Amerıkadan N95 8gb getirsem tum ozellıklerı Turkıye de calısır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
Amerıkadan N95 8gb getirsem tum ozellıklerı Turkıye de calısır mı?
Arkadaslar Amerıkadn bu telefonu getırsem 3g,navıgasyonu,internet,wlan ne bıleyım aklınıza gelecek tum ozellıklerı Turkiye de calısırmı acaba?bu arada pasaporta kayıtlı mı gecelek onu bılmıyorum.burda kayıt ettırmek nekadar patlar bılgınız var mı?

merak ettıgım yenı yazılım atarak onu turkceye cevırmek mumkunmudur ayrıca avea turkcell gıbı kartlarla burada calısrıtabılırmıyız telefonu?

akula

akula

Üye
tahminimce çalışması lazım bu arada fiyat8ı ne kadar orada

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
tahminimce çalışması lazım bu arada fiyat8ı ne kadar orada

fıyatı burdakınden ucuz olacagı kesın yarısına falan denek gelıyor arkadas aracılıgı ıle getırecegım.

akula

akula

Üye
alırsan şimdiden hayırlı olsun

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Hayırlı olsun bencede yapılır türkiyede sen kaçırma ..

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Amerıkadn bu telefonu getırsem 3g,navıgasyonu,internet,wlan ne bıleyım aklınıza gelecek tum ozellıklerı Turkiye de calısırmı acaba?bu arada pasaporta kayıtlı mı gecelek onu bılmıyorum.burda kayıt ettırmek nekadar patlar bılgınız var mı?

merak ettıgım yenı yazılım atarak onu turkceye cevırmek mumkunmudur ayrıca avea turkcell gıbı kartlarla burada calısrıtabılırmıyız telefonu?

sorularıma cevap olabılecek bırısı yok mu :bilmem:

akula

akula

Üye
tüm hatlarla çalışır sorun çıkmaz sadece pasaportla kayıt ettirmen lazım kıbrıstan kardeşime tel getirtim iki yıl oldu halen sorunsuz çalışıyor

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bi operatorun mesela turkcell extra pasaportla birlikte(pasaport 1 ay içinde yurtdısına girş-cıkış yaması lazım unutma!) 5 ytl karsılığında telefonunu ömür boyu ve rahatlıkla kullanabiliosun...:oke:

zezu_5

zezu_5

Üye
Walla hatsız kullanırsan herşeyi çalışır hatla beraber kullanırsan kayıt ettirmeden 15 gün içerisinde sana telefonunun şebekelere kapatılacağına dair msj gelir ama bi pasaportla kayıt işlemini yaptırabilirsn

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
Walla hatsız kullanırsan herşeyi çalışır hatla beraber kullanırsan kayıt ettirmeden 15 gün içerisinde sana telefonunun şebekelere kapatılacağına dair msj gelir ama bi pasaportla kayıt işlemini yaptırabilirsn

pasaport var gırıs cıkıs yapmıs o sorun degıl.kayıt ettırdıkten sonra 3g yada wlan gıbı ozellıklerı calısmamazlık yapmasın bnm sordugum o.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Orjinal ise kutuplarda bile çalışır Kardeşim

Yeter ki çakma olmasın

zezu_5

zezu_5

Üye
ya arkadaşım telefonun özelliği ülkeye göre çalışmıyor sen bodrumda da balkonda da sibiryada da zimbabwe'de de kullanırsın o telefonun bütün özelliklerini okİ:?

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşım telefonun özelliği ülkeye göre çalışmıyor sen bodrumda da balkonda da sibiryada da zimbabwe'de de kullanırsın o telefonun bütün özelliklerini okİ:?

arkadasım bazı ozellıklerını kısıtlayabılıyorlar o yuzden soruyorum bılmıs bılmıs cvp verme.

zezu_5

zezu_5

Üye
arkadasım bazı ozellıklerını kısıtlayabılıyorlar o yuzden soruyorum bılmıs bılmıs cvp verme.

Allah Allaaaaah bunu kim sana söyledi kim neyi kısıtlayabiliyor?bilmesem sana neden yardımcı olayım nie zoruna gidio anlamadım ki?

tam açıklama istiosan.sen telefonu kayıt ettiremezsen sadece şebekelere kapanır yani arıyamazsın aranamazsn msj atamazsn fln fakat telefonun hiçbi özelliğini engelliyemezler.

fotoğraf makinesi,kamera,mp3 player,wifi, aklına diğer ne türlü özellik geliosa ben n95 8gb kullandımda biliorm

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi
Allah Allaaaaah bunu kim sana söyledi kim neyi kısıtlayabiliyor?bilmesem sana neden yardımcı olayım nie zoruna gidio anlamadım ki?

tam açıklama istiosan.sen telefonu kayıt ettiremezsen sadece şebekelere kapanır yani arıyamazsın aranamazsn msj atamazsn fln fakat telefonun hiçbi özelliğini engelliyemezler.

fotoğraf makinesi,kamera,mp3 player,wifi, aklına diğer ne türlü özellik geliosa ben n95 8gb kullandımda biliorm

tamam kardes anladım acıklaman ıcın tesekkurler.

topcuesk

Üye
ben getirdim getirmez olaydım 3g çıkana kadar herşeyi ile kullanıyordum ama şimdi 3g yi kullanamıyorum.yani n95-4 alırsan bu telefon usa için üretildiği için bant farkı var.Bu nedenle 3 g kullanamıyorum vede türkçeye çeviremiyorum..Sakın n95-4 8gb alma derim.

K.G

K.G

Üye
    Konu Sahibi

arkadasım bak gordunmu sana bundan bahsedıyordum sende ıyı arastır ıstersen.
ben getirdim getirmez olaydım 3g çıkana kadar herşeyi ile kullanıyordum ama şimdi 3g yi kullanamıyorum.yani n95-4 alırsan bu telefon usa için üretildiği için bant farkı var.Bu nedenle 3 g kullanamıyorum vede türkçeye çeviremiyorum..Sakın n95-4 8gb alma derim.

3g kullanamazsam bı ıse yaramaz kı yaw o telefon.N95 2 yada N95 3 bunlarda sorun yaratır mı kardes bılgın varmı bu konuda?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çok ilginç..o zaman alırken telefonun frekans bant genişliklerine bakacaksın..

zezu_5

zezu_5

Üye
n95-4 8gb çıktığını yeni duyuyorum.
ve bu bi kısıtlama diilki sadece bant genişliği yani ordaki şebekelerle burdaki şebekelerin birbirine uymaması veya çakışması :)

topcuesk

Üye
n95-4 8gb getirirsen türkiyede 3g çalışmıyor band aynı değil n95-4 usa için üretilen bir telefon olduğu için 3g uyumlu değil diğer özellikler çalışıyor.şuanda kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt