wirofon artık cep telefonlarında

Sponsorlu Bağlantılar

ardaaga

Üye
    Konu Sahibi
wirofon artık cep telefonlarında
arkadaslar wirofon sadece yurt dısından kullanılıyordu sımdi yurt içindende wifi noktalarından ev ve is telefonlarını arıyabileceğiz hemde ilk kaydolan 100 000 kisi wirofon üzerinden yapılan yurt içi aramalarda 1000 dk hediye hemde bu özelliği sıp destekli cep telefonlarımızdan da kullanabileceğiz

NOKİA:E51, E60, E61i, E63, E65, E66, E70, E71, E75, E90, N79, N80, N81, N81 8GB, N82, N85, N95, N95 8GB

WİNDOWS MOBİLE:Samsung Omnia, HTC Touch, HTC Touch Viva, HTC HD

İPHONE:Apple iPhone, Apple iPhone 3G (Apple iPod Touch ile de telefon araması yapmak mümkün)

bursan kayıt olabilirsiniz yada ev nımaranızı yazarak 6606 mesaj atın ev numarasının basında alan kodunu yazın (2xx xxx xx xx) bunu yazdıktan sonra size telefon modelini yazın diye mesaj gelicek (nokia n80 mesela) sonra çağrı merkezindeki yetkili tarafından en kısa zamanda aranıcaksınız diye mesaj gelicek

(beni daha aramadılar 10dk önce fln yaptım hemen sizle paylasmak istedim)

• Beğen
Tepkiler: lazvegaz, mkrgz ve Figo_78

darülmendep

darülmendep

Üye
Teşekkürler

gazbakkal

Üye
Zangı Zangır Bağırıyordu evde ev iş te iş die al işte binevi buda cep telefonu hatta resmen cep telefonu tek farkı Turk Telkoma ödüyorsun çok yakında bunun konotorlusu çıkmassa hiç şaşrımıyaın XD

tommy.2580

Üye
Bende N96 var desteklemiyor ne yapmam gerek ?? yardımcı olursanız sevinirim

darülmendep

darülmendep

Üye
N96 desteklemiyor mu

onlers

Üye
E51 ile tüm ayarları yaptım bağlantı kuruyor arama yapınca "İnternet telefonu hizmeti yok" yazıp hata veriyor. benzer sorunu olup çözüm bulabilen varmı?

tommy.2580

Üye

tommy.2580

Üye
N96 ya wirofon yardim lutfen

ardaaga

Üye
    Konu Sahibi
E51 ile tüm ayarları yaptım bağlantı kuruyor arama yapınca "İnternet telefonu hizmeti yok" yazıp hata veriyor. benzer sorunu olup çözüm bulabilen varmı?
ayarlar bağlantı sıp ayarları seçenekler yeni ekle varsayılan ayarları kullan
profil ismi WIROFON hersey aynı kalsın birtek varsayılan erisim noktasını kullandığın adsl olarak seç sonra internet araması yap bağlantı biraz geç kuruluyor ama güzel çalısıyor

memosilin

Üye
Wirofon yazılımını cep telefonuna defalarca kurdum ama cepten arama yapılamıyor.Türkteleko'mu aradım biz size döneceğiz dediler ama dönmediler. Laptopta düzgün çalışan program N96 8GB telefonda çalışmıyor

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bilgi için sağol

donmez_iso

Üye
Arkadaşlar Wirofon ile aboneliği yeni yaptım. Kafama takılan 1 soru var. Aralık 2009 sonuna kadar aylık 1000 Dakika kontör hediye veriyor. Peki biz yaptığımız görüşmeler sonunda aylık 1000 dakikayı geçip geçmediğimizi nerden bileceğiz. 1000 Dakika hediye ye güvenip kotayı aşarsak daha sonra fatura geldiği zaman bize yüklü bir fatura çıkarsa ne yaparız.

Teşekkürler

ercanabi

Üye
arkadaşlar n78e olmuyormu ben kaydoldum müşteri hizmetlerini aradım uyumlu deyil dediler neye yaradı bu sadece pcde bağlanıyorum acaba varmı bilgisi olan lütfen paylaşsın emeye saygı

mcakan

Üye
n96 da internet telefon desteği yazılımsal olarak kaldırılmış ama donanımsal olarak destekliyo bunu üçüncü nesil bi yazılımla sağlayabilirsiniz (nimbuzz, fring falan..).. ben denedim başarılı olamadım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

calikusubal

Üye
arkadaşlar ben wirofon programını bilgisayarıma yükledim ama bende windows 7 yüklü olduğu için hata veriyor, bu konuda ne yapabilirim bilkgisi olan varmıdır?

yusuf70

Üye
wrofon wifi bağlantısı olan her telefonda çalışması lazım tt net sitesinde uyumlu olan telefonları göstermiş arkadaşlar ben n95 te rahat kullanıyorum bu ayki faturaya 2700 tl yansımış ama ayrıntı yok sadec wrofon görüşme yazıyo ceple evle baya görüştüm ucuz gibi ama telekomun kazıklarına hazırlıklı olmak lazım ne yapacağı belli olmaz.

uuncu

uuncu

Üye
olmuo ki

edzkvnc

edzkvnc

Üye
arkadaşlar wirofondan daha avantajlı bir sistemi söylüyorum symbian işletim sistemi olan telefonunuza ( nokia 3. nesil ve sonrası modeller için ) fring isimli uygulamayı kurun ücretsiz bir kullanıcı adı ve şifresi alın ardından voip sitesine girin sadece 10 euroluk bir kredi alın 90 gün boyunca yani 3 ay boyunca dünyanın neredeyse tüm ülkelerinin sabit telefon numaralarına ücretsiz bağlanın konuşun bunun için sip ayarlarını yapmanız gerekir ayrıca cep no arıycaksanızda o 10 euro yu kullanıyosunuz ve oldukça avantajlı kullanmanız gereken sadece voip ve fring internette araştırın detaylı bilgiye ulaşırsınız şahsen ben yurtdışındayım ve wifi olan heryerde cep telimden dünyanın her yerini arıyabiliyorum türkiyedeykende başka ülkeleri yada türkiye içini arıyordum sadece bilgi vermek istedim ...

kol@j

kol@j

Üye
mer habalar ben yeni üye
uçan internet aldık ttnet'in usb modemlisinden ama bağlantıyı aveadan sağlıyoruz faturayıda oradan ödüyoz
5,99 aylık deniyo ama başka sabit ödemeler ve kota (500 mb) aşımıyla fatura kabarıyor. tamam dedik onada
iyi de 10 saat wirofon olduğu görülüyordu fakat avea nın ve ttelekomun çağrı merkezlerini aradım bu konuyla ilgili hiç bilgi alamadım genede wirofon şifresi aldım ama sadece 444 lü servis numaralarına ulaşıyorum. çıkmaza girdik inşallah çözerim çözen varsa yardımlarını beklerim ha birde wirofonda aramayı sadece siz yapabiliyorsunuz size wirofon üzerinden ŞİMDİLİK ulaşılamıyor.

haliloğlu

Üye
hiçkimseyle kunuşamıyorsun hiçbir işe yaramıyor