
çıldırıcam galiba sonunda

bi tek ben mi yapamadım bu işi ya :S

cdyi takıyorum, yeniden kur'u seçiyorum ve önce formatlıyo sonra tekrar yüklüyo

sonra kabloyu çıkarıp telefondan navigasyona girince herşey aynı :S

maps klasöründe de türkiye haritası yok

ne yapmam lazım arkadaşlar bilen bi yardım edebilir mi?

okyyaayy

Üye
arkadaşlar zaten bi halta yaramıyor bendede jet var aldığıma pişman oldum bende görselliğine tav oldum gerçekten boş bir telefonmuş 800 mhz şlemcide falan yalan bariz normal hızle çalışan bir telefon samsung kaliteli telefon ama
1000 tl lik telefonun hakkını vermiyor

bugrakayali1

Üye
    Konu Sahibi
çıldırıcam galiba sonunda

bi tek ben mi yapamadım bu işi ya :S

cdyi takıyorum, yeniden kur'u seçiyorum ve önce formatlıyo sonra tekrar yüklüyo

sonra kabloyu çıkarıp telefondan navigasyona girince herşey aynı :S

maps klasöründe de türkiye haritası yok

ne yapmam lazım arkadaşlar bilen bi yardım edebilir mi?

ÇILDIRMA ÇILDIRMA NAVİGASYONA GİR ANA MENÜSÜNÜ AÇ ROUTE 66 EKSTRA YA TIKLA HARİTALARA TIKLA
TURKEY TA 2009 QI HARİTA YANINDA KİLİT SİMGESİ OLAN HARİTA VAR İSE KİLİT AÇIK DEĞİLSE SEÇ LİSANS ANAHTARINI EŞİTLE DE EĞER HARİTALARA GRDĞNDE TURKEY TA 2009 YOKSA ROUTE 66 MAĞAZASINA TIKLA
BİR DEFALIK NETE BAĞLANACAKSIN
AÇILAN MENÜDEN YOL HARİTALARI KISMINDAN TÜRKİYE HARİTASINI BUL İNDİR AYNI ŞEYİ EKSTRA MENÜSÜNE GİRİNCE NAVİGASYONU SEÇİP TURKEY SÜR VE YÜRÜ HARİTASINI DA İNDİR. KİLİDİNİ AÇ SONRA KULLANABİLİRSİN
(ORJİNAL HAFIZA KARTI DIŞINDA BİR HAFIZA KARTI KULLANYRSAN ORJİNALDEKİ BİLGİLERİ YENİ ALDIĞINA KOPYAlaman lazım) hadi kolay gelsin

hi axi

Üye
çok saol üstad ama bu seferde TURKEY TA 2009 diye bişey çıkmıyo bende

yol haritaları kısmında yok bu dediğin şey, ama TURKEY sür ve yürüyü bulup indirdim

bi zahmet upload etme şansın var mı? yada alternatif bişey biliyo musun, başka bi yerden yükleyebilir miyim?

hi axi

Üye
başka bi yerden turkiye haritası buldum ama işe yaramıyo :S

ya biri yardım etsin lütfen, telefoncular flan mı yapar mı? bildiğiniz bi yer varsa oraya götüriyim

eerem

Üye
selamlar arkadaslar bende de samsung s 8003 var ben bunu outlook ıle senkronize edip maıllerımı cepten de gormek ıstıyorum ama bırturlu beceremedım ozel bır durum mu var acaba bılen varsa yardım ederse cok sevınırım.

balique007

Üye
başka bi yerden turkiye haritası buldum ama işe yaramıyo :S

ya biri yardım etsin lütfen, telefoncular flan mı yapar mı? bildiğiniz bi yer varsa oraya götüriyim

hi axi kardeş ben telefonu samsungun kendi bayisinden aldım ve bütün ayarlarını orada yaptırdım ilk başta gps olmak üzere, cd ile ilgili hiç bi işleme gerek duymadan gps'i çalışır hale getirdiler eger bulundugun yerde bir samsung bayisi varsa oraya git sana yardımcı olacaklardır...

ayrıca internette buldugun hiç bi haritayı şimdilik bu telde kullanamazsın malesef bu route 66 nın samsung için özel ürettiği bi gps programı ve harita formatları farklı...

yaram

Üye
biriii allah icin videolari nasil izlicez< bu telde solicekmi allah askinaaa izliyemiyorum videolariiiiii internet uzerindennn

adim_

Üye
arkadaşlar navigasyondaki sorun şudur.
cdyi taktıktan sonra yüklerken aygıt formatlansınmı die sordugunda, formatlanmasın seçenegini seçmek gerekiyor.
ben formatlansın dedim türkiye haritasını sildi.
acaba rica etsek bi arkadaş "turkey ta 2009 q1" haritasını buraya upload edermi ?????........

nitroxc

Üye
arkadaşım aynı dertten bende müzdariptim hatta samsungla iletişime geçtim bizi arayın falan dediler.daha sonra inat ettim ve navking route 66 sitesinden güncellemelerde o haritayı buldum fakat gps i aktif aedemiyorum onunla uğraşıyorum yalnız harita güzel işliyor.bu arada gps i nasıl aktif hale getirip yol sırasında beni bilgilendirecek lütfen yardııııııım...

--------------- Ekleme ---------------

bu yolu takip et üye ol indirirsin.

dededeııııııııı

Üye
slm

djmaskot

Üye
arkadaslar mrb bn novıgasyona gırınce dolasmak ıcın bellek kartını takın yazıyo zaten takılı cıhazda bıde bılg cd yı taktıgım zaman nerdeyse 15 dk ka beklıyorum ama sızın bahsettıgınız hıc bırsey bnde gozukmuyor neden acaba

netekim

Üye
Bende de aynen çalışmadı yüklediğimde. Route66 nın sitesine üye oldum ve yazdım bir dosya linki gönderdiler. O linkten aldığım dosyayı olduğu gibi telefonun hafıza kartına attım zaten gelen cevapta da nasıl yapılacağını anlatıyorlar. Şak diye çalıştı. Araçla denemesini bile yaptım. Cd de var bi anormallik ama çözemedim. Bence siteden çözüm arayın cevap veriyorlar hemen.

perfect-strom

perfect-strom

Üye
arkadaşlar bende becerememiştim dün forumu kurcalarken buldum
arkadaşın yazdıgı gibi yazacagım
ilk önce hafıza kartını komple silin (çıkartıp biçimlendirin veya manuel olarak silin)
adresine tıklayın ve zipli dosyayı indirin
telefonunuzu pc ye baglayıp yığın depolama olarak çalıştırın,zipli dosya içersindeki samsungnavigatör isimli dosyayı hafıza kartının içine çekip bırakın başka bişe yapmanıza gerek yok işlem tamam. ve son olarak ki bende yeni yaptım hakikaten de açık bi alana gidin yav bişe olmaz la ne olacak binanın içinde alır demeyin ayarlara girin gps verileri indir diyin onay verince uydu konumuna gelin ekranda 0 yazacak bekleyin ve uyduları bulacaktır ben devamını bir önceki sayfa üzerinden tamamlayacagım yazmaya gerek duymadım

erturkaytar

Üye
kerdesm perfect storm çok saol senn dediğin gibi yaptm oldu eyvallah

alionur237

Üye
slm
yha bana lisans almak istiyormusunuz diyor bnde evet diorum
sonra senkornize ediyor dio edio edio tam sonunda baglantı hatası diyor gidiyor :S
yardımmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt