sms de vodafone daha iyi gibi görünüyor ama....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gazbakkal

Üye
    Konu Sahibi
sms de vodafone daha iyi gibi görünüyor ama....
Arkadaşalr gözlemlğimie göre en uygun sms paketleri vodafonede ama hiç bir sms si paketi alamassan sms ücreti 2 kontor avea da hiç bir sms paketi alammasan hangi tarifede olursan ol 1 kntr bu Turkkcel içinde geçerli Neden çok merak ediyorum sen git 15 kontor Şebeke içi 1 hafta 5000,veya 10 kontore her yöne 1 hafta 100, yada 35 kontore her yöne 3000 1 ay boyunca sms ver ama paket almadığın daktirde 2 ye,,,, :D Olsun buda güzel ama olur yada hattımda 5 kntr var biri bişi yazdı nasıl cvp vercem bunuda düşün vodafone :D

• Beğen
Tepkiler: sinaaa

456456

Üye
yani hangisi daha iyi

paradox1026

paradox1026

Üye
gazbakkal neden hep vodafone nu kötülüyorsun bilmem git sende 35 kontor yüklet ha onada paran yoksa ben sana yollarım bence gereksiz bir konu açmışsın
Operatörler sadece senin keyfini düşünerek tarife- kampanya yapmaz çoğunluk önemli kaldıki geneli vodafone'nun sms kampanyasından memnun:)

darülmendep

darülmendep

Üye
Ben de memnun değilim! Aslında 3000 sms çok iyi ancak günlük 100 sınır çok büyük bir saçmalık! Bence en iyi sms teklifi Avea'da!

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
ben vodafonenin sms paketlerini çokbeğeniyorum böyle devam etmeli bence

gazbakkal

Üye
    Konu Sahibi
gazbakkal neden hep vodafone nu kötülüyorsun bilmem git sende 35 kontor yüklet ha onada paran yoksa ben sana yollarım bence gereksiz bir konu açmışsın
Operatörler sadece senin keyfini düşünerek tarife- kampanya yapmaz çoğunluk önemli kaldıki geneli vodafone'nun sms kampanyasından memnun:)

Hayır Vodafone yi kötülesem vodafone abonesi olmam numarmı tasıdım memunum ama merak işti neden böyle sms de illa paket alamyı şart koşuyor resmen ama en avantajlı paketlerde vodafone de ;)

--------------- Ekleme ---------------

Ben de memnun değilim! Aslında 3000 sms çok iyi ancak günlük 100 sınır çok büyük bir saçmalık! Bence en iyi sms teklifi Avea'da!

Sen Aveada 500 sms yap 39 kontorun gitsin ben 35 3000 yapayım senin çekeceğin sms yi ben, 5 günde bitiriyeyim 4 kontorde bana kalasın XD

s.volkan

s.volkan

Üye
Vodafoneda sms paketindeki smsler ay sonuna kdar bitmiyor gayet güzel.. :)

100 sms az bir rakam değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt