TTpod Skin Designer (Skin Dönüştürücü)

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
TTpod Skin Designer (Skin Dönüştürücü)
Evet arkadaşlar TTPod v3.3.0 ve TTPod v3.3.1 Skinlerini TTPod v3.40,TTPod v3.41 veya TTPod v3.50 versiyonuna dönüştürebileceksiniz nasılmı? Öncelikle Alttaki TTpod Skin Designer programını bilgisayarınıza kurun ve açın sonra çevirmek istediğiniz skini masa üstüne atın.​

Örnek : Media Player.skn ve Media Player.ttb Bu iki dosya masa üstüne attığımızı düşünelim.

Programı açıyoruz ve (Ctrl+O) ya Tıklıyoruz masa üstünden Media Player.skn dosyasını seçiyoruz.

Seçtıkten sonra (Ctrl+S) ye tıklıyoruz Alttaki resimdeki gibi sayfa açılıyor. Üst kutudaki media player yazan yazıyı kopyalayıp alttaki kutuya yapıştırıyoruz. Symbian 7-8 Yazan yeride Symbian 9.x yapıyoruz.​

Son olarak ok ile gösterilen yere tıklıyoruz skin hazır çevrilen skin Bilgisyayarım C:\ Media Player.ttb + Media Player.xml olarak kaydelilmiş olur. Yeni skininiz hayırlı olsun.​

Lütfen bir teşekkür edip paylaşıma destek verin

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: TatCeL, ays17, cemee61 ve 14 diğerleri

Ozan

Ozan

Admin
Teşekkürler güzel çalışma dostum

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağol dostum

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Mahmut kardes ben temayı yapıorum ama sisx + xml + ttb
olarak cıkıor . Ama ben sisx olana dokunmadım dıger xml ve ttb dosyasını alıp skın/v4 klasorune dıger skınlerın yanına attım ama ttpod baslarken kabuk hatası dıye bı hata vermeye basladı sıldım skınlerı , duzeldı . :( Acaba sorun nerde ??? (TTPod sürüm 3.40 Türkçe)

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi

Buradaki resim gibi olması gerekir üst kutularda Media player yazıyor 2 kutuda aynı isim olacak alt tarafta symbian 9x seçili olacak doğru yapmışsan hatanın sebebi örneğin ben 10 skin çevirdim 6 sı çalıştı diğerleri direk reset attı ama senin sorun farklı gibi görünüyor. sen üstteki kutudaki isimleri aynı yazmamış olabilirsim veya symbian 9x yı seçmemiş olabilirsin. xml ve ttb dosyasını alıp skin/v4 burası doğru.

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
sağol kardeş bence kaliteli bir paylaşım olmuş ttpod un version sorunları yüzünden skinler birbirine olmuyordu sanırım bu sorunu çözmüş olduk bir nevi!!

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Mahmut kardes tamda senın anlattıgın gıbı yaptım herseyı ama skınlerı ılgılı klasore attıktan sonra ttpod u actıgımda kabuk hatası dıye bı hata verıodu . Sonra sıldım attıgım skınlerı duzeldı bnde zaten ses sevıyesını begenmemıstım 3.40 ın bu olaydan sonra ıyıce sogudum ve sıldım. 3.3.1'i gerı yukledım .

unrivaled

unrivaled

Üye
teşk

ssteel

ssteel

Üye
teşekkürler işe yarıyor 20 tane s60v2 skininden 16 tanesini 3250 de çalıştırdım şimdi bunları n80 için dönüştürmenin yöntemine bakıyorum

ibrahimibil

ibrahimibil

Üye
Paylaşım için tşkrler....

merty24

merty24

Üye
saol

iori yagami

iori yagami

Üye
sağol kardeş.... ;)

FERHATGS

Üye
Ellerin dert görmesin çok işime yaradı üstelik güzel anlatımınla çok basit yaptım çooooook sağoooool

nejdet can

nejdet can

Üye
Merhaba arkadaşlar
TTpod Skin Designer (Skin Dönüştürücü) programına masaüstündeki Skin dosyalarımı gösteriyorum ama görmüyor farklı kalasörler içinden de gösterdim yine görmedi neden olabilir bu dönüştürme programı V4 (3.7 TTPod'du destekliyormu)

Üst Alt