Seçmece Oyunlardan Kurulu Önizlemeli Dev s60 Oyun Arşivi By Salih Baba For Maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

mesudinhu

mesudinhu

Üye
ellin sağlık süper olmuş

serserigenc_12

Üye
Gerçekten süpersin darısı başıma amacaım senin gibi olmak

adem61

Üye
hayatımda bi arada göremeyeceğim oyunların hepsi bi konu altında:D eline klavyeye basan parmaklarına sağlık

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Önemli değil arkadaşlar ne demek....:)

rosebuds

rosebuds

Üye
Salih Baba™;1269870' Alıntı:

Sürekli Güncel Bu Kısımdaki Oyunlardan Yayarlanıp Bir Teşekkür Butonuna Bile Basmamak Emeğe Saygısızlıktır......

BİLGİNİZE:
S60v1 Oyunları
Nokia 3600, 3620, 3650, 3660, 7650, N-Gage, N-Gage QD | Sendo X, X2 | Siemens SX1:oke:

S60v2 Oyunları
Nokia 3230, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610, N90, N70 | Panasonic X700, X800 | Samsung SGH-D720, D730 | LENOVO P930 larda çalışır....:oke:

S60 Oyun Arşivi.....Bu arşivinde oynarken keyif alacağınız oyunları eklemeye çalıştım diğer arşivlerdeki gibi her oyunu eklemenin saçma olduğunu düşündüğümden denediğim ve büyük haz aldığım oyunları ekledim...Umarım sizde beğenirsiniz...
Salih Baba™ Gururla Sunar

İlk Oyunumuzdan başlıyoruz....
HollywoodStar s60v1-s60v2(Müthiş zevkli)
Oyun Sims oyunun benzeri ama ben 2 oyunuda deneyen biri olarak bu oyunu daha çok beğendim ve görsel açıdan hız açısından daha iyi buldum önizlemeler herşeyi anlatıyor....:oke:

bu oyunun s60 v3 ü yok mu :bilmem:

sonsuz_veda

Üye
sagol kardeş işime yaradı

habbuj

habbuj

Üye
sağoll

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
MEF - 3D Marble Matrix N70

Tüm aynı mermerleri ardı ardına yok edebildiğiniz zeka gerektiren bir oyun....Ona göre indirin yani....:D
Hızlı bir biçimde matrisi kurun ve ekrandaki topları temizleyin...:oke:
Unutmayın zaman işliyor.....:oke:
N70 de denenmiştir....
:oke:

Ekli dosyalar

neptune09

neptune09

Üye
spr oyunlar

semihksk35

Üye
wallaha çok güzel oyunlar var emeğine sağlık

kontra

Üye
tşk ettim emeğine saglık

asd010

Üye
slm salih baba buoyunları nasıl ve neyle yapıyon

ortammanyaa

Üye
salih baba nedir borcumuz saan söle yapalım hemen =))

@asd010;
adam oyunları kendi yapmıyor sağdan soldan bulup bi ton zaman ve emek harcayıp hizmetimize sunuyor... :D Ama oyun yapmak istersen java oyunlarını java game maker ve symbian oyunlarını symbian game maker diye google da arat,,, 20-30 b lık programlarla bu oyunlardan tasarlayabilirsiniz....

Bir de salihbaba;
2. sayfa da verdiğiniz sex theraphy adlı oyun 176*208 px telefonlar için uygun değil,ekran boyutu sanırım 320*240, çünkü ekranı aşıyor.... PC başında olamadıgımdan ekran boyutunda düzenlemede yapamadım,bi zahmet nokia 6630 ve aynı ekran boutlarında aynı oyuna da bakabilir misiniz?

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
salih baba nedir borcumuz saan söle yapalım hemen =))

@asd010;
adam oyunları kendi yapmıyor sağdan soldan bulup bi ton zaman ve emek harcayıp hizmetimize sunuyor... :D Ama oyun yapmak istersen java oyunlarını java game maker ve symbian oyunlarını symbian game maker diye google da arat,,, 20-30 b lık programlarla bu oyunlardan tasarlayabilirsiniz....

Bir de salihbaba;
2. sayfa da verdiğiniz sex theraphy adlı oyun 176*208 px telefonlar için uygun değil,ekran boyutu sanırım 320*240, çünkü ekranı aşıyor.... PC başında olamadıgımdan ekran boyutunda düzenlemede yapamadım,bi zahmet nokia 6630 ve aynı ekran boutlarında aynı oyuna da bakabilir misiniz?
Hayır oyun N70 de denenmiştir....176 208 için yani......:)

ortammanyaa

Üye
Acaba N70 için ayni ekran boyutlarinda mi yapilmis acaba? Cünkü daha önce n70 de yarim ekran calisan 6630 oyununa rastladim.Ekran resmi koyabilirsem koyayim, kanitlayim aga, yalan yannis olmasin xD

--------------- Ekleme ---------------

Buyur aga resimde burda;

emretwoolf

emretwoolf

Üye
oyun 240x320 beya

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Çok enteresan yaw bende denedim tam ekran oldu N70imde......:D

x_zet

x_zet

Üye
teşşekkürler

ortammanyaa

Üye
Bugün biraz kurcaladim min. 176x220 ekran ama s60v3 bulabildim, off oyuna hasta oldum ama yok çare... :D