Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n97 türkçe dil yardım edin
Sponsorlu Bağlantılar
dogmus
Üye
Konu Sahibi
n97 türkçe dil yardım edin
merhaba arkadaslar n97 var ve ingilizce türkçe yapabilirmiyim detaylı olarak anlatırmısınız eyer sitede varsa sitede var ara demeyin konu linkini atın teşekkürler
alpheratz
Üye
telefonun yurt duşı kayıtlı sanırım,bende o şekilde almayı dusunuyorum da kafamda soru isaretleri var
merhaba arkadaslar n97 var ve ingilizce türkçe yapabilirmiyim detaylı olarak anlatırmısınız eyer sitede varsa sitede var ara demeyin konu linkini atın teşekkürler
Haklısınız , Nokia N97 - RM 507 var ama Türkçe yazılım yükleyemedim.Yazılım güncellemesi yaptım ama bi işe yaramadı.Bunun başka bir yöntemi varmıdır? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim , arkadaşlar....
Haklısınız , Nokia N97 - RM 507 var ama Türkçe yazılım yükleyemedim.Yazılım güncellemesi yaptım ama bi işe yaramadı.Bunun başka bir yöntemi varmıdır? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim , arkadaşlar....
rm 507 phoenix ile usb kendiniz türkçe yapamazsınız .RM 505 ise türkçe olur.
solee
Üye
arkadaşlar yenı n97 aldım ama içinde turkce yazılım yok yuklıyemıyorum yazılanları yapmama ragmen rm 505 kodu ama nasıl yapıcam sıra sıra anlatıcak bırılerı varmı teşekkurler....