TTPod v3.50 S60v3 SymbianOS9.x [Chinese] & [English]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
TTPod v3.50 S60v3 SymbianOS9.x [Chinese] & [English]

istediğiniz bir kod girin. program acıLır..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: evci1, YILMAZBY, celilcemre ve 2 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
teşekkürler deniyecegim

Favorite

Favorite

Üye
BURAYI OKUYUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Programı araştırdım ttpod resmi stesi bilinmeyen bir sürüm olarak görüyor impart-forum ise sahte bir sürüm olduğunu düşünüyor benim kendi görüşüm ise son versiyon TTPod v3.41 dir bunun üst sürümü henüz çıkmadı sizlerde yorum eklerseniz paylaşıma katkınız olur. Program ilk opta.net stesinde bulunmuş ttpod resmi stesinde yok steyi iyice gezdim 3.50 hakkında hiç bir şey yok sadece yorumlarda nereden geldiği tartışılıyor.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
denedi ama olumsuz
istediğin seri numarı girince eror deyip kapatıyor kullanamıyorsun
eskiye döndüm 3.4 de

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
mahmutk. yeni sürüm hakkında bilgilerini ve değerlendirmelerini bekliyorum :ehe

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben denedim ama bir problem var seri numarası ne bunun sıradan bir girmek işe yaramıyor. ini bulursan ekle iyi olur güncel paylaşım için teşekkürler.
denedi ama olumsuz
istediğin seri numarı girince eror deyip kapatıyor kullanamıyorsun
eskiye döndüm 3.4 de
Keyini yabancı ForumLarada Baktım Onlarda Aynı Bizim Gibi İstemişLer ama cevap aLamamısLar :ehe 0000 veya 00000 deneyin atın bişeyLer beLki tutturursunuz. HayırLı HaberLer BekLiyorum Sizden :)

İlk PayLasıLan Yabancı Forumda Herhangi Bir Kod Girin Diyordu ing oLarak..:bilmem:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
olmadı bende ersin malesef saol yardımların için

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Şuan için eski versiyonlarda kalmakta yarar var.İlerleyen günlerde bir yama dosyası çıkar umarım

456456

Üye
6630 a olurmu

Favorite

Favorite

Üye
Programın sahte olup olmadığı hakkında yorumlarınız önemlidir.

Favorite

Favorite

Üye
İlk sayfada yazmıştım 1. sayfaya bak kardeş.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
TTPOD 3.50 gerçekten çok durgundu.Gerçek ile sahte arasında bir yerde dönüyordu ama mahmutk arkadaşımız araştırmış sağolsun:)3.41 versiyonu hakkında bir bilgin varmı daha doğrusu deneme şansın oldu mu mahmutk.?

Favorite

Favorite

Üye
TTPOD 3.50 gerçekten çok durgundu.Gerçek ile sahte arasında bir yerde dönüyordu ama mahmutk arkadaşımız araştırmış sağolsun:)3.41 versiyonu hakkında bir bilgin varmı daha doğrusu deneme şansın oldu mu mahmutk.?

Evet denedim 3.40 tan hiç farkı yok 3.41 sürümüde hatalı bulututla gönderme yapmıyor efektler ve skinlerde 3.40 ile aynı özelliklerde aynı tek fark biri 3.40 diğeri ise 3.41 fark bu ben ayrıntılı bir şekilde kıyaslama yaptım. ttpod resmi stesine üyeyim ve steyi türkçe olarak geziyorum 3.50 hakkında hiç bir şey yok 3.41 sürümü son sürüm olarak gösteriyor. Ayrıca kişilerin yorumlarında hayal kırıklığı yaratan sürüm olarak belirtiyorlar 3.40 ve 3.41 sürümleri. Şimdilik en iyi sürüm 3.3.1 ona devam.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Evet denedim 3.40 tan hiç farkı yok 3.41 sürümüde hatalı bulututla gönderme yapmıyor efektler ve skinlerde 3.40 ile aynı özelliklerde aynı tek fark biri 3.40 diğeri ise 3.41 fark bu ben ayrıntılı bir şekilde kıyaslama yaptım. ttpod resmi stesine üyeyim ve steyi türkçe olarak geziyorum 3.50 hakkında hiç bir şey yok 3.41 sürümü son sürüm olarak gösteriyor. Ayrıca kişilerin yorumlarında hayal kırıklığı yaratan sürüm olarak belirtiyorlar 3.40 ve 3.41 sürümleri. Şimdilik en iyi sürüm 3.3.1 ona devam.

sanırım bu versiyonda daha uzun zaman kalacagız teşekkürler :oke:

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Bende Teşekkür Ederim mahmutk.. pek sevmiyrum ttpodu onun için mahmutk kadar detaylı bilgiye sahip değilim.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
mahmutk. usta Boş vaktin varmı bilmiyorum ama bir ara power mp3 e de göz atabilirmisin en az ttpod kadar iyidir.Şarkı geçişlerinde sorun oldugu soylüyorlar.O soun olmazsa kullanacagımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt